Smaragdni kamičak Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 пре 2 минута, Vegeta рече https://m.youtube.com/watch?v=S6GHHNGIRDc Užaaaaas!!! Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 @Vegeta @Smaragdni kamičak добро је да овде пише још неко... сваки пут када погледам имам утисак да сам провалио у нечији пп... Flojd, Smaragdni kamičak, Milica Bajic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 1 hour ago, Vegeta рече Ima nešto u tim baroknim ramovima. имају, вилерови гоблени Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 1 hour ago, Vegeta рече https://m.youtube.com/watch?v=S6GHHNGIRDc U filmu You've got mail tvrdi se da za svaku životnu situaciju postoji citat iz Kuma (s ovim se usput slažem) Ti dokazuješ da za sve postoji prigodna Sneki Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 пре 4 минута, Paradoksologija рече U filmu You've got mail tvrdi se da za svaku životnu situaciju postoji citat iz Kuma (s ovim se usput slažem) Ti dokazuješ da za sve postoji prigodna Sneki више пута гледао филм али се не сећам цитата о куму... али у сваком случају препорука онима који овде пишу да погледају филм... он јој затворио књижару а она се зацопала у њега... и то преко мејла... цццц... Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 пре 2 минута, Vladan :::. рече више пута гледао филм али се не сећам цитата о куму... али у сваком случају препорука онима који овде пишу да погледају филм... он јој затворио књижару а она се зацопала у њега... и то преко мејла... цццц... Tih romantičnih delova se ne sećam. Sećam se pomena Kuma i još par fora Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 пре 2 часа, Vegeta рече Što je Kamičak ljut? Začin k'o začin... u sve se meša. Ana B., ronin and Flojd је реаговао/ла на ово 3 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Октобар 20, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2018 On 19.10.2018. at 15:01, Smaragdni kamičak рече Delaš li? Овде слабо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 @Maja Pavlovic Pa gde si ti macko? Ziva li si?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 Ej, tu sam ja, citam... Kad nisam raspolozena bolje da ne pisem Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 пре 29 минута, Maja Pavlovic рече Ej, tu sam ja, citam... Kad nisam raspolozena bolje da ne pisem A vidis da sam te samo jednim lepim epitetom raspolozio. ? Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 пре 5 часа, Liga Džentlmena рече macko Flojd and Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 пре 1 сат, Liga Džentlmena рече A vidis da sam te samo jednim lepim epitetom raspolozio. ? Hihihi... Pocrveneh sada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 пре 5 минута, Maja Pavlovic рече Hihihi... Pocrveneh sada Stidna zena. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 Mnogo sta cu kad padam na dzentlmene Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука