Maja Pavlovic Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Nek' pogodi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 1 минут, Maja Pavlovic рече Nek' pogodi sad još treba da gleda u pasulj „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Pasulj, karte, zvezde... Sta god mu volja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Управо сада, Maja Pavlovic рече Pasulj, karte, zvezde... Sta god mu volja znaci mora da bude James Bond da bi saznao adresu „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Upravo tako, ne pristajem na nista manje... Mada, da li bi James Bond pisao pisma? Hm.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Управо сада, Maja Pavlovic рече Upravo tako, ne pristajem na nista manje... Mada, da li bi James Bond pisao pisma? Hm.. pa kako da pise kada ne zna srpski „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Pa znam ja nesto engleskog, neka ne brine Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 2 минута, Maja Pavlovic рече Pa znam ja nesto engleskog, neka ne brine nadam se da umes da spremas koktele jer on ne pije pivo „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Smuckacu nesto da lici na koktel ronin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 9 часа, ronin рече jedino u postu, tada opustosim špajz kao varvari Rim Ih pa lako je poharati tudju muku. ronin је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 7 часа, Neša_ рече Nije nego sam radio skoro do 01:00 h. Pre dvadesetak minuta sam ušao u kuću. Ne radis nego punis dzakove parama, priznaj. ? https://youtu.be/_tI9YsFg36E Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 9 часа, Maja Pavlovic рече U pravu si, ne lupaju na temi dva dana kao mi Edukuju se videli dva naucnika kako razvezali nauku o muskozenskim odnosima pa resili da ne makare. Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 9 часа, Zayron рече Da, svaka izrečena riječ mudrog čovjeka je razumna i puna dubokoga smisla, zato mnoge ženske ne zapadaju do tog, danas nažalost više ni mnogi muški. https://youtu.be/qejyCGi2wgE Ma da mi zenimo i udajemo da ns mudrujemo vise, ajmo u kolo da zaigramo moravac. Pa kaze : Ttrttrttttrtttrttrtttrttrttt.... Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 9 часа, Maja Pavlovic рече To je stvarno lepo sa njihove strane al niko meni nece da posalje Ako vec neces da das adresu coveku. Onda ti ostaje da zeljno ocekujes to pisamce na displeju...? Isto kao sto i ja zeljno iscekujem. Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 6 часа, Liga Džentlmena рече Ako vec neces da das adresu coveku. Onda ti ostaje da zeljno ocekujes to pisamce na displeju...? Isto kao sto i ja zeljno iscekujem. Ronin je mangup A posto je jedini koji salje pisma danas, mogu da se oprostim od toga a ti nemoj da preteras sa cekanjem Flojd and ronin је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука