ronin Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 9 минута, Liga Džentlmena рече Sta je sa @Ana B., @Natasa. @Milica Bajic @Mali Marko @ronin @Smaragdni kamičak @Vladan :::. ostatak familije? Nije valjda da su nestali u akciji? „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 1 минут, Smaragdni kamičak рече Pa šta više da pišemo? Sve smo do sad rekli? Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Управо сада, Liga Džentlmena рече Sve smo do sad rekli? I više nego dovoljno. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Управо сада, ronin рече Tako je rekao gazda, ociju mi. ??? Sad ste vi kao Ermiganti. A gde je @crisbo88 i on imao po nesto da kaze i doda.? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 4 минута, Liga Džentlmena рече Mislis ozbiljnim temama, da je neko pratio ono sto pisemo mogao je ladno da napise naucnu disertaciju.? Toliko ozbiljnim da niko nema volju da nam se pridruzi Mogli su da unovce nase mudre misli... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 1 минут, Smaragdni kamičak рече I više nego dovoljno. A ja se sve nesto bojim da cemo ostati nedoreceni. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 1 минут, Maja Pavlovic рече Toliko ozbiljnim da niko nema volju da nam se pridruzi Mogli su da unovce nase mudre misli... @Neša_ evo moze on. Eto mu sanse da se obogati. ? Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече A ja se sve nesto bojim da cemo ostati nedoreceni. Ma slobodno, to ja više nemam šta da kažem... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 11 минута, Liga Džentlmena рече I ronin je mudar momak, ne znam sto ne progovori?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 1 минут, Maja Pavlovic рече I ronin je mudar momak, ne znam sto ne progovori?! hvala na divnim recima, ali imam dosta posla... cepam drva, kiselim kupus... winter is coming „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 7 минута, Maja Pavlovic рече I ronin je mudar momak, ne znam sto ne progovori?! Pa bas zato sto je mudar. Mudri ljudi ne pricaju mnogo oni samo kazu nesto pametno i povuku se. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 3 минута, ronin рече hvala na divnim recima, ali imam dosta posla... cepam drva, kiselim kupus... winter is coming Al se nikako ne hvatas za ajvar. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 @Maja Pavlovic cak je i brat @Neša_ zamudreo. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Управо сада, Liga Džentlmena рече Al se nikako ne hvatas za ajvar. jedino u postu, tada opustosim špajz kao varvari Rim „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Ronin, ne brini za drva, ti samo ajvar spremi Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука