Sofija_ Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 1 сат, Рапсоди рече Ја не знам шта је са појединим форумашима, да тако с времена на време имају потребу да онако чопоративно нападну некога без много аргумента (по произвољном тумачењу) без реалне основе за прозивку и то само зато (убуђена сам ) што тај неко није на њиховим фреквенцијама, па тако добро због слабог пријема фреквенције дотичног или га не чују или погрешно разумеју. Још када се удружи више жена, са понеким непотребним женобранитељима, онда тај нападнути (сињи кукавац ) може само да одустане од препирке (ко је још са више жена на крај изашао ) ако хоће да остане читав . Ako ovde mislis na moje prozivanje, varas se.Ja baratam samo cinjenicama(crno na belo) Da si ti imala takvo iskustvo sa Ligom, ko zna kako bi reagovala. Lazov jedan, nece da prizna sta je pisao. Brise poruku i posle se pravi mutav. Ako si pisao(a jesi!), priznaj! Pre ili kasnije ce se pokazati pravo lice, jer u lazi su kratke noge. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 1 минут, Sofija_ рече Ako ovde mislis na moje prozivanje, varas se.Ja baratam samo cinjenicama(crno na belo) Da si ti imala takvo iskustvo sa Ligom, ko zna kako bi reagovala. Lazov jedan, nece da prizna sta je pisao. Brise poruku i posle se pravi mutav. Ako si pisao(a jesi!), priznaj! Pre ili kasnije ce se pokazati pravo lice, jer u lazi su kratke noge. Јао Софке, шта је то тако страшно да је неопростиво. Мада си у праву, моје искуство је позитивно, свако гледа из свог угла, мада лично мислим да је у питању неспоразум, игра глувих телефона. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 1 минут, Рапсоди рече Јао Софке, шта је то тако страшно да је неопростиво. Мада си у праву, моје искуство је позитивно, свако гледа из свог угла, мада лично мислим да је у питању неспоразум, игра глувих телефона. I moje je bilo pozitivno, dok nisam videla drugu, negativnu stranu..zato sam i napisala sve ono juce, a prvo sam ga opomenula u pp gde mi je pokazao gard, tipa ako ti mene javno prozoves i ja cu tebi svasta napisati, a on kriv, i jos laze da nije sve to napisao(brze bolje je obrisao) Znaci nisam ga ni prijavila administraciji, niti sam pisala javno vec njemu u pp. gde je on priznao da je pogresio, izvinio se, ali i izbrisao deo poruke sa pretnjama, i rekao da je bolje da se povuce neko vreme, rekoh ok, oprastam, mozda ce covek da se opameti i promeni, medjutim videh da je nastavio po svom...i onda sam morala da se javim..a Liga ako ima hrabrosti neka prizna, i neka kaze da li ja lazem ili govorim kako je bilo.. Kod mene se ne radi o neoprastanju, vec zelim da se zna istina..a sa takvom osobom, koja me izneveri i sere po meni, iako sam mu bila drug, ja prekidam kontakt...pomoci cu mu u slucaju nuzde(gladi ili bolesti), svakom cu pomoci, ali dalji kontakt me ne zanima.. Flojd and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 39 минута, Sofija_ рече I moje je bilo pozitivno, dok nisam videla drugu, negativnu stranu..zato sam i napisala sve ono juce, a prvo sam ga opomenula u pp gde mi je pokazao gard, tipa ako ti mene javno prozoves i ja cu tebi svasta napisati, a on kriv, i jos laze da nije sve to napisao(brze bolje je obrisao) Znaci nisam ga ni prijavila administraciji, niti sam pisala javno vec njemu u pp. gde je on priznao da je pogresio, izvinio se, ali i izbrisao deo poruke sa pretnjama, i rekao da je bolje da se povuce neko vreme, rekoh ok, oprastam, mozda ce covek da se opameti i promeni, medjutim videh da je nastavio po svom...i onda sam morala da se javim..a Liga ako ima hrabrosti neka prizna, i neka kaze da li ja lazem ili govorim kako je bilo.. Kod mene se ne radi o neoprastanju, vec zelim da se zna istina..a sa takvom osobom, koja me izneveri i sere po meni, iako sam mu bila drug, ja prekidam kontakt...pomoci cu mu u slucaju nuzde(gladi ili bolesti), svakom cu pomoci, ali dalji kontakt me ne zanima.. Naravno, ti si mene lepo opomenula, i skroz prijateljskim tonom ( kao ovim sad, plus mi rekla sve to lepo rekla kao ovo sad) zamolila i opomenula da ja radim lose, a cus mene gada, ja sam na tvoj prijateljski ton odgovorio agresivano i jos ti pretio, a ti si ispala dobra i sve ovo mi rekla prijateljski, a ja jos lazem, a ti mi rekla prijateljski da ces da me javno isprozivas i da ces da me prijavis, i nazvala me mamlazom i kukavicom, itd. Dobro je sto si me razoblicila. Da nije bilo tebe ovaj narod ovde na forumu ne bih znao sa kim ima posla...?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 4 часа, Vegeta рече Да л је могуће да је Снеки покрила и обрадила баш сваку ситуацију у м-ж односима? Flojd and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 @Vegeta Види, имала је и преподобне моменте. https://youtu.be/O5ETjQqFNmA Flojd, Milica Bajic and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 @Liga Džentlmena ovo ispod je moja prva poruka upucena tebi, pa ako sam bila gruba ili bezobrazna nek mi se kaze, za iznosenje privatnih informacija bakero moj trebas da budes banovan, evo ja ne krijem nista, nek se vidi kako sam te opomenula, posle cega si ti meni pretio i vrlo agresivno dao do znanja da ces mi vratiti istom merom,ako to javno napisem, a mislim, da treba da se zna, ako neko nije od poverenja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Ako smo gušteri, nismo krokodili, ako smo mačke, nismo tigrovi. Ako hoćemo da živimo, ne možemo da se krijemo i da glumimo, ovako gubimo jedino vreme. I ja bi mogao da napravim lepu fotku, malo fotošop i da napišem da imam 25, a u decembru punim 44 i trebao bi da smršam 30 kila. Eto. Da nismo Hrišćani, ne bi bili ovde, drugih foruma ima dosta. Neko od nas je bolji, drugi lošiji, moramo da budemo iznad toga ;) obi-wan, Рапсоди and Flojd је реаговао/ла на ово 3 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Vidim ja da mi se lose pise. Resile zene sa foruma da me razapnu. Hm, pa i nije tako lose umreti mucenickom smrcu.?? I dobijem Forumsku reputaciju: Razapnut na forumu od zenske ruke ili ruke vise zena... hm kako to divno zvuci. ? Blazen medju zenama... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Dobro je kad radi oklagija Рапсоди, Flojd and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Без аргументоване пријаве, црно на бело, администрација не може ништа. Изволите, пријавите или идемо даље. Danijela and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 14 минута, Dragi рече Ako smo gušteri, nismo krokodili, ako smo mačke, nismo tigrovi. Ako hoćemo da živimo, ne možemo da se krijemo i da glumimo, ovako gubimo jedino vreme. I ja bi mogao da napravim lepu fotku, malo fotošop i da napišem da imam 25, a u decembru punim 44 i trebao bi da smršam 30 kila. Eto. Da nismo Hrišćani, ne bi bili ovde, drugih foruma ima dosta. Neko od nas je bolji, drugi lošiji, moramo da budemo iznad toga Ima ona divna misao iz Malog princa: ''Lepe ste, ali ste prazne, reče im on još. Čovek ne može da umre za vas. Naravno, običan prolaznik poverovao bi da moja ruža liči na vas. Ali ona sama značajnija je od svih vas zajedno zato što sam ja nju zavoleo. Zato što sam nju stavljao pod stakleno zvono. Zato što sam njoj napravio zaklon. Zato što sam zbog nje poubijao gusenice (sem one dve-tri radi leptirova). Zato što sam nju slušao kako se žali, hvališe ili kako ponekad ćuti. Zato što je to moja ruža.'' -MALI PRINC Ne rade svi ljudi fotošop,neki su fotogenični.No,problem je sa fotošopom iznutra,to ne može na duže staze da traje.Upravo sam procitala vest da je neki muškarac Za pet meseci je izgubio 32 kilograma, Tako lako i brzo se gube kg,a tako dugo i sporo se gradi karakter,stiče obrazovanje,stav. Sve je stvar prioriteta,ljudi koji imaju različite prioritete i nemaju razloga da se nesto posebno trude da budu zajedno. Milica Bajic, Flojd, Dragi and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Ja sam u 2006 za šest meseci smršao 30 kilograma. Ali sam išao četiri do pet puta nedeljno na trening. Kako sam prestao sa sportom, za nedelju dana + 10 kg, za dve nedelje + 20 kg. Baš bezveze Flojd је реаговао/ла на ово 1 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 12 часа, Liga Džentlmena рече Evo brate. Pozdrav od brisaca poruka. ? Obrisane da ti ne ostaju tragovi. Budi covek i stoj iza svakog slova i stava jer ovde mozes i da brises i da ti brisu al pred Gospodom toga nema. Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 56 минута, Dragi рече Dobro je kad radi oklagija Nema dobrog peglanja bez dobre oklagije.? Dragi је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука