Лубеница Написано Септембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2018 пре 2 часа, Кратос рече Mislim da ljubav treba dozirati ženama,jer od previše polude Ти то о неким тактикама причаш? Опет си читао космополите Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Септембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2018 пре 1 минут, Neša_ рече Opet mi neko obrisao post. Кога ли си сад оцрнео драги Нешице Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Септембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2018 пре 3 минута, Лубеница рече Кога ли си сад оцрнео драги Нешице Замерио се Великом брату Лубеница је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Септембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2018 пре 6 минута, Neša_ рече Nisam nikog. Samo sam dao jednu definiciju. Juče čini mi se. Маа знаам, не би ти никако Јел то била дефиниција жена? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2018 пре 25 минута, Лубеница рече Ти то о неким тактикама причаш? Опет си читао космополите Ma jok bostane moj maleni,empirija čista... Вукашин Ковачевић and Лубеница је реаговао/ла на ово 1 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2018 пре 6 минута, Muramasa рече Ne samo to, nego i da im ponekad daš povod da drame. A kad krenu da drame a ti se prevoriš u flegmu i samo gledaš ko mali Buda u stanju nirvane...a onda ispizde a to je baš simpa jako... Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Септембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2018 пре 1 минут, Neša_ рече Ispravio sam Muramasu do kog momenta je žensko čeljade devojka. Па ето Нешице, само правиш зијане. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Септембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2018 Управо сада, Neša_ рече зијане https://vukajlija.com/zijan Neša_ and Лубеница је реаговао/ла на ово 1 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2018 On 10.9.2018. at 18:18, Liga Džentlmena рече Sirite ljubav, pustimo se prazne price. Treba deca da se radjaju i podizu. Zen te se i udajte ovako samo gubimo vreme. Volote se prilagodjavajte, zrtvuj te itd i sta sve vec radite, zaljubljujte ( ko sto sam ja nesrecno zaljubljen ? pa odustadoh od kane) al bitno je da se deca radjaju , zatrcemo smo se nacisto. A praznoslovit mozemo do sutra. Aj sad adijo ( odoh da tugujem) . I pozdrav za nju ( smej, se smej uvek se smej). ? Koja je to devojka zbog koje se povukao Liga? Šta mu uradi, dečko je dobar i pozitivan, skroz ok, a devojka ga zavlači... Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2018 пре 10 минута, Neša_ рече @Lady Godiva Izvini, da te pitam: da nisi možda greškom reagovala kod mene palcem na dole umesto na gore? Не. Вилер Текс, АлександраВ and Лубеница је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Септембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2018 Управо сада, Neša_ рече Nije bilo ništa posebno. A i vi nećete da se družite sa mnom. Ja ne ujedam. Како нећемо, видиш да смо сви дошли код тебе у госте, на ћаскање о љубави Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2018 1 hour ago, Muramasa рече Ne samo to, nego i da im ponekad daš povod da drame. Jedva bi dočekao, samo da čuješ kako pizdi...to dok si mlad i neoženjen, posle ti se smuči . Još ako ti proradi crnogorski gen-MUČI ŽENETINO ! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2018 Објашњење ко ми брише постове? Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Септембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2018 1 hour ago, Neša_ рече Ono jeste, nije da niste, iako nisam ja postavio temu. Ali je neki upropastiše totalno. Нешо, то су тролови, све упропасте. Лубеница and ronin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2018 пре 2 минута, Вилер Текс рече Нешо, то су тролови, све упропасте. не зна он шта је то трол, мораш да му објасниш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука