Natasa. Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 57 минута, Neša_ рече Samo ako je tu muž. To je pristojno od tebe i povela bih ja i muža. E sad nemaš izgovor . пре 57 минута, Neša_ рече Nataša, nije to što misliš. Samo ti se čini. Sad mogu kao ti da "iznosim činjenice" u vezi sa socijalnim životom mame sa malim detetom. Depresivno . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече Па нису скупе. Јесу ли то твоје или од женче? Pa nema u braku moje-tvoje nego je sve zajednicko. Juce smo bas bili u Bg u onim vasim (idolopoklonickim) trznim centrima. Isao sam sa dve zene u shoping....izmedju ostalog i cipele pomenute su se kupovale pa znam cene. Jedne lepe su bile 14000...to sam zapamtio. Ja sam vise boravio... pogodi gde? Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 9 минута, Sofija_ рече Broki, kad si vec tu, moram te nesto pitati: da imas poslednjih 50€ da li bi zeni kupio stikle ili sebi parfem? Koliko mogu da razmisljam? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 2 минута, Broken рече Lige dzentlmena? prema zenama je svakako bolje biti nezan nego grub, ali to ne znaci da ce se svideti svakoj lepotici, mora covek biti svestan svojih mogucnosti, sta moze a sta ne..i da prihvati i kad je odbijen, rekoh pre da ako se nekoj stvarno svidi, nece ga zavlaciti, a danasnje devojke traze savrsenog i nece nista da trpe niti tolerisu..i zato ostaju same.. Natasa. and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 3 минута, Neša_ рече Imam. Stvarne drugarice. U pravom smislu. A sto odbijas da se upoznas sa Natasom, koji je razlog? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 3 минута, Broken рече Koliko mogu da razmisljam? pitaj zenu Natasa. and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 4 минута, Broken рече Pa nema u braku moje-tvoje nego je sve zajednicko. Juce smo bas bili u Bg u onim vasim (idolopoklonickim) trznim centrima. Isao sam sa dve zene u shoping....izmedju ostalog i cipele pomenute su se kupovale pa znam cene. Jedne lepe su bile 14000...to sam zapamtio. Ja sam vise boravio... pogodi gde? У гвожђари, куповао шрафове, ексере и те мушке ствари? Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 1 минут, Sofija_ рече pitaj zenu Instinkt samoodrzanja mi govori da to ne uradim. Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 5 минута, Lady Godiva рече У гвожђари, куповао шрафове, ексере и те мушке ствари? Da. Boys will be boys. Ipak, nisam mogao da ne posetim parfimerije. Da cujete situaciju. U CCC prodavnici smo se dugo zadrzali... ja sam se posle pola sata poceo dosadjivati. Setam, gledam okolo... I odjednom mi se pogled sretne sa neverovatno lepim i markantnim muskarcem...cak sam i stinktivno oborio pogled... da bih u sledecem trenutku shvatio da je u pitanju ogledalo. Natasa. and Sofija_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 24 минута, Sofija_ рече samuj ti, samo nemoj da docekas 44 ko Dragi pa da zakukas kako ti je zivot prosao, trazi devojke iz tvoje lige, ocigledno te lepotice nece, nije ni to strasno ako shvatis na vreme..inace, devojci kojoj se zaista svidis, nece te zavlaciti i prenemagati se..nije strasno biti odbijen, malo da ukropis svoj ego zavodnika.. E tad cu da preripim brdo i pravac Albanija. ? Pa ja iskreno mislim da ulazim u kontakt sa devojkama koje nisu lepotice vec prosecne devojke koje su mozda malko zgodnije. Ja to makar tako vidim. Aaa, pa mozda masim ligu. Al, sto mislis tako, pa mislis da ja nisam lep? Ne plasim se ja odbijanja, vec mi smeta zavlacenje. ? Mada sto kazes, sve je to za ljude. пре 28 минута, Sofija_ рече .inace, devojci kojoj se zaista svidis, nece te zavlaciti i prenemagati se.. Slazem se imao sam takva iskustva. Cesto takvoj osobi je bitno samo da je sa tobom, ne gundja mnogo. пре 30 минута, Sofija_ рече nije strasno biti odbijen, malo da ukropis svoj ego zavodnika.. Ooo pa zar ja delujem kao zavodnik? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 11 минута, Neša_ рече Pa to ih baš podstiče da ga jure. Pa da, da bi ga promenile. Kazem ti najveca greska svih zena je sto zele da promene muskarca umesto samo da se prilagode. Pa Neso pisi i ti onda da imas svalerku. Hehe Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 2 часа, Natasa. рече Kakva je to diskriminacija za druženje? Čim se porodi žena ljudi je otpišu socijalno . e pa nisi vise djevojka gotova si Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 Sto kazu nekada se masina za ves kupovala jednom, pa ako joj nesto fali oni to poprave. Danasnje masine sluze za jednokratnu upotrebu. Broken je hteo da kaze iz lige dzentlmena ( drugim recima dentlmeni su muskarci) ? morala bi da bude liga dama. Hehe Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 cim spomenem lepotice, eto ga @kordun Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 14 минута, Broken рече Setam, gledam okolo... I odjednom mi se pogled sretne sa neverovatno lepim i markantnim muskarcem...cak sam i stinktivno oborio pogled... da bih u sledecem trenutku shvatio da je u pitanju ogledalo. И мени се то једном десило. Само што сам ја помислила да ме Sichel Bob вреба. Одиста трауматично искуство. Natasa. and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука