Natasa. Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 2 минута, Sofija_ рече Moze!!! Evo muz je dao dozvolu Neso, bienvenido a nuestra casa Ja ću da navratim na 5 minuta samo da vidim mitsko biće koje se predstavlja kao @Neša_ . Neša_ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 3 минута, Natasa. рече Ja ću da navratim na 5 minuta samo da vidim mitsko biće koje se predstavlja kao @Neša_ . Ne verujem da bi hteo i kartu da mu platim Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 Internet trolovi su psihopate Na nekoliko kanadskih univerziteta bio je postavljen upitnik. Subjektima su postavljena pitanja koliko vremena provode na internetu, koliko često ostavljaju komentare i da li "troluju" ljude. Skoro 95% internet trolova imali su rezultat koji je kombinacija 4 loše karakterne osobine: makijavelizam, narcizam, psihopatija i sadizam. Ljudi ovih karakternih osobina uživaju u povređivanju drugih, vole da obmanjuju druge i nikada se ne kaju za svoja dela. Ovo su sve uobičajene osobine psihopata. Sta procitah. ? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 21 минута, Natasa. рече Ma daaaaj , šta će ti to??? Kao kad bismo mi čitale ljubavne savete Jelene Bačić-Alimpić ili ne daj Bože Marijane Mateus . Aj ljubavni saveti. Ti su zivotni saveti. ? A sta da radim kad ne znam, vidis da nemam uspeha. ? Moram da se usavrsavam. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 10 минута, Natasa. рече Ja ću da navratim na 5 minuta samo da vidim mitsko biće koje se predstavlja kao @Neša_ . Ја бих на једно 5 дана, али џаба кад неће да нас зове. Не воли нас Неша јер смо сиротиња, немамо ни кола. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 4 минута, Liga Džentlmena рече Internet trolovi su psihopate Na nekoliko kanadskih univerziteta bio je postavljen upitnik. Subjektima su postavljena pitanja koliko vremena provode na internetu, koliko često ostavljaju komentare i da li "troluju" ljude. Skoro 95% internet trolova imali su rezultat koji je kombinacija 4 loše karakterne osobine: makijavelizam, narcizam, psihopatija i sadizam. Ljudi ovih karakternih osobina uživaju u povređivanju drugih, vole da obmanjuju druge i nikada se ne kaju za svoja dela. Ovo su sve uobičajene osobine psihopata. Sta procitah. ? Koliko sam samo puta @Neša_ nazvala psihom . Al on je to menađerski podneo...tačnije proračunato me kulirao da ne pravi problem i ne leti sa foruma...kao pravi psiho . No, pravio mi društvo pri kraju trudničkih dana, baš me uveseljavao i fala mu na tome . Veliki Marko and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 1 hour ago, Liga Džentlmena рече Aj ljubavni saveti. Ti su zivotni saveti. ? A sta da radim kad ne znam, vidis da nemam uspeha. ? Moram da se usavrsavam. Pa sunce ti poljubim uzmi čitaj Starog Vujadina, a ne petparačke savete sa trafike . На глави му чекркли челенка,Баш челенка од дванаест пера,Свако перо по литру злата. TO JE BRE NEKO I NEŠTO ! Драгана Милошевић, Flojd and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 2 часа, Natasa. рече Pa sunce ti poljubim uzmi čitaj Starog Vujadina, a ne petparačke savete sa trafike . На глави му чекркли челенка,Баш челенка од дванаест пера,Свако перо по литру злата. TO JE BRE NEKO I NEŠTO ! Moram da idem na privatne casove. Da popravim skor, da pocnem da dajem i golove, sve se nesto vrtim oko stativa i precki. ?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 29 минута, Neša_ рече Kada budem dolazio u Beograd, javiću ti, pa ćemo moći na piće (na moj račun). Bolje mi je da se sretnem sa tobom, nego sa Rakićem. Zovite i mene pa da idemo u neko zezanje . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 31 минута, Neša_ рече Kada budem dolazio u Beograd, javiću ti, pa ćemo moći na piće (na moj račun). Bolje mi je da se sretnem sa tobom, nego sa Rakićem. Нећу бити у Бг. Али остају ти Ракић и Ната. Они су и онако боље друштво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 2 минута, Lady Godiva рече Нећу бити у Бг. Али остају ти Ракић и Ната. Они су и онако боље друштво. А да има паре и да је висок и згодан, била би у Београду. Е моја ти... Natasa. and Veliki Marko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 8 минута, Juanito рече А да има паре и да је висок и згодан, била би у Београду. Е моја ти... шта била би у бг?? возила би га бре и на тамо и на овамо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 29 минута, Juanito рече А да има паре и да је висок и згодан, била би у Београду. Е моја ти... У праву си, Хуанито. Због тебе бих дошла, али његову фотку још нисам видела. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 A sta je ljubav ako nije ovo. A zamislite sad da vam devojka ima lep osmeh. Ehh... ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 @Neša_ Читам редовно шта пишеш, рекох да те питам одакле ти толика смиреност? Питам јер те стално неко мало чачне а ти ништа Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука