Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Sofija_ рече

Moze!!! Evo muz je dao dozvolu:D Neso, bienvenido a nuestra casa :D 

Ja ću da navratim na 5 minuta samo da vidim mitsko biće koje se predstavlja kao @Neša_ :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Internet trolovi su psihopate

Na nekoliko kanadskih univerziteta bio je postavljen upitnik. Subjektima su postavljena pitanja koliko vremena provode na internetu, koliko često ostavljaju komentare i da li "troluju" ljude. Skoro 95% internet trolova imali su rezultat koji je kombinacija 4 loše karakterne osobine: makijavelizam, narcizam, psihopatija i sadizam. Ljudi ovih karakternih osobina uživaju u povređivanju drugih, vole da obmanjuju druge i nikada se ne kaju za svoja dela. Ovo su sve uobičajene osobine psihopata.

Sta procitah. ?

• Свиђа ми се 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Natasa. рече

Ma daaaaj :smeh1:, šta će ti to??? Kao kad bismo mi čitale ljubavne savete Jelene Bačić-Alimpić ili ne daj Bože Marijane Mateus :smeh1:.

Aj ljubavni saveti. Ti su zivotni saveti. ?

A sta da radim kad ne znam, vidis da nemam uspeha. ? Moram da se usavrsavam.:945729:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Natasa. рече

Ja ću da navratim na 5 minuta samo da vidim mitsko biće koje se predstavlja kao @Neša_ :smeh1:.

Ја бих на једно 5 дана, али џаба кад неће да нас зове. Не воли нас Неша јер смо сиротиња, немамо ни кола.

• Тужан 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Liga Džentlmena рече

Internet trolovi su psihopate

Na nekoliko kanadskih univerziteta bio je postavljen upitnik. Subjektima su postavljena pitanja koliko vremena provode na internetu, koliko često ostavljaju komentare i da li  "troluju" ljude. Skoro 95% internet trolova imali su rezultat koji je kombinacija 4 loše karakterne osobine: makijavelizam, narcizam, psihopatija i sadizam. Ljudi ovih karakternih osobina uživaju u povređivanju drugih, vole da obmanjuju druge i nikada se ne kaju za svoja dela. Ovo su sve uobičajene osobine psihopata.

Sta procitah. ?

Koliko sam samo puta @Neša_ nazvala psihom :smeh1:. Al on je to menađerski podneo...tačnije proračunato me kulirao da ne pravi problem i ne leti sa foruma...kao pravi psiho :)).

No, pravio mi društvo pri kraju trudničkih dana, baš me uveseljavao i fala mu na tome :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Liga Džentlmena рече

Aj ljubavni saveti. Ti su zivotni saveti. ?

A sta da radim kad ne znam, vidis da nemam uspeha. ? Moram da se usavrsavam.:945729:

Pa sunce ti poljubim uzmi čitaj Starog Vujadina, a ne petparačke savete sa trafike :smeh1:.

На глави му чекркли челенка,
Баш челенка од дванаест пера,
Свако перо по литру злата.

TO JE BRE NEKO I NEŠTO :dedica:!

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Natasa. рече

Pa sunce ti poljubim uzmi čitaj Starog Vujadina, a ne petparačke savete sa trafike :smeh1:.

На глави му чекркли челенка,
Баш челенка од дванаест пера,
Свако перо по литру злата.

TO JE BRE NEKO I NEŠTO :dedica:!

Moram da idem na privatne casove.

Da popravim skor, da pocnem da dajem i golove, sve se nesto vrtim oko stativa i precki. ??

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Neša_ рече

Kada budem dolazio u Beograd, javiću ti, pa ćemo moći na piće (na moj račun). Bolje mi je da se sretnem sa tobom, nego sa Rakićem. :smeh1:

Zovite i mene pa da idemo u neko zezanje :D.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Neša_ рече

Kada budem dolazio u Beograd, javiću ti, pa ćemo moći na piće (na moj račun). Bolje mi je da se sretnem sa tobom, nego sa Rakićem. :smeh1:

Нећу бити у Бг. Али остају ти Ракић и Ната. Они су и онако боље друштво. :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

Нећу бити у Бг. Али остају ти Ракић и Ната. Они су и онако боље друштво. :)

А да има паре и да је висок и згодан, била би у Београду. Е моја ти...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Juanito рече

шта била би у бг??  возила би га бре и на тамо и на овамо...

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Juanito рече

У праву си, Хуанито. Због тебе бих дошла, али његову фотку још нисам видела. :smizla10:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

@Neša_ Читам редовно шта пишеш, рекох да те питам одакле ти толика смиреност? Питам јер те стално неко мало чачне а ти ништа :stadaradim:

• Волим 1

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...