kordicka93 Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Vazii ;-** Neša_ and M a l a је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 пре 4 минута, Neša_ рече Ti si se prešao kad si pomislio da ja generalizujem. Tebi ne manjka inspiracije . Neško is on a roll . Лубеница and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 7 часа, ronin рече Severina, Karleusa. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 6 часа, kordicka93 рече Dzentlmen jos opisuje devojku Do 1 ce je opisati, nadam se e krenuo sam da crtam, ce potraje to mesec dana, nadam se da nece vise. ? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 5 часа, Neša_ рече ‘el sam ja lepo rek’o da devojke i žene vole vulgarne muškarce. Evo vidite kako su reagovale @kordicka93 i @M a l a kad su pročitale ovo: To je dokaz da zene -mladje devojke vole salu - humor, sto se iterpretira kao sarm. Starije vole iskrenost j otvorenost. A ni jedna ne voli kuknjavu. A ti radis bas ovo trece, kukas, mlzes da budes Belmondo i da kukas i opet ces da budes sam. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 7 часа, M a l a рече Malo sam citala temu. Nisam zapazila da je iko pomenuo devojke koje prve prilaze muskarcima. Tu je suprotan pol vec nacinio prvi korak. Gestikulacija, osmeh, drzanje-nesto je sigurno privuklo devojku. I tu onda definitivno vise dolazi do izrazaja sarm i duhovitost. Koliko je on sposoban da joj drzi paznju. Bezbroj puta je ponavljano da moze biti lep kao lutka, ako je iznutra prazan, tu se zavrsava prica. Niko o ne kaze da devojke treba prve da prilaze. Mialim da sam ti pisao kada se zapodenula prica o prilasku ali nisi odgovorila. Osmeh je peivlacan kod oba pola. I kad devojka se osmehne momku to je prvi znak za prilazak. A sto se tice dalje isto je za oba pola, lepota mloze da privuce ali karakter zadrzava. Kad bolje razmislim ( za Kordicku) Jane Selter. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 1 hour ago, Neša_ рече Vulgarni muškarci privlače žene Ono sa zvezdicom je rekla neka devojka, a confianza samo citirao. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 1 минут, Neša_ рече Ne radi se o njemu, nego o tome da vulgarnost nailazi na vrlo pozitivne reakcije Kao što je i tvoja? Neša_ and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 2 часа, Neša_ рече Hteo si reći: vole vulgarne šale - vulgarni humor. I to je znači šarm? Vulgarni muškarci privlače žene, možda starije još više, dok ih fini odbijaju. Dragi kuka. Ja ne. Sve sam izbutao slova u predhodnim postovima, tako ti je to kad pises sas krmeljive oci. ? Vulgarni muskarci privlace vulgarne zene. Humor i smisao za humor privlace Sve Zene. Ja bih rekao da brat confianza, ima Odlican smisao za humor a mozda je i sarmantan, i to je super i mnogo bolje od zaljenja. Priznaj sam da li bi ti pre bio u društvu nekoga ko se sali i siri dobro raspoloženja ili u društvu nekoga ko se zali i kuka,? Mada, da sam zensko ja ne bih pao na takav smisao za humor (jer bi bio starija i zrelija zenska hehe) Ali moras da prizna da su mu dobre fore. E sad, cini mi se da si ti malo ljubomoran sto devojke njemu lajkuju postove a ne tebi. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 1 минут, Neša_ рече Pa i ja sam se smejao i lajkovao. Što bih bio ljubomoran. On je samo izložen takvim situacijama, jer se fizički dopada ženama, a ja nisam jer se ne dopadam. Uvek sam u društvu onih koji se šale, ali dosta njih takođe nema sreće sa ženama, pa je prirodno da se zbog toga ponekad i požale. Izvini, lose sam skapirao. Od kud znas kako on izgleda? vidi da nema sliku. Ali su mu dobre fore. ? Ponekad da, ali ne 90 posto vremena. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 Управо сада, Neša_ рече Rekao je da ga saleće devojka. Znači izgleda dobro. Hahaha sve si lud. Ma to nista ne mora da znaci. Tragova u te sad na jednu objavu da procitas. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 1 hour ago, Neša_ рече @Smaragdni kamičak , a zašto si reagovala na moj odgovor tužnim smajlijem? Smeješ se vulgarnim šalama. Mislila sam da si drugačiji. :/ "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
M a l a Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 15 часа, Neša_ рече ‘el sam ja lepo rek’o da devojke i žene vole vulgarne muškarce. Evo vidite kako su reagovale @kordicka93 i @M a l a kad su pročitale ovo: Kako cu ovako gresna sada medju ljude Neša_ and kordicka93 је реаговао/ла на ово 2 CVECE NAJLEPSE MIRISE U BASTI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 1 сат, Neša_ рече Rekao je da ga saleće devojka. Znači izgleda dobro. Можда има добар смисао за хумор,разговетан је или носи ципеле број 47, не мора увек да буде неко леп као слика Flojd and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 Управо сада, Muramasa рече Ništa nisi promenio. Isto zakukavaš i prosipaš patetiku kao i dve godine unazad. Umesto da naučiš kako da potpališ devojku, da joj vatrom gore obrazi rumeni, pa onda da joj se polako primakneš, nežno dodirneš, dok joj telo gori i tako je oboriš na kolena, ti je tvrtneš i ona pobegne od tebe, umesto da trči ka tebi. Eee baki. Pa nauci i nas. Kako se to radi? ? Neša_ and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука