Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, kordicka93 рече

Na svakoj vasoj temi smo mi krive za sve, ne mozee :0212_rolleyes:

Harizma, sarm i inteligencija su na prvom mestu. Posle ide ostalo. Kakav izgled bre, cut' tamo :smeh1:

Ako su svim muskarcima ovde izgled i atributi presudni, onda je to stvarno razocaravajuce.

Aha, znaci ti si samo harizmaticna i inteligentna..

A ja se ponadao da licis na Soraju, pa reko da ti laskam malo...

Ej cvrc sad izgubih volju.:blush:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 13 минута, kordicka93 рече

Na svakoj vasoj temi smo mi krive za sve, ne mozee :0212_rolleyes:

Harizma, sarm i inteligencija su na prvom mestu. Posle ide ostalo. Kakav izgled bre, cut' tamo :smeh1:

Ako su svim muskarcima ovde izgled i atributi presudni, onda je to stvarno razocaravajuce.

Kod njih ide obrnuto. Oni bi neku Staniju ili Soraju joooj

CVECE NAJLEPSE MIRISE U BASTI

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, M a l a рече

Kod njih ide obrnuto. Oni bi neku Staniju ili Soraju joooj

Mimi Oro, Maca Diskrecija. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Ја сам мислио да само Нешко овде генерализује ствари, али сам се изгледа прешао :) .

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Liga Džentlmena рече

@kordicka93 haha pa vidis da se zazam. ?

Izvini, ali ne volim da ne uporedjujes sa tim osobama. Ok, kazes da si se salio.

Hajde sada budi ozbiljan pa nam opisi kako zamisljas tvoju idealnu partnerku?? Mislim na fizicki izgled.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Liga Džentlmena рече

Mimi Oro, Maca Diskrecija

:bu:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Зашто нам Лигу џентлмена урнишете, ко ће нам племе предводити :smeh1: ?

Шалу на страну, човек се мало нашалио и одмах на стуб срама. Ком зрелом и одраслом мушкарцу би се свиделе пластиканерке? Грехота их је тако називати, али су то саме себи учиниле. Празнина, форма без садржаја. Најтужније јесте, што оне данас неким девојкама представљају узор, како се треба владати и понашати зарад материјалног и привидног успеха. Истина је да свако може како хоће, али не може докле хоће.

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Anika рече

Кажу да...

trinajveca-zavodnika-nasvetu-se-zovu-har

Ово су три важна фактора,и ма колико да неко физички добро изгледа,мада је лепота у неком проценту релативна ствар,без харизме,интелекта и спремности на став,не може никако добро изгледати.Има у Малом принцу једна добра мисао,где каже отприлике овако:Лепе сте,али сте празне.Значи лепота је скуп више фактора,односно лепота је вишедимензионална.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

Malo sam citala temu. Nisam zapazila da je iko pomenuo devojke koje prve prilaze muskarcima. Tu je suprotan pol vec nacinio prvi korak. Gestikulacija, osmeh, drzanje-nesto je sigurno privuklo devojku.

I tu onda definitivno vise dolazi do izrazaja sarm i duhovitost. Koliko je on sposoban da joj drzi paznju. Bezbroj puta je ponavljano da moze biti lep kao lutka, ako je iznutra prazan, tu se zavrsava prica.

• Свиђа ми се 1

CVECE NAJLEPSE MIRISE U BASTI

Подели на овим сајтовима

Moze i devojka da bude "ludaca" u pozitivnom smislu. 

Skoro me jurila jedna na netu da joj dam broj. Rek'o ne ide to tako, ocekivao sam da se malo vise potrudis...smisli nesto bolje.

Kad ona salje: 

Evo, pokusacu da budem efikasnija.

Aj me cimni da proverim nesto, je*e me zvono na telefonu :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...