Flojd Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 пре 3 минута, kordicka93 рече Na svakoj vasoj temi smo mi krive za sve, ne mozee Harizma, sarm i inteligencija su na prvom mestu. Posle ide ostalo. Kakav izgled bre, cut' tamo Ako su svim muskarcima ovde izgled i atributi presudni, onda je to stvarno razocaravajuce. Aha, znaci ti si samo harizmaticna i inteligentna.. A ja se ponadao da licis na Soraju, pa reko da ti laskam malo... Ej cvrc sad izgubih volju. kordicka93 је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 @kordicka93 haha pa vidis da se zazam. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
M a l a Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 пре 13 минута, kordicka93 рече Na svakoj vasoj temi smo mi krive za sve, ne mozee Harizma, sarm i inteligencija su na prvom mestu. Posle ide ostalo. Kakav izgled bre, cut' tamo Ako su svim muskarcima ovde izgled i atributi presudni, onda je to stvarno razocaravajuce. Kod njih ide obrnuto. Oni bi neku Staniju ili Soraju kordicka93 and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 CVECE NAJLEPSE MIRISE U BASTI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 пре 5 минута, M a l a рече Kod njih ide obrnuto. Oni bi neku Staniju ili Soraju Mimi Oro, Maca Diskrecija. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Ја сам мислио да само Нешко овде генерализује ствари, али сам се изгледа прешао . Smaragdni kamičak and Flojd је реаговао/ла на ово 2 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordicka93 Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 пре 23 минута, Liga Džentlmena рече @kordicka93 haha pa vidis da se zazam. ? Izvini, ali ne volim da ne uporedjujes sa tim osobama. Ok, kazes da si se salio. Hajde sada budi ozbiljan pa nam opisi kako zamisljas tvoju idealnu partnerku?? Mislim na fizicki izgled. ronin and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 пре 11 минута, Liga Džentlmena рече Mimi Oro, Maca Diskrecija M a l a, Smaragdni kamičak and Лубеница је реаговао/ла на ово 2 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Зашто нам Лигу џентлмена урнишете, ко ће нам племе предводити ? Шалу на страну, човек се мало нашалио и одмах на стуб срама. Ком зрелом и одраслом мушкарцу би се свиделе пластиканерке? Грехота их је тако називати, али су то саме себи учиниле. Празнина, форма без садржаја. Најтужније јесте, што оне данас неким девојкама представљају узор, како се треба владати и понашати зарад материјалног и привидног успеха. Истина је да свако може како хоће, али не може докле хоће. Flojd and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 1 hour ago, Anika рече Кажу да... Ово су три важна фактора,и ма колико да неко физички добро изгледа,мада је лепота у неком проценту релативна ствар,без харизме,интелекта и спремности на став,не може никако добро изгледати.Има у Малом принцу једна добра мисао,где каже отприлике овако:Лепе сте,али сте празне.Значи лепота је скуп више фактора,односно лепота је вишедимензионална. Flojd, ronin and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 3 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
M a l a Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Malo sam citala temu. Nisam zapazila da je iko pomenuo devojke koje prve prilaze muskarcima. Tu je suprotan pol vec nacinio prvi korak. Gestikulacija, osmeh, drzanje-nesto je sigurno privuklo devojku. I tu onda definitivno vise dolazi do izrazaja sarm i duhovitost. Koliko je on sposoban da joj drzi paznju. Bezbroj puta je ponavljano da moze biti lep kao lutka, ako je iznutra prazan, tu se zavrsava prica. ronin је реаговао/ла на ово 1 CVECE NAJLEPSE MIRISE U BASTI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordicka93 Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Pridju, vidjala sam, najcesce ako se nalaze u zajednickom drustvu. Ali da se ne lazemo, svaka od njih se prvo malo raspita kod drugarica, da izvidi situaciju M a l a је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
confianza.esc Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Moze i devojka da bude "ludaca" u pozitivnom smislu. Skoro me jurila jedna na netu da joj dam broj. Rek'o ne ide to tako, ocekivao sam da se malo vise potrudis...smisli nesto bolje. Kad ona salje: Evo, pokusacu da budem efikasnija. Aj me cimni da proverim nesto, je*e me zvono na telefonu Neša_, kordicka93, M a l a and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
M a l a Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Carica Jel si popustio na kraju? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 CVECE NAJLEPSE MIRISE U BASTI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordicka93 Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Hahahah, priznaj sad Dzentlmen jos opisuje devojku Do 1 ce je opisati, nadam se confianza.esc, M a l a and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
M a l a Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Gleda Sorajinu sliku i opisuje edit: Bas ste blesavi, posebno @confianza.esc Odoh sad u krevet, piskaramo sutra :* Neša_, kordicka93 and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 1 CVECE NAJLEPSE MIRISE U BASTI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука