Petar-M Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 пре 6 минута, Џуманџи рече Ne bas, sustina je da je ironija konza kada likovi odredjuju kakve su prave / krive zene. пре 22 минута, Petar-M рече Само муж те жене за њу може да каже да је права жена пре 7 минута, Џуманџи рече M'jok, ovo je forum, don't take it personal Без бриге, нисам ни помислио да си то због мене урадила Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 пре 1 сат, Petar-M рече Само муж те жене за њу може да каже да је права жена Takoe! пре 1 сат, Petar-M рече Без бриге, нисам ни помислио да си то због мене урадила Samo kazem da nema potrebe da se zahvaljujes, ovo je forum, delimo sa svima sve osim onoga sto ide preko PP-a Flojd је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 пре 2 часа, Petar-M рече Ја теби, ти мени Можда је онда боље да се потпише неки предбрачни уговор Ма не брини се, вратиће ти она ту жртву на некој другој страни, буди сигуран. Pa doro ja sam u fazonu sto dajem to i trazim. Hehe u principu sve bih mogao da prihvatim, al to suzdrzavanje bas nikako od telesnih strasti nikako. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 пре 57 минута, Џуманџи рече Takoe! Samo kazem da nema potrebe da se zahvaljujes, ovo je forum, delimo sa svima sve osim onoga sto ide preko PP-a Ma kapiram, nego meni je lepo neki put uputiti nekom i pohvalu, bez obzira što je sve ovo javno ali ja sam često nedorečen i ne napišem sve što mi je na umu u tom trenutku, pa često budem pogrešno shvaćen. Tako da si ti ovde apsolutno u pravu Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 пре 15 минута, Petar-M рече пре 16 минута, Petar-M рече 1 hour ago, Џуманџи рече Takoe! Samo kazem da nema potrebe da se zahvaljujes, ovo je forum, delimo sa svima sve osim onoga sto ide preko PP-a Ma kapiram, nego meni je lepo neki put uputiti nekom i pohvalu, bez obzira što je sve ovo javno ali ja sam često nedorečen i ne napišem sve što mi je na umu u tom trenutku, pa često budem pogrešno shvaćen. Tako da si ti ovde apsolutno u pravu Видиш колико пропуста, ни на ћирилицу нисам вратио Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 пре 34 минута, Liga Džentlmena рече Pa doro ja sam u fazonu sto dajem to i trazim Е видиш, ја нисам и ту се малко разликујемо но и поред свега тога, захваљујем ти на конструктивном разговору (да не чује Џуманџи ), имало је шта да се научи. пре 46 минута, Liga Džentlmena рече to suzdrzavanje bas nikako od telesnih strasti nikako. Поштено са твоје стране Али не брини, чак и апостол Павле говори да то не даје као заповест, већ као савет, да се супружници уздржавају телесних општења али на одређени период, да их лукави не би искушао. Лубеница and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 пре 25 минута, Petar-M рече Видиш колико пропуста, ни на ћирилицу нисам вратио Ccc Petar-M је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 пре 2 часа, Petar-M рече Е видиш, ја нисам и ту се малко разликујемо но и поред свега тога, захваљујем ти на конструктивном разговору (да не чује Џуманџи ), имало је шта да се научи. Поштено са твоје стране Али не брини, чак и апостол Павле говори да то не даје као заповест, већ као савет, да се супружници уздржавају телесних општења али на одређени период, да их лукави не би искушао. Da, da nadrljasmo ako cuje. Hvala i tebi i ja sam dosts naucio i cuo zanimljivih i interesantnih stvari. Bitno da nismo praznoslovili. Petar-M је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 Muski i zenski mozak. Dame sta mislite o ovoj tvrdnji? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordicka93 Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Nije uopste tacno da zena unapred pikira muskarca i da mora prvo da joj se svidi fizicki. Posle je on navodno osvaja. Koliko znam primera u kojima se devojci nije dopadao tip sa kojim je izlazila, a na kraju su ipak zavrsili u braku, jer se pokazao kao harizmatican, sposoban i u najmanju ruku pazljiv. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 пре 7 минута, kordicka93 рече Nije uopste tacno da zena unapred pikira muskarca i da mora prvo da joj se svidi fizicki. Posle je on navodno osvaja. Koliko znam primera u kojima se devojci nije dopadao tip sa kojim je izlazila, a na kraju su ipak zavrsili u braku, jer se pokazao kao harizmatican, sposoban i u najmanju ruku pazljiv. Јој, немој молим те да развлачиш Нешка на два фронта са оваквим изјавама , ено га на теми ''ниски мушкарци'', непостизава све . Neša_ је реаговао/ла на ово 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 пре 19 минута, kordicka93 рече Nije uopste tacno da zena unapred pikira muskarca i da mora prvo da joj se svidi fizicki. Posle je on navodno osvaja. Koliko znam primera u kojima se devojci nije dopadao tip sa kojim je izlazila, a na kraju su ipak zavrsili u braku, jer se pokazao kao harizmatican, sposoban i u najmanju ruku pazljiv. Pa to znaci da zene ne znaju sta zele cim budu sa nekim ko im se ne dopada. Hah ( salom se). Mislim da je taj faktor fizicke privlacnosti bitan kod oba pola. ( mislim da sponzorusama nije bitan izgled posto ih zanima novcanik). Ali kod obicnih ljudi je bitan ali ne i presudan. A da posle ide harizma i sve ostalo. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Кажу да... ronin and Лубеница је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Gresi taj status. Radjena su istrazivanja i zakljucili su da fizicki izgled jeste najbitniji za izbor partnera ( lepa gradja) onda humor, i na kraju uspeh, situiranost. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordicka93 Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 пре 20 минута, Брада рече Јој, немој молим те да развлачиш Нешка на два фронта са оваквим изјавама , ено га на теми ''ниски мушкарци'', непостизава све . Na svakoj vasoj temi smo mi krive za sve, ne mozee пре 2 минута, Liga Džentlmena рече Pa to znaci da zene ne znaju sta zele cim budu sa nekim ko im se ne dopada. Hah ( salom se). Mislim da je taj faktor fizicke privlacnosti bitan kod oba pola. ( mislim da sponzorusama nije bitan izgled posto ih zanima novcanik). Ali kod obicnih ljudi je bitan ali ne i presudan. A da posle ide harizma i sve ostalo. Harizma, sarm i inteligencija su na prvom mestu. Posle ide ostalo. Kakav izgled bre, cut' tamo Ako su svim muskarcima ovde izgled i atributi presudni, onda je to stvarno razocaravajuce. ronin and M a l a је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука