Veliki Marko Написано Јул 12, 2018 Пријави Подели Написано Јул 12, 2018 @Neša_ Добро јутро брате Нешо,ово је за тебе Neša_ and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јул 12, 2018 Пријави Подели Написано Јул 12, 2018 пре 5 минута, Muramasa рече Zato što se ponašaš kao slepac, umesto da loviš, zato tako i prolaziš i onda bude kiselo grožđe - tuđ uspeh je švaleracija. To je kao da po ceo dan pecaš u maminom lavoru i onda kad vidiš nekog da ima dobar ulov, počneš da pričaš da je sigurno bacio dinamit u reku. Ne baš. Ako imaš mnogo ki energije i stav alfe, dobro ćeš joj izgledati, čak i da si objektivno skrndelj. Како те није срамота да неког називаш "Слепцем" мислиш да ћеш спуштањем другога себе да подигнеш. Могу само да ти кажем СРАМ ТЕ БИЛО. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Јул 12, 2018 Пријави Подели Написано Јул 12, 2018 пре 47 минута, Muramasa рече Slepac sa slepačkim pristupom. Vidiš da pljuje po tuđem uspešnom osvajanju kao po promiskuitetu i pravi vrlinu od svog nevoljnog celibata. "Успешно освајање" Причаш као да си неки PUA пичкопаћеник који је ишао на инструкције да научи како се "осваја" па си сад одједном ауторитет јер си побего из статуса incel бета-cucka. Ево ти један ултимативни АЛФА ( ) тип: оног момента када мериш своју вредност и вредност других по томе колико су риба освојили, аутоматски си слабић, јер таква дебиласта само-афирмација, природна само бескорисним тинејџерима и оплодним вепровима, већ има толику моћ над тобом. Роб најбеднијих амбиција. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Јул 12, 2018 Пријави Подели Написано Јул 12, 2018 пре 2 минута, Muramasa рече Vrati se nazad na pisanije i nađi gde sam pomenuo koliko sam osvojio. Nigde, jer je potrebna jedna, ali prava, suprugicasta. У праву си, нигде. Изнервирао сам се. :( Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Јул 12, 2018 Пријави Подели Написано Јул 12, 2018 пре 4 минута, Muramasa рече Možeš da je nerviraš i izluđuješ, da želi da te polomi, pa na kraju da bude tvoja. Добро, ово је заиста могуће, али само ако то излуђивање и нервирање долази из фрустрације што не може да те промени и прилагоди себи Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јул 12, 2018 Пријави Подели Написано Јул 12, 2018 @Muramasa Gde nađe na ovoj temi da se hvališ da nisi single, će izgineš. Mилена КШ and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јул 12, 2018 Пријави Подели Написано Јул 12, 2018 пре 1 минут, Muramasa рече A što? Kako što... soliš rane, vidiš da se nerviraju... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 12, 2018 Пријави Подели Написано Јул 12, 2018 пре 3 часа, Mali Marko рече Како те није срамота да неког називаш "Слепцем" мислиш да ћеш спуштањем другога себе да подигнеш. Могу само да ти кажем СРАМ ТЕ БИЛО. Мурамаса треба да поради на изражавању, али суштина је тачна. И Христос каже: "Нисам дошао да позовем праведнике већ грешнике на покајање" . Јер онај ко мисли да је здрав, неће доћи код лекара. Ако ти у старту имаш став "Ја сам супер, сви остали који нису као ја, не ваљају.", теби онда једино Бог може помоћи. И то не тако што ће ти дати жену, јер би те тако још горе закопао, него тако што ће да те опамети, макар и болело. И то можда баш кроз људе као што је Мурамаса. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јул 12, 2018 Пријави Подели Написано Јул 12, 2018 пре 13 часа, Neša_ рече Ljubav sigurno nije, nego upražnjavanje neobaveznog seksa. Zato partnerstvo samo po sebi ne vredi ništa. Brak je već ozbiljna institucija (bar je zamišljen da takav bude). Пошто си ти стручњак за необавезан секс, љубав, везу и брак. Ти си меродаван да процењујеш и осуђујеш. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 12, 2018 Пријави Подели Написано Јул 12, 2018 пре 15 минута, Muramasa рече Osetio sam ja da ima nečeg uzvišenog u trolovanju, ali ja gord ko Velzevul da radim božiji posao, to mi nije palo na pamet. Видиш да се џаба отимаш. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Јул 12, 2018 Пријави Подели Написано Јул 12, 2018 пре 17 часа, srema рече Имам једно питање. На пример, ако је неко са неком девојком, а свиди му се више нека друга па он просто оде и каже "Е слушај, жао ми је и све то али ја ипак желим да будем са овом." Да ли је то грех? А шта ако он оде и рецимо пољуби је а да пре тога није раскинуо са овом? Нема шта да нам се свиди друга ако смо са једном у вези. За нас само она постоји до оног тренутка уколико увидимо да више нисмо једно за друго. Недопустиво је да док смо у вези са једном девојком шврљамо и упознајемо се са другим девојкама. Flojd, -Владимир- and srema је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јул 12, 2018 Пријави Подели Написано Јул 12, 2018 Нешице опет малтретираш људе, па немој бре Брада and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јул 12, 2018 Пријави Подели Написано Јул 12, 2018 пре 16 часа, Neša_ рече Nešto sigurno koristiš za neprirodan rast mišića radi dizanja tereta za koje ljudsko telo nije prirodno sposobno. Е овде морам да те дематујем Нешице. Не дозвољава ми професионална деформација да ово пустим тек тако. Уз балансирану и кориговану исхрану, и не тако претерани тренинг може ce и те како доћи до пораста мишића. И то никако није неприродно, то је чак неопходно, некад су наши у њиви, у шуми, у рату, и те како развијали мишиће, то што је нас живот у граду приморао да висимо по теретанама, шта је ту је, то је наша казна што смо побегли са села. *SHONE* and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јул 12, 2018 Пријави Подели Написано Јул 12, 2018 пре 6 часа, Muramasa рече Evo, sve me sram. Slepac sa slepačkim pristupom. Vidiš da pljuje po tuđem uspešnom osvajanju kao po promiskuitetu i pravi vrlinu od svog nevoljnog celibata. @Muramasa To твоје писаније је оличење незрелости и неартикулисаности. Без обзира како год неко имао став не треба га вређати. Кажеш "po tuđem uspešnom osvajanju" то дал си освајао или не једино ти знаш,претпостављам да са твојим ставовима који си изнео о "освајању" једино можеш у циркусу да освојиш лутку у аутомату за играчке. Neša_ and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Јул 12, 2018 Пријави Подели Написано Јул 12, 2018 пре 4 часа, ninaana рече Kako što... soliš rane, vidiš da se nerviraju... O чему говориш, Ана? Изнервирала ме је асоцијација на балавичку PUA реторику која мери човека по томе колико је риба повалио, а после се жалимо како нема девојака које би женили, јер ето, много расходованих а мало "супругичастих". Neša_ and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука