Ayla Написано Јануар 18, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2017 пре 2 минута, Neša_ рече Ne. To je moje iskustvo i moje mišljenje. Za drugačije ne znam. Kad god sam pomislio da ljubav nekoj može značiti, to mi se vraćalo dubokim razočaranjem. Zato te molim da mi ne zameraš na onome što je deeo mog životnog iskustva. Nemam više osnova za maštanje, jer sam suviše često bio izložen ponižavanju, zbog svoje vere u ljubav. Ja sam ti već rekla, pa da se ne ponavljam. Meni ne objašnjavaj... ne prolazi. Znaš i zašto. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 18, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2017 пре 8 минута, Neša_ рече Ne. To je moje iskustvo i moje mišljenje. Za drugačije ne znam. Kad god sam poverovao da ljubav nekoj može značiti, to mi se vraćalo dubokim razočaranjem. Zato te molim da mi ne zameraš na onome što je deo mog životnog iskustva. Nemam više osnova za maštanje, jer sam suviše često bio izložen ponižavanju, zbog svoje vere u ljubav. Dobro, bio si povrijedjen dosta puta, zao mi je zbog toga, ali evo koliko ti se puta to dogodilo, pa da iz toga zakljucis da su sve zene sklone samo materjalnom? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 18, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2017 пре 15 часа, Neša_ рече Daleko od toga da je razumevanje ono što žele, a još manje da je dovoljno. Zato i grade priču o tome kako ih je teško razumeti. A ti se primio. То није одговор на питање: ако их схваташ и разумеш, зашто немаш ни жену ни девојку? Дакле? Решио си - никад са женама? Манастир? Али тамо не примају оне који презиру пола људског рода. Сам? Тужно. С мушкарцем? Свега има на овом шару... Дијана. је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јануар 18, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2017 (измењено) пре 9 минута, Neša_ рече Nisam imao avanture o kojima bih pričao drugima, a ne bih se ni upuštao u takav život i da imam mogućnosti. Али, питала сам о којим људима си ти причао њима, ако су они теби причали о некима који се "истутње". Јеси им причао о Иви Андрићу (лупих пример)? О рођаку неком? Едит: ево, Роналд је причао о својој мами, хајде и ти нама испричај о некоме ко је теби близак. Измењено Јануар 18, 2017 од Џуманџи "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 18, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2017 Žene biraju. Ali ne one koji su na ivici egzistencije, jer nisu zabavni. To samo ako nemaju drugog izbora. Значи, чекаш да зарадиш дебелу лову, па да те нека изабере? "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 18, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2017 1 hour ago, Јанко рече Значи, чекаш да зарадиш дебелу лову, па да те нека изабере? Чека још неки разлог да би мрзео жене Молим те Јанко, почни да пратиш , у кратким цртама... жене траже неког са парама, е ако нема паре мора да је леп, ако нема паре а није ни леп, онда је сигурно добар љубавник... П.С. као "малу невесту" да гледамо, укључиш се у 37659.епизоди, а ништа пропустио ниси... Биљана 1234, Аурор, Кратос and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 18, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2017 пре 27 минута, Снежана рече жене траже неког Razmišljam - Neka nema para, i neka ne bude lijep.... Fino. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 18, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2017 пре 1 минут, Neša_ рече Po toj tvojoj logici, čovek koji je bio sa mnogo žena i ostavljao ih, to je radio zato što ih voli. Боље да не знаш моју логику када си ти у питању. Даље не лупетај, на трептај си од бановања. Danijela је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 18, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2017 пре 1 минут, Снежана рече Боље да не знаш моју логику када си ти у питању. Даље не лупетај, на трептај си од бановања. То је зато што није леп и нема паре. Да је у питању неки добро ситуирани форумаш, сви ви из администрације бисте се утркивали да му се додворите. Сиромашне и оне који нису физички лепи одмах банујете. Lady Godiva, RYLAH, Јанко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 18, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2017 Управо сада, Juanito рече То је зато што није леп и нема паре. Да је у питању неки добро ситуирани форумаш, сви ви из администрације бисте се утркивали да му се додворите. Сиромашне и оне који нису физички лепи одмах банујете. Тако је Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 18, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2017 пре 26 минута, Ayla рече Razmišljam - Neka nema para, i neka ne bude lijep.... Fino. Lajkovao si ovo...zašto @Neša_? Šta ti se to svidjelo, šta si zaključio da sam rekla? Evo prvi put javno pitam - Čime je ovaj post zaslužio lajk? Edit - Ako se oslonim na tvoje zaključke, ovaj post bi trebao da osudiš, i mene zajedno sa njim. Goku је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 18, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2017 Управо сада, Ayla рече Šta ti se to svidjelo, šta si zaključio da sam rekla. Evo prvi put javno pimtam - Čime je ovaj post zaslužio lajk? Какво питање. Све што ти напишеш заслужује лајк... Neša_, Кратос and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 18, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2017 Управо сада, Neša_ рече Ako nastavim da pišem, banovaće me. I sada nećeš da rizikuješ? Dobro. пре 2 минута, Juanito рече Какво питање. Све што ти напишеш заслужује лајк... Misliš? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 18, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2017 пре 12 минута, Ayla рече Misliš? Наравно, мадам. Paradoksologija and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 18, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2017 1 hour ago, Снежана рече Чека још неки разлог да би мрзео жене Молим те Јанко, почни да пратиш , у кратким цртама... жене траже неког са парама, е ако нема паре мора да је леп, ако нема паре а није ни леп, онда је сигурно добар љубавник... П.С. као "малу невесту" да гледамо, укључиш се у 37659.епизоди, а ништа пропустио ниси... Snežanu brate kralju.....keva si.... Paradoksologija and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука