Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

1 minute ago, АлександраВ рече

Шта значи мушкобањаста жена?

ona koaj fizickim izgledom podsjeca na muskarca, a muskaraca je vise za psiholoski izgled, kad kazes muskaraca mislis na zenu sa muskim manirima

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, kordun рече

ne moze, zenstvenost je ono njezno, blago, osjetljivo u zene, prosto zenska priroda, suprotna muskoj

Verujem da je jaka žena ona koja može više da podnese...  A muskobanjasta žena samo jače izgleda 

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, kordun рече

ne moze, zenstvenost je ono njezno, blago, osjetljivo u zene, prosto zenska priroda, suprotna muskoj

Да ли је мајка Светог владике Николаја Велимировића била јака жена? Јесте. Да ли је она била оличење мајке и жене? Верујем да јесте. Да ли је то женственост? Сигурна сам да јесте.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, aliluja рече

Verujem da je jaka žena ona koja može više da podnese...  A muskobanjasta žena samo jače izgleda 

ne, ne radi se o toj jakosti, alfa muskarac je po psihologiji zastitnik i privlaci ga sve ono sto treba njegovu zastitu, sad zamisli alfa muskarca pored medjeda od zene, pa dje to ima

Подели на овим сајтовима

или грешиш или не умеш да разлучиш. Када се каже "јака жена" мисли се на њену личност, и не знам зашто би изгубила на женствености таква жена, шта више, таква жена може добити на женствености јер нема кризу идентитета, из искуства знам да мушкобањате жене нису "јаке жене" то спољни ефекти само маскирају њихову слабост.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Снежана рече

или грешиш или не умеш да разлучиш. Када се каже "јака жена" мисли се на њену личност, и не знам зашто би изгубила на женствености таква жена, шта више, таква жена може добити на женствености јер нема кризу идентитета, из искуства знам да мушкобањате жене нису "јаке жене" то спољни ефекти само маскирају њихову слабост.

ma ok ali ja ne mislim na to, na tu jacinu, nego na onu drugu jacinu, onu zbog koje se muski pol naziva snaznijim polom, a zenski njeznijim, ta jacina nema samo fizicku vec i psiholosku manifestaciju i brate nemoj me vuci za jezik)

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, kordun рече

manirima

Добро је, то сам хтела да чујем, манири, то је поента. Ту се слажем се са тобом.

3 minutes ago, kordun рече

ona koaj fizickim izgledom podsjeca na muskarca

Не могу све жене да буду ситне, мајушне, и да трепћу. Шта да радимо ми крупне, са великим носем и великим стопалима? Да се закопамо?

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, АлександраВ рече

Добро је, то сам хтела да чујем, манири, то је поента. Ту се слажем се са тобом.

Не могу све жене да буду ситне, мајушне, и да трепћу. Шта да радимо ми крупне, са великим носем и великим стопалима? Да се закопамо?

ima i sitnih muskaraca od zena, prosto je ta psihologija u njoj

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, kordun рече

ne, ne radi se o toj jakosti, alfa muskarac je po psihologiji zastitnik i privlaci ga sve ono sto treba njegovu zastitu, sad zamisli alfa muskarca pored medjeda od zene, pa dje to ima

Pa dooobroo... Mogli bi da rade zajedno na građevini :ok:

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Suncokret54 рече

... шта је по теби јака жена, изузмимо бацачице кугле и слично...:)

ne mislim sada na snagu licnosti zene kad kazem jaka, snaga licnosti je ljudska osobina, osobina duse, to nije uopste bitan pol!

kad govorim jaka zena onda se ogranicavam samo na one stvari relevantne za ovu temu, znaci ako je muski pol jaci pol od zenskog, a zenski njezniji od muskog, onda pod jacinom zene ubrajam sve ono sto muskarce cini jacim polom

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Sofija_ рече

kad smo vec kod izgleda zene, imam jednog smesnog prijatelja, kaze, ne voli zene sa kratkom kosom, imao bi osecaj kao da spava sa muskarcem :smeh1:

ima lijepih zena sa kratkom kosom, to su one koje nemaju grbavu glavu i imaju lijep profil, nemaju klempave usi.

ceca nije bila seksi kad je osisalo, klempave usi

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...