Драган άσημος :) Написано Мај 22, 2016 Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 Жалосно је то колико смо ми данас неспособни да оприсутнимо у свом животу Онога који је створио небо и земљу и човјека. Због свога маловјерја (неповјерења, немања сусрета с Богом у себи), немолитвености (затворености у себе), непокајаности (огреховљености), несмирења (уздања у себе) затворени смо, нисмо проводници Божије силе. АлександраВ, -Владимир- and Аурор је реаговао/ла на ово 3 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Мај 22, 2016 Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Мај 22, 2016 Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 Ovo mi deluje kao neka vrsta sugestivnog pitanja, podseća me na onu kad je Šeki u sudnici zbunio sudiju... Sudija: "Gospodine Šešelj, odgovarajte sa da ili ne!" Šešelj: "Ne mogu adekvatno da se branim sa da ili ne. ..........Mogu li ja vama postaviti pitanje, a vi meni odgovrite sa da ili ne?" Sudija: "Možete." Šešelj: "Znaju li vaši roditelji da ste vi homoseksualac?" Sudija: " ... " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Мај 22, 2016 Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 Sugestivno pitanje, unapred te navodi na odgovor... Pa zasto da ga se stidimo, da nije sta lose ucinio zbog cega bi ga se stideli? Sa druge stane,da li se on stidi nas zbog nasih grehova? Neverujem... Verujem da nas voli i da je srecan kad god mu se vrati neka zalutala ovca koja je zbog grehova otisla od njega i krenula stranputicom, takvih se on ne stidi nego ih sa radoscu prihvata u svoje stado ... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 22, 2016 Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 1 hour ago, Muramasa рече I da poverujem, pre bih bio satanista nego poltron i to iz istog razloga iz kog nisam postao naprednjak. Што тако велиш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Мај 22, 2016 Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 3 hours ago, Muramasa рече I da poverujem, pre bih bio satanista nego poltron i to iz istog razloga iz kog nisam postao naprednjak. Не разумијем шта је полтронство у ономе што сам написао. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 22, 2016 Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 1 hour ago, Muramasa рече Zato što su mi Laveyevi stavovi daleko bliži od bilo čijih prepodobština na koje sam naišao na Svetosavlju. Iz nekog razloga ne sumnjam... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 22, 2016 Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 40 minutes ago, Muramasa рече Baš sam danas gledao kako se ministri Nebojša Stefanović i Vulin postavljaju prema Vučiću i to me je vrlo podsetilo na to kako se vernici (uglavnom) postavljaju prema svom Bogu. Šlihtamo se jer smo gnjide, a on glavnotiranišući i hoćemo nešto da iskamčimo od njega da nam udeli? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 22, 2016 Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 Svaka čast gospodinu Bogu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 22, 2016 Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 17 minutes ago, Muramasa рече Mnogo je čistiji račun i duga ljubav kada se ne traži i ne očekuje ništa, ili ako je već unapred jasno dogovoreno šta se očekuje. Zvuči kao ugovorni sporazum! U ruskim bajkama se ugovor potpisivao samo sa... đavolom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 22, 2016 Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 37 minutes ago, Господин Бореалис рече Svaka čast gospodinu Bogu... Ne davite Eden! Аурор је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 22, 2016 Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 38 minutes ago, Господин Бореалис рече Svaka čast gospodinu Bogu... Kome smeta jak Eshaton! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 22, 2016 Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 13 minutes ago, cloudking рече Kome smeta jak Eshaton! Neki duhovni tajkun verovatno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 20 hours ago, Gresni rab Boziji рече Sugestivno pitanje, unapred te navodi na odgovor... Очигледно да није; било би лепо подле 15 стр. прочитати један одговор који почиње 'вако: "Христа се не стидим зато што: . . . " "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 22 minutes ago, Џуманџи рече Очигледно да није; било би лепо подле 15 стр. прочитати један одговор који почиње 'вако: "Христа се не стидим зато што: . . . " Христа се не стидим зато што напољу сија сунце, иако је претходно падала киша. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука