Jump to content

Још једном гласање за позитиван и негативан рејтинг на ЖРУ

Оцени ову тему

Још једном гласање за позитиван и негативан рејтинг на ЖРУ  

45 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за увођење негативног рејтинга на ЖРУ?

Препоручена порука

Evo voleo bi da pokrenem peticiju za uvođenje dislike dugmeta

Postoje razni komentari neki nam se svide neki ne. Za ove što nam se svide postoji Amin dugme, a šta ćemo za ove što nam se i ne sviđaju. Mislim da bi se dosta nas složilo da postoji to dugme možda i da njegova vrednost ulazi u onaj "skor" sami što će vrededi -1 Amin.

E sad postavio sam i pre ovo ne kao temu nego samo onom Kratko i jasno :) delu. I drvence je dalo dobru i deju da se dugme zove anatema, mislim meni je sve jedno za naziv, mada je ovo čini mi se dobro. Ali nekad kad pogledam komentar jednostavno se toliko razočaram da nemam reči šta bi rekao tom nekom jednostavno dislike i ništ više od toga.

Šta mislite da li ste sa ili protiv dislike dubmeta .D

Подели на овим сајтовима

Било је то покушавано више пута. Нема ништа од тога. Овај се форум труди да шири искључиво позитивну енергију. Доста нам је хејтовања, дислајка, минуса и анатема у овом животу.

Шта ти се не свиђа то заобиђи, шта ти делује као увреда и зло то пријави, и стеј кул ;)

Подели на овим сајтовима

A mozda bi bilo dobro, ako je izvodljivo, da se na profilu, osim lajkova koje je neki clan dobio, vidi i broj lajkova koje je dao. Ali da budu odvojeni pozitivni i negativni lajkovi.

Svidja mi se ova ideja. Glasah za da, ali sa tim da budu odvojeno negativni i pozitivni, a ne da negativni ponistavaju pozitivne.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Гласах за не! Безвезе ми је негативан рејтинг! Ако ми се нешто не свиђа, то или прокоментаришем или једноставно прескочим! 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Сад да има дислајк дугме, добила би минус на оба коментара, па ти види. А можда би ти се прошетао по осталим коментарима и поделио ти минусе ако га баш увредиш.

И после ја луд.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Зашто не би увели неки рејтинг за поруке по теми? (А не кориснике.)

На пример, ко хоће стави +1 или -1 на неку поруку, уместо "Амин".

Тако се ти бројеви сабирају/одузимају, и нека порука у некој теми има нпр. рејтинг +4 или +25, а нека друга -4 или 0.

Тако се оцењује писање по теми, а не корисник, личност. И нико се неће увредити. А значиће доста.

И када одемо у цркву, свештеник нам неће рећи: Ти си лош човек! већ: Погрешио си у томе и томе.

Ovo bi bilo lepo i postoje nešto slično na redditu, zahvaljujući ovim znaš kakva je koja tema, Da li su kvalitetne ili ne. Stim što bih naglasio da se nekako saopšti svima da + i - ne treba davati da li se slažeš ili ne sa prvom porukom u temi. Već da li misliš da je tema kvalitetna kao i rasprava u njoj

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...