Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ево ситуације када су ми Наташина бриткост и одсуство длаке на језику изузетно симпатични :)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 22. 12. 2016. at 13:32, Natasa. рече

Ne. Ofucana je jer je pregažena raznim sumnjivim likovima za pare. Daj bre Paradoxa, snimala se sa oženjenim likom i namerno to pustila u javnost da se probije. 

Naravno muškarac je podjednaka ljiga.

Expand  

Jedno je reci da neki njen postupak nije bio moralan, recimo. Drugo je reci da je 'ofucana'.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 22. 12. 2016. at 13:39, Paradoksologija рече

Kako na osnovu ovoga da protumacim tvoju definiciju red pill? Mrznja i prezir prema zenama?

A ovo je tipican efekat zavadi pa vladaj. Ubedis zene da im je najbitniji odnos sa muskarcima i da im u tome lezi sva vrednost. Pa ih podelis na device i kurve. Pa jedne napadaju druge i obratno da bi pokazale da one nisu 'takve' (ofucane kurve ili hladne kucke) i time prikupile poene. Zanimljivo je i lepo videti kako takva dinamika nestaje medju zenama koje se ne definisu kroz pozeljnost muskarcima.

Expand  

G. D. je daleko od prezira prema ženama. Ne preterujmo.

Nije ovde podela na device i kurve prema broju partnera. Ne znam šta misliš o najezdi starleta i njihovim kriminalcima i konstantnom potenciranju u medijima kako je to nešto super. Meni je to odvratno više postalo. Farme, Parovi, pevaljke, kriminalci, Snajke..odvratno!

Подели на овим сајтовима

On 22. 12. 2016. at 13:29, Paradoksologija рече

'Ofucana' je zena koja je zdrava, prava, jaka i lepa samo jer ima dete iz prethodnog braka i nije u cvetu mladosti?

Da li je i muskarac u istoj situaciji ofucan?

Expand  

Muškarac nikad ne mož bit ofucan,mi smo kao vino.:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

On 22. 12. 2016. at 13:42, Paradoksologija рече

Jedno je reci da neki njen postupak nije bio moralan, recimo. Drugo je reci da je 'ofucana'.

Expand  

Meni je vala ofucana.

I da, muškarac takođe može biti ofucan itekako.

Подели на овим сајтовима

On 22. 12. 2016. at 13:41, Muramasa рече

Ali ne sme da ti se smuči, nego moraš da se moliš za njih i da se posipaš pepelom, jer si veća grešnica i to zato što je osuđivanje najteži greh.

Expand  

Evo molim se za dušu svih starleta i njihovih sponzora. Pomenimo ih u molitvama našim. Hvala Muramasa što me opominješ i brineš za moju dušu. Zaista je ovo sve arogantno od mene. Pomenite i mene grešnu i poslednju od svih.

Подели на овим сајтовима

Ja se nešto ne sećam da je bila u vezi sa nekim krimosima.I drugo nije starleta.Starleta je Stanija,Tijana Ajgon,Maca Diskrecija i slično..Žena je uspešna pevačica.nego hteod da pitam Natašu šta misliš o Madoni?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Kako na osnovu ovoga da protumacim tvoju definiciju red pill? Mrznja i prezir prema zenama?

Expand  

Ne.  (Bas voles da sve redukujes na prostu bigoteriju... :) )

Seti se iz 'Matrix' sta znaci red pill. 

main-qimg-74bdf054e32c11381d58e98a919c6fb6-c.jpg

Dakle radi se o tome da se gleda realnost kakva ona zaista jeste. 

(Hint: it ain't pretty, veoma cesto.)

Zanimljivo je i lepo videti kako takva dinamika nestaje medju zenama koje se ne definisu kroz pozeljnost muskarcima.

Expand  

Dobro, znaci, feministicka revolucija bi predvidjala raskrstanje sa tradicionalnom moralnoscu, posto je patrijarhalna, represivna i anti-woman? :)

Подели на овим сајтовима

On 22. 12. 2016. at 13:51, Kratos рече

Ja se nešto ne sećam da je bila u vezi sa nekim krimosima.I drugo nije starleta.Starleta je Stanija,Tijana Ajgon,Maca Diskrecija i slično..Žena je uspešna pevačica.nego hteod da pitam Natašu šta misliš o Madoni?

Expand  

Dobro, "biznismenima". Naravno da jeste, da se nije probila na osnovu talenta? Svaka od njih je bila sa nekim menadžerom, biznismenom da bi se probila i opstala. Navedi jednu koja nije a da je baš uspešna. Šta bi Ceca uradila da se nije slizala sa svakim sistemom vlasti od '90e. Ništa, bila bi progutana u moru istih kao ona. Otkad je Bekuta ovoliko potencirana? Mrka odradio posao. Tužno je to, ali njihov svet je takav.

Zanimljivo pitanje za Madonu. Cenim njen uspeh, ali drugi je to svet, previše love se tamo vrti, ovde je sve nekako sirotinjski. Što kažu Vukajlijaši-Stanija je Kim Kardašijan za sirotinju.

Подели на овим сајтовима

On 22. 12. 2016. at 14:00, Natasa. рече

Navedi jednu koja nije a da je baš uspešna.

Expand  

Ne znam bre ne živim  ja u njihovim gaćama.:D

Pazi i Ceca je već uveliko bila popularna i pre nego što je upoznala Arkana.Kasnije je imala protekciju sigurno ali evo Arkana nema 16 godina,vlasti su hapsile,morala da vraća pare za porez,bila nanogica i sve ostalo.i?I dalje najpopularnija čak i više nego što je bila.Dakle do nje je kao pevačice i žene.To što se nekom ne sviđa njena muzika i ostalo je već stvar ukusa a privlačnost je u oku posmatrača.;)

Za Madonu sam te pitao jer se za nju zna da je gažena od svih živih,što iz holivuda ,NBAi ne znam ni ja koga.Dal ti stvarno misliš da menadžeri tamo po svetu i tom idelnom zapadnom.ne gaze neke mlade talenotovane na kastingu?Tamo je sve pošteno ?

Da Kim Kardišajan je starleta kao i Stanija ali Severina nije.I pre bilo kakvog snimka sa broda ona je već bila zvezda na Balkanu.

Подели на овим сајтовима

On 22. 12. 2016. at 13:53, Господин Дареалис рече

Dobro, znaci, feministicka revolucija bi predvidjala raskrstanje sa tradicionalnom moralnoscu, posto je patrijarhalna, represivna i anti-woman? :)

Expand  

Pa valjda je to više nego jasno.Sve su to socijlani konstrukti koje treba dekostruisati i osloboditi ženu okova zlog patrijarhata zbog radi omućavanja iskazivanja svih njenih potencijala.:sunce:

Problem je samo što ogromna većina žena,prirodno voli sve te ,,konstrukte,, i to ih i čini ženama tako da ustvari feminizam je u suštini destrukcija same žene. 

Подели на овим сајтовима

On 22. 12. 2016. at 13:44, Kratos рече
Muškarac nikad ne mož bit ofucan,mi smo kao vino.:smeh1:

да, да ви сте као вино, зато вас треба држати у подруму [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Послато са 5022X уз помоћ Тапатока

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 22. 12. 2016. at 14:30, Снежана рече

да, да ви сте као вино, зато вас треба држати у подруму emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Послато са 5022X уз помоћ Тапатока

Expand  

Moram da priznam da mi je ovo povredilo osecanja! :(

Подели на овим сајтовима

Ми мушкарци смо много склони да дајемо суд о супротном полу, а не видимо сопствене мане. 

Жене нити могу да буду боље, нити горе од нас мушкараца.Да ли неко нешто лепо уради или не не зависи од пола, већ од васпитања.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...