Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 13 часа, Flojd рече

Kad odes na Hilandar videces sta je cudo. Sama priroda koja je tamo, ljudi itd . Pa odes lepo ispred ikone Bogorodice trojerucice kleknes i zamolis je " Posalji mi nekoga ko ce razresiti sve moje nedoumice vezane za veru". I videces odgovori ce brzo doci.

Da, odgovorice ti, samo je pitanje da li ti zelis to da prihvatis sto ti on napise.

Jer ovde vidim da imas jaku volju a malo poslusanja. Triputa ti kazem pravac Hilandar po odgovore a ti sviras svoju.

Ako ti je zao da das 140 e da odes da vidis tu veliku svetinju Svetosavlja, ti zaista ne trebas dobiti nikakve odgovore. Vec koliko vidim iz prilozenog ti si ovde da isteras svoje i da ubedis ljude kako je tvoje tacno a njihovo vekovno verovanje lose. Tj da nas sve preobratis. Djavo to godinama radi pa je kod mnofih neuspesno.

Ali ako si samo ljubopitljiv, e onda odgovore trazis u Instituciji a ne u gimnaziji. Tj od nas gimnazijalaca vere.

Морамо се и зезат мало али ја веру православну не вређам мени се чини из мог угла.

Не верујем да треба верници који су мањина да се одвоје од осталих Срба и као сад да ратујемо и хватамо се по држави кроз партије или шта знам да се људи одвоје. Кажеш ми да наговарам некога нешто, а ти мене наговараш да идем у цркву, уместо да ми одг. ако разумеш шта причам. био сам ја пар пута у цркву, помену сам то. Али ти, или нећеш или не умеш да ми одговориш на питања, што значи да их ти ниси поставио себи пре свега. ја тако не би мого да фунционишем као верник. Није то моје непослушање већ културна дискусија.

Размеш, то је ваше искуство које мене интересовало кроз расправу једну пре, овде само сегмент тога по питању морала жена смо дискутовали… Ја би човеку дошо у породичну кућу са пар наркомана на хероин, само да знам да ми неки мајмун сестри каже нешто типа блудница из неког курчења.

зато ти то, иди на хиландар није у равни кад ја кажем Бојану да оде у Грчку и одмори на плажи, мува неке странкиње тамо… Атос је као и сваки други манастир, ја сам питао дал је неко видео чудо. Сама њихова појава мени није чудо! Ја знам да они користе пост и подвиге који активирају биохемиске механизме одбране који фокусирају рацио ка потребама или циљу. А њима је циљ да фокус рација пренесу на неки програмски текст из библије. Усавршавају то подвизавање све док не постигну „безстрашће“ и ослободе биће од њих. А заправо су постали навучени на такво покретање своје биохемије која изазива халуцинације које пројектују податке из ума. Као они што су ишли у пустињу па због притиска подвига, виде фатаморганеске пројекције своје подсвести.

дал ти причаш са људима да не погледаш душевно стање истих? оно, дал те посматрају кроз неку карму, хороскоп, виђење, морални или политички мерни систем... непристојно би било, да овде дискутујем са девојкама и другарима без неке опште културе отворености и поштовања тих њихових система. Нећу да препричавам сигурно приче где сам пијан мувао рибе као клинац, да нисам ни гледао како се зову или шта друго ако су биле лепе јер постоји већа реалност од таквих утисака неких људи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 13 часа, Flojd рече

Imas na twmi raskol se zahuktava, tamo su ti uglavnom sa diplomom.

Нисте ви без дипломе, шта значи диплома на крају крајева у Србији:smeh1:.

Хвала, пребацит ћу се на ту тему да видим ко прича, иако ја не знам личности од авторитета у теологији. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Antonio рече

Морамо се и зезат мало али ја веру православну не вређам мени се чини из мог угла.

Не верујем да треба верници који су мањина да се одвоје од осталих Срба и као сад да ратујемо и хватамо се по држави кроз партије или шта знам да се људи одвоје. Кажеш ми да наговарам некога нешто, а ти мене наговараш да идем у цркву, уместо да ми одг. ако разумеш шта причам. био сам ја пар пута у цркву, помену сам то. Али ти, или нећеш или не умеш да ми одговориш на питања, што значи да их ти ниси поставио себи пре свега. ја тако не би мого да фунционишем као верник. Није то моје непослушање већ културна дискусија.

Размеш, то је ваше искуство које мене интересовало кроз расправу једну пре, овде само сегмент тога по питању морала жена смо дискутовали… Ја би човеку дошо у породичну кућу са пар наркомана на хероин, само да знам да ми неки мајмун сестри каже нешто типа блудница из неког курчења.

зато ти то, иди на хиландар није у равни кад ја кажем Бојану да оде у Грчку и одмори на плажи, мува неке странкиње тамо… Атос је као и сваки други манастир, ја сам питао дал је неко видео чудо. Сама њихова појава мени није чудо! Ја знам да они користе пост и подвиге који активирају биохемиске механизме одбране који фокусирају рацио ка потребама или циљу. А њима је циљ да фокус рација пренесу на неки програмски текст из библије. Усавршавају то подвизавање све док не постигну „безстрашће“ и ослободе биће од њих. А заправо су постали навучени на такво покретање своје биохемије која изазива халуцинације које пројектују податке из ума. Као они што су ишли у пустињу па због притиска подвига, виде фатаморганеске пројекције своје подсвести.

дал ти причаш са људима да не погледаш душевно стање истих? оно, дал те посматрају кроз неку карму, хороскоп, виђење, морални или политички мерни систем... непристојно би било, да овде дискутујем са девојкама и другарима без неке опште културе отворености и поштовања тих њихових система. Нећу да препричавам сигурно приче где сам пијан мувао рибе као клинац, да нисам ни гледао како се зову или шта друго ако су биле лепе јер постоји већа реалност од таквих утисака неких људи.

Cus njega, koja fileosofija.

Vidim ja da tebi kao sokratu ne gine budre. Pa kad si bio klinac i oijan nisi se frljao sa fileosofijom vec si bacao fore i zajebavao  se. Znaci da te podsetim prijatelju omatoreli, zajebancija pali kod zena. :0212_rolleyes:

i Pravac Hilandar da dobijes odgovir na svoje teorije pa kad se venes ce si caskamo o tome. :takeoff:

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Flojd рече

Vidim ja da tebi kao sokratu ne gine budre. Pa kad si bio klinac i oijan nisi se frljao sa fileosofijom vec si bacao fore i zajebavao  se. Znaci da te podsetim prijatelju omatoreli, zajebancija pali kod zena. :0212_rolleyes:

Жена без мало вина није искрена колико би могла да буде. И лакше је насмејат макар и кад се човек покушава направит озбиљан:smeh1:.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Antonio рече

Жена без мало вина није искрена колико би могла да буде. И лакше је насмејат макар и кад се човек покушава направит озбиљан:smeh1:.

Znaci to ove sa foruma prvo napij pa im onda pametuj. ?

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 22.3.2020. at 5:33, Flojd рече

Znaci to ove sa foruma prvo napij pa im onda pametuj. ?

:smeh1::smeh1::smeh1:

Ма већ су ме овде четри контактирале саме у п.п. Ја сам мислио да је сајт конзервативнији. Али сад је већ опасно постало и бојим се, како ћу сваку да изпоштујем. То је за 10 данa, ко зна колко ће тек да буде касније.

Хаха, шалу на страну, ја сам већ разведен момак, мало зрелији од тад. Да ми се свиди овако нека овде, то тешко да се деси, јер пре свега, нит ја знам дал је то удато, заузето, дете неко. А нема жена овде у коментарима, да се друже. Или ових слободних да доминирају и аристократишу, док не пробају оне саме да нађу своју симпатију. Не, оне су укопане или збуњене, свакој је Мојсијев закон урезан у главу. А делује овако сад кад гледам, мсм. да ће Бојан да покупи све рибе и да пређе са кромпира на виноградарство. А шалу на страну, виноград и природа је можда најбољи начин да се елан живота очува за неке зрелије године. Само пршут, сир из уља и лепо вино. Или риба и вино.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ayla рече

Zar bi tako sestre ponudio? E moj Flojde, ja sam mislila da si nam ti prvi zid odbrane u slučaju kakvog napada, kad ono.... :stidljiv:

Pa da, jedna, dve, tri ljute @Дуња i problem resen. :ani_biggrin: Svipozenjeni i poudavani.

• Збуњен 1

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Antonio рече

:smeh1::smeh1::smeh1:

Ма већ су ме овде четри контактирале саме у п.п. Ја сам мислио да је сајт конзервативнији. Али сад је већ опасно постало и бојим се, како ћу сваку да изпоштујем. То је за 10 данa, ко зна колко ће тек да буде касније.

Хаха, шалу на страну, ја сам већ разведен момак, мало зрелији од тад. Да ми се свиди овако нека овде, то тешко да се деси, јер пре свега, нит ја знам дал је то удато, заузето, дете неко. А нема жена овде у коментарима, да се друже. Или ових слободних да доминирају и аристократишу, док не пробају оне саме да нађу своју симпатију. Не, оне су укопане или збуњене, свакој је Мојсијев закон урезан у главу. А делује овако сад кад гледам, мсм. да ће Бојан да покупи све рибе и да пређе са кромпира на виноградарство. А шалу на страну, виноград и природа је можда најбољи начин да се елан живота очува за неке зрелије године. Само пршут, сир из уља и лепо вино. Или риба и вино.

Ma cure su ovde oke sve uglavnom, kao sto ima u svetu raznih ima i ovde. :) 

@Или ових слободних да доминирају и аристократишу, док не пробају оне саме да нађу своју симпатију.@ / ovaj deo mi se svidja, a onda su kao male mace. :D:D dok im ides po dlaci haha salim se. :D 

Moje iskustvo sa forumom je uglavnom oke ali da znas da ima i laznih profila, dosadno ljudima pa bi da se zezaju. Kad krenes da pises sa nekom da pises, posle dva tri dana pisanja ili desetak poruka zatrazi joj drustvenu mrezu keku da ti posalje. Ako nece batalis, verovatno lazan profil ides dalje. Ako ti posalje, nastavis jos dva tri dana, pa pitas za broj, ako da super, caskate, zezate e,  cujete se, vidite se. Znaci veoma je bitno da znas da ako se vidjate, na prva dva tri sastanka ne mora nista da se desi, jedino ako bas prorade emocije i vidis da je to to, ako ne vidite se, cujet se i mozete ostati i prijatelji, nije ni to lose. Ispricate se, izlaprdate se i tako. To je meni oke. Ja uglavnom nisam upoznao devojku ovde ai jesam dosta prijatelja i prijateljica stekao. Tako da sto pre dobijes br pre ces da se vidis sa njom. Ako kojim slucajem krene da pametuje, pa cekaj, pa ja ovako, ja da vidim da ovo ono, da se potrudis itd, takva je nezrela ne zna sta hoce uglavnom, pa batali. Cim ona ne zna sta hoce losa je i za drustvo. 

E sad, ja sam ih odsta upoznao preko foruma, nisam upoznao samo Gotiku ( posto je zapalila za Nemacku), Natasenku (jer je naprasno nestala sa foruma), 

Milicu ( ona je svedski putnik nikako da bude na jednom mestu ali smo se culi, razgovarali i tako, mnogo je vazno da cuje boju necijeg glasa).

I Marijanu - Makicu( ah bilo sve oke a onda se nesto tu zakomplikovalo i nikako da se raskomplikuje :(  ne se daje, a sta ces kad djavo umesa prste... i eto valjda ce se nekad upoznamo da se to prevazidje i upoznamo se konacno ki ljudi mi hriscani trebamo prevazici sve nesporazume). :) 

Ako si razveden, onda ti nemam sta pricat, znas sve kako i sta. :D Brepis sliku na slike forumasa da znaju kakav si pulen i eto ti zahteva za PP. ahah

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ayla рече

Neka, hvala... u mom sokaku se tako ne udaju. :stidljiv:

Leel, a kokoj to bre funkcionise kod vas? :D 

Kod nas srbenda to uglavnom ovako ide

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Ayla рече

Nikad se ti ne bi udao da živiš kod nas... vjeruj mi. :)))

A kakavtomoramd a budem da bi de udao?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...