Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Ayla рече

Kamičku... meni se čini da ovaj lik ima neku dijagnozu, bar mu je takav pogled. Iskustvo je pokazalo da muškarci koji kolutaju očima i beče dok nešto od značaja govore, imaju neki bag u glavi.... čak i način na koji drži novac djeluje kao da ga je upravo iskamčio od neke žene. Evo možda griješim, ali ja bih ovog insana zaobišla.  0703_read

Nije “možda” grešiš, nego grešiš sigurno. Ovaj lepi dečko je izašao ljut iz salona garderobe, koji se vidi iza, pošto je tamo platio račune koje je njegova partnerka napravila. U rukama mu ostao samo kusur. :osmeh:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 42 минута, Bojan* рече

Ovaj lepi dečko je izašao ljut iz salona garderobe, koji se vidi iza, pošto je tamo platio račune koje je njegova partnerka napravila.

Може бити, али мени делује срећно, а не љуто. Можда зато што му партнерка ко авион тело има и сада је купила нешто тесно и кратко, да му буде врцкавија.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Ayla рече

insan

https://vukajlija.com/insan-e/147950

:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Nikola Stojanovic рече

@Bojan* Boki kad ce idemo da jurimo zenske? Treba se prizenimo tu nesto. Kobajgim

‘de si se sad setio. Zabarikadirao sam se zbog korone i ne mrdam do daljnjeg. Ne bi sad otvorio ni da mi sama Ajla naiđe, na štiklicama.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bojan* рече

Sadim krompir, pa nemam vremena da čitam, a ti pišeš za desetoricu.

Nisam rekao da neće, jer su prirodno bludnice, nego da su fizički privlačni muškarci u velikoj prednosti kod žena, a još ako stoje dobro finansijski, to je više nego poželjna kombinacija. Rekao sam i da je karakter skoro nebitan da bi došlo do seksa na koji se uglavnom sve i svodi, a kad seks krene, posle nekog vremena zasite se jedni drugima, e onda počnu da obraćaju pažnju na karakter, jer im treba izgovor za prekid i tada “veze” “pucaju”, pa se stvaraju nove, pa i one “puknu”, jer to i nisu prave veze, pa se ispredaju priče raznorazne, a sve to ustvari predstavlja promiskuitetno ponašanje. I to jeste bljak. Previše slobode je degradiralo ljude.

Nisam nigde napisao “dok one koje bi možda htele mene, opet ne valjaju, jer su bile sa nekim pre mene...” , nego sam pisao da otprilike nijedna nije pokazala interesovanje kad god bih pokušao da se upoznam sa nekom. I ja razumem zašto. Samo ne razumem što se predstavljaju da su drugačije, ako se iz njihovog ponašanja jasno vidi šta ih interesuje.

A moralna žena je ona koja stoji iza svojih reči, ne podvaljuje nikome, ne vara, ne laže, ne glumi, ne krade, ne menja partnere, a ako je sa nekim muškarcem, onda je to iz ljubavi, ali obostrane.

реко си да ти је бљак ако жена није невина. Ту ја као покушавам да ти објасним да у СЗ постоји учење које се проглашава погрешним и нема заменско учење у НЗ. Можеш само да постанеш конфузан као представа Исуса из раних цркви, код њих је било оно, покајте се људи (сви који нису грци) без духа живота Бога који вам ја доносим. Он је Авраму лично реко да оплоди сестру, па њој да ожени сина за прву родицу… Ту нема више приче о моралу жена и мушкараца од 7. века J. Мораш да имаш свој став који је здрав пре свега. Ако пустиш погрешно семе да расте у теби, нпр. СЗ, онда имаш проблем брале јер нит си православан него рецимо са зачином Мирољуба. Онда твој чула и биће теже ка неком подсвесном моралу СЗ где можда не обратиш пажњу да видиш сврху и контекст тог морала.

пре 4 часа, Flojd рече

Nije greh ni pitati ni traziti odgovore, nije greh davati svoja misljenja, nije greh niti hula sve sto pises. Jer imas pravo da pitas i tragas za istinom.

Ali ako pokusavas da ubedis druge u svoje misljenje, tj posto poto da dokazes da si u pravu i da moraju drugi da prihvate tvoje misljenje, to jeste hula ne samo na Boga nego i na coveka.

Rekoh ti lepo, vera je subjektivna stvar, zato svako veruje kako hoce. 

Kakav si ti meni kralj ti sa zenama raspravljas o religiji umesto da pises neke lepe stvari :krstix:, imas bre kralju  duhovnike i veroucitelje pa pricaj sa njima. 7896634

Vec samti rekao, ako si toliko dobro naucno potkovan pravac HILANDAR tamo ces naci sve odgovore.

Где бре, да причам са неким од вас другара, да не видим каква је то особа душевно. нпр. мени су родитељи православци, ја никад нисам видео ту нешто. Разумеш моју дилему? Питам се дал можда ја нисам нешто схватио о православном учењу иако мислим да ми је кристално јасно. Нисам као ваша екипа, имао време и прилику, да слушам учења о православљу, али хришћанство познајем уопштено кроз статистике и неке житије које су битне хронолошки. Да одем на Атос ми је баш као неки улазак у машину за дробљење мозга. Ти ми први кажеш да тамо ниси видео чудо. Не могу да питам некога ко је отишо и одреко се свега да мене научи како то све што је напустио, заправо функционише. Било би ме стид да монаха питам који од њих хода по води, баца муње, ствара људе од блата, исцељује све болести… лакше ми је у разговору о таквим темама, да питам вас који се не подвизавате, дал сте некад неко чудо видели и сл.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...