Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, .... рече

Пробај да будеш и озбиљна, можда ће ти пријати.

Stvarno trebas da "turis" neki zanimljiv nik. Ovaj sto furas i nije interesantan.  ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 51 минута, Liga Džentlmena рече

tesim dok ne naidje naka da me tesi

Џони Шетач је бољи пријатељ у таквим приликама, никад ме није изневерио:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Е ај оладите ви тролови више, провидни сте. 

Plus sto su postali krajnje nemastoviti...

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Liga Džentlmena рече

Hvala brate. Nesmemo da dozvolimo da nas neko ubedi u ono sto mislimo da nije ispravno. Totalno me ne zanimaju nebitni ljidi koji hoce ds ti nametnu po svaku cenu svoje misljenje. Brate ili ih otresi o zemljiu ili ih dzentlmenski zaobidj. Samo me taguj gde te napadnu za takav stav pa cemo zajedno da ih oduvamo. ?

Извињавам се али тај став да су неки људи небитни, сматрам погрешним и лично ми је иритантан. Разумем да не треба да вас мучи то што је неко рекао, али ниподаштавање није начин, да себе храбрите или шта већ.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, ronin рече

Џони Шетач је бољи пријатељ у таквим приликама, никад ме није изневерио:D

Ej, imamo razlicite teetmane. Ja sam ti vise adtenalinski zavisnik.

U takvim situacijama, krenem da peglam napadam krivine pod punim gasom.?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, .... рече

Извињавам се али тај став да су неки људи небитни, сматрам погрешним и лично ми је иритантан. Разумем да не треба да вас мучи то што је неко рекао, али ниподаштавање није начин, да себе храбрите или шта већ.

Nebitni su za moj duhovni razvoj i napredak. A ne verujem da cu promeniti zivotne stavove i zelje zbog tih ljudi.

Naravno brate da nipodastavanje nije hriscanska vrlina, zavisi od konteksta.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Milica Bajic рече

@.... хајде признај шта си урадио са Нешом? :))

Cus sta uradio. Ozenio ga. ??

Подели на овим сајтовима

@Liga Džentlmena опа! Па тек сад кажеш да пеглаш, човече то си требао давно :)

сад ћеш да видиш како је кад постанеш популаран ;)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Milica Bajic рече

хајде признај шта си урадио са Нешом? :))

Пој'о га, али не мож' га свари, па му диктира из стомака. Шалим се @....  , онај је непревазиђен. Тровач! 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

@Milica Bajic  Не знам ко је Неша. Мислим да овде свако има право да напише шта мисли, мада би требало да на овом форуму пишу људи који се труде да се уче хришћанским врлинама, да живе и мисле хришћански.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, .... рече

@Milica Bajic  Не знам ко је Неша. Мислим да овде свако има право да напише шта мисли, мада би требало да на овом форуму пишу људи који се труде да се уче хришћанским врлинама, да живе и мисле хришћански.

Била је шала, немој одмах да се љутиш, шале су исто дозвољене.

Морамо мало да видимо ко си, необично изгледаш, признајем...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, .... рече

Не знам ко је 

Боље да не знаш. Он је везан за две теме кроз које егзистира. Потераш га с једне, он у другу и тако. Играју се мачићи с њим. 

• Збуњен 1

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milica Bajic рече

Била је шала, немој одмах да се љутиш, шале су исто дозвољене.

Морамо мало да видимо ко си, необично изгледаш, признајем...

Не љутим се. Него не схватам шалу. Не знам шта сам то смешно написао? 

Не знам како би сте преко поруке могли видети ко сам.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...