Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Neša_ рече

Zbog čega onda biraju muškarce koji će biti sa njima samo privremeno?

mala avantura nije na odmet:smeh1:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 минута, Neša_ рече

Zbog čega onda biraju muškarce koji će biti sa njima samo privremeno?

Зато што није свакој жени циљ да се уда за првог мученика на ког наиђе? Зато што и сама жели да проба или да буде привремено с њим и да ужива? Зашто би теби било која жена морала да се правда?

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Vegeta рече

Ovo je nešto što se zove nice guy sindrom.

Devojka odbije nekog finog i stidljivog i ode kod kretena koji je privlačan i muževan (Chad Thundercock), on je prevari ili otkači i ona se vrati kod finog da kuka. Ume to da zaboli, jer mu je stavila do znanja da je manje poželjan od nekoga ko će je prevariti i tretirati kao igračku.

Treba naučiti kako dostojanstveno podneti odbijanje, bez prosipanja otrova ili orbitiranja, u drugoj krajnosti.

Ал одакле теби идеја да су одабрани увек неке гњиде које је киње? Зар вам је толико незамисливо да жена изабере и ужива и сви буду срећни и задовољни?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, ronin рече

Њега или имаш или немаш. Са тим даром се рађаш.

Ovde moram da se nikako ne slozim. Ne radjas se s time brate, inace bi retki bili takvi. Ja sam sebi najbolji primer - od povucenog i potpuno zatvorenog coveka sam dopuzao do sasvim suprotnog tome, tj. otvorenog i govorljivog. I pri tome ne samo da nisam izgubio nista, nego sam samog sebe bolje i vise dobio.

Harizma je dar Duha, i daje se svakom ko zatrazi, tj. ko bar malo poradi na sebi i krene da se menja na boljeg coveka.
Drugim recima - svakom ko krene da iskoraci iz kaveza sopstvene sebicnosti/samoljublja.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vegeta рече

Ovde ne bih mogao da se složim sa tobom. Ja gord ko demon, otvoreno ismevam veru tog Duha, dobijem pažnju najprepodobnijih vernica.

Tvoj jedini problem je samoumisljenost sosptvenim "znanjem". Da nije toga, video bi i sam o cemu pricam, i ta paznja "najprepodobnijih" ( :smeh1: ) bi ti bila jasna.

Harizma je dar Duha, On daje kome hoce, kad hoce i kako hoce. Ne pita nikog za savet, jer sam zna bas sve. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Tvoj jedini problem je samoumisljenost sosptvenim "znanjem". Da nije toga, video bi i sam o cemu pricam, i ta paznja "najprepodobnijih" ( :smeh1: ) bi ti bila jasna.

Harizma je dar Duha, On daje kome hoce, kad hoce i kako hoce. Ne pita nikog za savet, jer sam zna bas sve.

Другим речима, у овом случају Дух мало тролује трола Василија. :smeh1:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Другим речима, у овом случају Дух мало тролује трола Василија. :smeh1:

Upravo to. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

@Vegeta 

Da pogledas film "Svemoguci Brus", kao napravljen za tebe... :smeh1:

• Оплаках :)) 1

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Juanito рече

Стварно би се усрећио са женом која се упеца на такву ”тактику”...

Ал озбиљно, ови ваши коментари, ”савети”, кукање, ужасно мрачан приступ женама и односима с њима, су баш онако тужни за читање. Као да је неко бојно поље у питању, а не живот и то јако леп живот. 

U bre brate sto nacrni stvari. Ajde malo se uozbilji i ne donosi ovakve zakljucke i ti i ovi sto ti ljakuju.

Ne kapiram kako vi ozenjeni i vi udate bolje od nas poznajete trenutnu situaciju na relaciji momci - devojke?

Ne kapiram ko ima mracan stav prema zenama??7896634

Zene su nesto najbolje sto nam moze uci u zivot. One nas ispune, izvuku ono najbolje iz nas. Ne kapiram kako ti to kontas da ja imam mracan pristup zenama?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, ronin рече

''џаба вам новци моји синовци''  ако немате харизму. Можете да будете милион пута лепи или богати, али све по пада у воду ако не поседујете тај дар. Он се не купује новцем или добија на такмичењу за Мистер Универзума. Њега или имаш или немаш. Са тим даром се рађаш.   

Uh, Roni brate ovde se uopste ne slazem sa ovim.

Ne mogu da kontam nikako da je to dar.

Ni mister univerzuma se ne radja nego vremenom postaje.

Mislim da se harizma izgradjuje radom na sebi. 

"Морате да будете весели, насмејани, а не мрачњаци. и наравно искрени, немој те покушавати да се представљате у неком лажном светлу. "

Sa ovim se slazem. Ali to je samo ako se uzivo vidjate, ovde pricamo za upoznavanje preko poruka.

"Девојке веома брзо провале ко је искрен а ко лаже."

Sa ovim se ne slazem. Cesto se desi da ne provale jer te cesto ne razumeju kako treba.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Juanito рече

Зато што није свакој жени циљ да се уда за првог мученика на ког наиђе? Зато што и сама жели да проба или да буде привремено с њим и да ужива? Зашто би теби било која жена морала да се правда?

Хришћани не би требало да пробају друге особе, на такав начин сигурно не. Остају последице од тог ,,пробања" и ако то не подразумева сексуални однос, а од тог односа још и горе. Психолошки оставља траг, није то ,,само" грех да тако кажем. Знам донекле и из искуства колико је недолично стање у ком се човек налази опасно.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, .... рече

Хришћани не би требало да пробају друге особе, на такав начин сигурно не. Остају последице од тог ,,пробања" и ако то не подразумева сексуални однос, а од тог односа још и горе. Психолошки оставља траг, није то ,,само" грех да тако кажем. Знам донекле и из искуства колико је недолично стање у ком се човек налази опасно.

Е ај оладите ви тролови више, провидни сте. 

Подели на овим сајтовима

Не морају ни момци ни девојке да допуштају да се према њима опходе тако. Не треба да срљају у ,,везе" и да блудниче. Ако си Хришћанин или Хришћанка чувај то хришћанско достојанство. Боље је наћи неког ко има такође хришћански поглед на живот, а ако баш и нема хришћанске критеријуме, да тако кажем, а онда тешко да има и поглед, онда нек се стрпи ако му је стало до тебе.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vegeta рече

Nećeš valjda odmah da napadaš čoveka da je trol? Šta ako je pravi revnitelj?

Ревнитељ би имао неки преподобни ник, не би ставио три тачке. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, .... рече

Mogu da se slozim sa vecinom stvari koje si u ovom kementaru napisao.

Najvise za ove posledice. Sto cesce menjas partnera gubis mir i postajes duhovno labilan. Nekada je bolje biti i sam dok ne nadjes odgovarajucu osobu.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...