Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Muramasa рече

A da li si stavila neku sa maramom? :)))

Jesam. Dobila sam komentar tipa "Kakva ti je to marama, u kom si fazonu? Mora da si sa Kosova" :))) iako se vidi i crkva u pozadini...

• Оплаках :)) 1

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, Neša_ рече

Šta znači “spinujes”? 

Besciljno vrtis u krug...

• Радостан 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Juanito рече

Изгледаш јако лепо и дефинитивно ће брдо мушкараца да крене да ти се набацује видевши фотку. Фотка позива на прилаз, хтела ти или не. То је нормално, тако смо направљени. Е сад, то што су многи неваспитани и сирови, то није нормално. Такве само откачи и немој никад да се правдаш. 

Tim nerazboritim komplimentima možeš samo da odmogneš.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, M a l a рече

Zasto je ispao takav skot prema njoj  :cmizdrenje: Jako tuzna prica.

Mnogi ne znaju da cene kada devojka uradi ovako nesto za njih. Sta je docekala na kraju. Nije trebao uopste ni da je zove da dodje po njega. Ali je znao da ga voli i da ce doci. Mala mukica.

Meni najlepsi deo, divnoca. Slazem se da danas treba ostati normalan, prizeman i poseban na neki svoj nacin.

Још тужније је што та распуштена девојчица нема нормалне родитеље који би је научили да не оставља број таквим тупанима.

Није ни заслужила боље да прође, јер и непослушност и наивност имају своју цену.

Подели на овим сајтовима

А најјача ми је ова генерализација на основу једног примера да су као манекенке све неке себичне лујке, а “обичне” жене косовке девојке. :smeh1: 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Nebojš.a рече

Tim nerazboritim komplimentima možeš samo da odmogneš.

Шта је неразборито? Немам ништа против лепих жена да их спуштам около и вређам. Смара ме једино што очигледно (већина?) не контају последице својих деловања и покушавам да им предочим мушку перспективу, а оне нек раде шта оће с тим. Нешто си помешао. Ја сам хедониста који ужива у женама и са женама, а не неки MGTOW паћеник. 

Подели на овим сајтовима

Samo da kažem da u onom prvom komentaru nikako nisam mislila na @Juanito  već pojedine koji ostavljaju komentare zenama na sajtovima za upoznavanje. Jedan član mi je ukazao na to, ne želim da dođe do nesporazuma. :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Smaragdni kamičak рече

Samo da kažem da u onom prvom komentaru nikako nisam mislila na @Juanito  već pojedine koji ostavljaju komentare zenama na sajtovima za upoznavanje. Jedan član mi je ukazao na to, ne želim da dođe do nesporazuma. :)

Хух, добро је да си разјаснила. С обзиром на моју форумску репутацију, не би ме опрао ни Амазон кад надође. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Juanito рече

А најјача ми је ова генерализација на основу једног примера да су као манекенке све неке себичне лујке, а “обичне” жене косовке девојке. :smeh1: 

Ова је и била косовка девојка, баш налете на рањенога Орловића Павла и то са сломљеним носем :)

Све се потрефило :) .

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Neša_ рече

Na internetu vise i manijaci, psihopate, ekscentrične ličnosti, iskomleksirane i frustrirane osobe, zlikovci, lopuže i ostali problematični tipovi.

Oni žive i u stvarnom svetu, samo je na netu sve dostupnije i povezanije, makar geografski...

• Тужан 1

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Juanito рече

Хух, добро је да си разјаснила. С обзиром на моју форумску репутацију, не би ме опрао ни Амазон кад надође. :smeh1:

Ne znam kakva ti je reputacija :))) ali ako je član pomislio da se komentar odnosio na tebe, bolje da objasnim.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Hristova nevesta.

To su valjda monahinje, one koje su odlučile da se neće udavati?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...