Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 часа, Нифада рече

Мислим да девојке (жене) не деле са другарицама,оне најбитније ствари.Оне теме које су врло личне не деле.Но,неки мушкарци мисле да и нешто што напишу на друштвеним мрежама,и може да се тумачи и овако и онако,има исту важност као нешто изречено у личној комуникацји,са очекиванм дозом поверења.Значи,када мушкарац својим ставом и односом према одређенј особи да важност нечему,то сигурно неће бити подељено.Не би требало мешати важне и неважне ствари.Наравно,ништа није примењиво на све.

Naravno,pitanje poverenja nije sam stvar komunikacije između muškaraca i žena,nego i uopšte.No,ako braniš ženske stavove dobiješ etiketu da si feministkinja.Znači,žene znaju da budu osobe od poverenja,samo kada im se iskreno poverite  :)

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 15 минута, Muramasa рече

Loša ideja. Nikome ne treba pokazivati svoju slabost.

Зашто би се поверавање односило сам на слабост,а не и  на квалитете? :mazenje:

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Neša_ рече

...a možda ni tad.  :smeh1:

Nisam baš siguran da je to pametno. Manipulacija je previše uzela maha.

Да,они који манипулишу,склони су да то виде у свакоме,.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, kordun рече

sve to stoji , samo to nisu srodne duse neg dve normalne duse, nema potrebe da se stavlja tu prefiks srodne, imaju normalne i nenormalne zene i gotovo

Teško da bi ti odgovarala baš svaka normalna žena. 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Neša_ рече

Naivni prvi nasednu, jer oni sebe lako izlože mogućnosti da budu izmanipulisani.

čak i da je tako,to ne opravdava manipulatore.A i svaki manipulator kad tada nađe se na putu većem manipulatoru od sebe.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Muramasa рече

veći je onaj koji se nikome ne poveri i ko ni od koga ne traži pomoć

Po cijim kriterijumima je veci ?

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Muramasa рече

Mojim, Vargovim, Odinovim...

Ni Varg, ni Odin, ni ti, niste opsti autoriteti.:0201wink:

P.S.

:scratch_head:

Hmmm...jedan ateista uvazava kriterijume nordijskog Boga.... zanimljivo...:scratch_head: 

;)

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 8.7.2018. at 0:24, Нифада рече

Мислим да девојке (жене) не деле са другарицама,оне најбитније ствари.Оне теме које су врло личне не деле.Но,неки мушкарци мисле да и нешто што напишу на друштвеним мрежама,и може да се тумачи и овако и онако,има исту важност као нешто изречено у личној комуникацји,са очекиванм дозом поверења.Значи,када мушкарац својим ставом и односом према одређенј особи да важност нечему,то сигурно неће бити подељено.Не би требало мешати важне и неважне ствари.Наравно,ништа није примењиво на све.

Kada smo kod te online komunikacije, vidis, text koji je napisan se nekada ne protumaci onako kako je pisac mozda zeleo da napise, vec svako deli prema svom ubedjenju, iskustvima itd. Tako da opet navijam,za uzivo razgovor. :)

Nade se da postoje pametne devojek koje ne dele takve stvari ili to samo rade klinke. :) 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 8.7.2018. at 9:59, Нифада рече

Naravno,pitanje poverenja nije sam stvar komunikacije između muškaraca i žena,nego i uopšte.No,ako braniš ženske stavove dobiješ etiketu da si feministkinja.Znači,žene znaju da budu osobe od poverenja,samo kada im se iskreno poverite  :)

Bitan je samo nacin na koji se brane zenski stavovi. Uvek ce se voditi polemika oko prava polova, ali je bitno kako se iznose.

Ako ti neko napise,:

Vi muskarci ste slabi i ljubomorni kada imate lepu zenu pored sebe.

Ili:  Da li bi muskarac mogao da pihvati zenu koja lepo izgleda, a pritom se i oblaci lepo? Sta bi milsio o njoj?

Sta je po tebi ovde feministicki napisano a sta nije?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 8.7.2018. at 10:49, Muramasa рече

Loša ideja. Nikome ne treba pokazivati svoju slabost.

Cim otkrijes slabost,dobijes i etiketu.... u takvom svetu zivimo...

Bravo za ovu izjavu.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ја сам на овом форуму упознала једног дечка. После мало куцкања ми се упознали. Бивши је одавно али у супер односима смо остали. Мислим да када се нађу две сличне душе не може лоше да испадне. Мени је било битно то што је добар, искрен, духовит... 

Има свега по нету али задеси се и нека добра ствар.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Ova tema je zanimljiva i aktuelna. Ja do sada nisam imao neka iskustva sa upohnavanjem "srodne duse" ali sam uspeo da sklopim nova poznanstva i prijateljstva ovde na forumu. Midlim da, kao i u svakodnevnom upoznavanju, potrebno je da se dve energije pronadju, i da se ljudi istih shvatanja i zelja pocnu dopisivati.

I naravno ne treba mnogo odugovlaciti sa upoznavanjem ( mislim da je sasvim dovoljno dvinedeljno dopisivanje a onda i upoznavanje). 

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Sve je moguce. Na kraju krajeva, uopste nije bitno da li ste upoznali nekoga putem interneta, u kaficu ili na ulici.

Problem je tu druge prirode- sto nisi siguran sa kim komuniciras, da li je ta osoba iskrena, kakve su joj namere itd.... //:

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Interesuje me jesu li poznanstva na internetu iskljucivo vezana za neku vezu, semu ili se desavalo nekada da covek/zena upoznaju druga/prijatelja. Jer imam dosta negativnih iskustava. Vecina bi uglavnom neku kombinaciju, krace putovanje.. Naisla sam nekoliko puta na normalnu musku osobu, ne mogu da lazem, ali je to prava retkost.

CVECE NAJLEPSE MIRISE U BASTI

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, M a l a рече

Interesuje me jesu li poznanstva na internetu iskljucivo vezana za neku vezu, semu ili se desavalo nekada da covek/zena upoznaju druga/prijatelja. Jer imam dosta negativnih iskustava. Vecina bi uglavnom neku kombinaciju, krace putovanje.. Naisla sam nekoliko puta na normalnu musku osobu, ne mogu da lazem, ali je to prava retkost.

оградићу се само на овај форум, јер за друго не знам, свакако да је могуће, да није пријатељстава, дружења, ћаскања сам овај форум не би опстао толике године, при томе, не мислим на Кану која јесте место стриктно за упознавање ради брака. Сам овај форум брзо изниелише ствари, па се врло брзо покаже ко је ко, и због чега је овде.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...