Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 часа, Muramasa рече

Najveći problem u internet upoznavanju zapravo potiče sa muške strane. To su zagoreli paćenici koji nemaju standard, nego kontaktiraju svaku devojku koju vide i kreću da je muvaju.
Iako ih ogromna većina devojaka ne bi ni grabuljom dotakla, njihovo interesovanje im svejedno diže ego. Znam lika koji je pre tri godine popio ban na ana.rs, ali pre toga je smarao svaku devojku koja se pojavi, a nekima je čak slao i slike svog polnog organa. Zapravo, znam više takvih likova, ali ni jednu devojku koja bi sebi tako nešto dopustila.

Ja se bas nesto sa tobom i ne slazem oko standarda. Devojka tebe sigurno nece prva da kontaktira osim ako joj se stvarno svidjs mnogo ili te svi hvale. I tako moras ti prvi da kontaktiras devojke. To sto kontaktiras veci broj devojaka nema veze sa time da li si zagoreo ili ne. Ima veze da li ih smaras ili kontaktiras. Misli da je bitniji tvoj pristup tim devojkama sa kojima se dopisujes. Probas, budes uctiv , uljudan, vidis ako ne ide ides dalje, ne gubis vreme. Od devojaka koje izgledaju top i koje kace slike samo da bi dobile sto vise lajkova ne mozes da ocekujes nista vise sem dopisivanja itd. A i kako mozes preko slika da vidis kakav je ko ako ne udjes u konverzaciju sa tom osobom, ipak je po meni uzivo konverzacija najbolje.  Nekako mi to ne pije vodu, ono sto su tebi standardi drugima nisu i obrnuto. A sto se tice ovog drugog da salje neke bezobrazne slike ili komentara itd, to je potpuno ne dzentlmenski i stvarno je za svaku osudu.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 часа, Danijel Petrovic рече

To sto kontaktiras veci broj devojaka nema veze sa time da li si zagoreo ili ne. Ima veze da li ih smaras ili kontaktiras. Misli da je bitniji tvoj pristup tim devojkama sa kojima se dopisujes.

To što kontaktiraš veći broj devojaka ima veze još kako. Možeš da budeš učtiv koliko hoćeš,ali imaj na umu da sve što napišeš devojkama vide i  čitaju njene drugarice. Samo pametno i jedna po jedna. Može biti da se ne poznaju međusobno,ali dovoljno je malo da se odaš,vidi se to ko je uvežban  1324_womens

Подели на овим сајтовима

On 4/5/2016 at 18:22, kordun рече

prica sa srodnim dusama je zvaka za naivne, samo kalkulatori od ljudi se bave nekim srodnim dusama, jadna li je veza zasnovana na kalkulacijama. ljude ljubav mjenja na bolje, a ove instant generacije oce odma sve na gotovo, obicni konzumenti, veze sa zivotom nemaju, to ja mislim

jedni zastupaju ovo Korduovo, drugi zastupaju stanovište da postoje srodne duše, u takvim i ostalim "neslagajima" setim se jedne izreke:

"istina je u savetima mnogih."

Svi su u pravu donekle, svako vidi problem iz nekog svog ugla. Ovde govorim o ljudskim istinama, ne o Istini koja je jedna.

Moj ugao i pokušaj pomirenja ova dva ugla posmatranja bi bio sledeći: ljudi "žele sve na gotovo" to je i moje iskustvo, ali verujem i u srodne duše,

recimo da ja erujem da "ljubav menja na bolje" ali ako sam sa devojkom koja to isto ne misli mogu ja nju voleti koliko hoću i dubiti na glavi. Ako ona želi "sve nagotovo" odnosno želi sve odmah i sada moj trud je uzaludan. Ovo govorim iz ličnog iskustva.

Neophodno je (i u tom smislu verujem u srodnost duša) da:

1." oboje gledaju u istom pravcu" što je tema za sebe...

2. da oboje veruju da su veza i brak jedan veliki trud (bez vere u ljubav koja tek treba da nastane i u kojoj treba uzrastati i boriti se za nju neminovno dolazi do razvoda braka ili želje za razvodom).

Dve osobe koje imaju zajednički taj minimum verovanju o životu i ljubavi jesu srodne duše, ne po savršenstvu poklapanja već po poklapanju u onome što je najvažnije za te dve osobe.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Phoebe рече

To što kontaktiraš veći broj devojaka ima veze još kako. Možeš da budeš učtiv koliko hoćeš,ali imaj na umu da sve što napišeš devojkama vide i  čitaju njene drugarice. Samo pametno i jedna po jedna. Može biti da se ne poznaju međusobno,ali dovoljno je malo da se odaš,vidi se to ko je uvežban  1324_womens

Ta zenska crta mi je bas interesantna, iskreno. To da zene sve sto se napise citaju njene drugarice. E sad zivo me zanima zasto to devojke rade ? Jer mi muskarci ne delimo toliko intime sa drugarima, vise cuvamo za sebe. :)

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • 3 months later...
пре 2 часа, mmiki0000 рече

Ja mislim da svako ima svoju sudbinu.

I da se ljubav desi kad se najmanje nadas.

Tako da ja svoju srodnu dusu i dalje cekam protiv sudbine se ne moze.

Не постоји момчино судбина.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Moguce je upoznavanje, samo pratis par prostih koraka, sta ti pise, kako ti pise i miran si ili mirna. 

Samo ne valja sto se mnogo oduzi to dopisivanje, opet sve zavisi od osobe do osobe...

Bitno je samo koliko si opusten u komunikaciji i da ne napinjes drugu stranu, odnosno da ostavis prostora i da se ne cujete dan, dva, tri. :) Pa opet i tako u krug.

Подели на овим сајтовима

On 2.11.2017. at 22:39, Liga Džentlmena рече

Ta zenska crta mi je bas interesantna, iskreno. To da zene sve sto se napise citaju njene drugarice. E sad zivo me zanima zasto to devojke rade ? Jer mi muskarci ne delimo toliko intime sa drugarima, vise cuvamo za sebe. :)

Мислим да девојке (жене) не деле са другарицама,оне најбитније ствари.Оне теме које су врло личне не деле.Но,неки мушкарци мисле да и нешто што напишу на друштвеним мрежама,и може да се тумачи и овако и онако,има исту важност као нешто изречено у личној комуникацји,са очекиванм дозом поверења.Значи,када мушкарац својим ставом и односом према одређенј особи да важност нечему,то сигурно неће бити подељено.Не би требало мешати важне и неважне ствари.Наравно,ништа није примењиво на све.

• Свиђа ми се 1

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

On 2.11.2017. at 21:19, Денис рече

jedni zastupaju ovo Korduovo, drugi zastupaju stanovište da postoje srodne duše, u takvim i ostalim "neslagajima" setim se jedne izreke:

"istina je u savetima mnogih."

Svi su u pravu donekle, svako vidi problem iz nekog svog ugla. Ovde govorim o ljudskim istinama, ne o Istini koja je jedna.

Moj ugao i pokušaj pomirenja ova dva ugla posmatranja bi bio sledeći: ljudi "žele sve na gotovo" to je i moje iskustvo, ali verujem i u srodne duše,

recimo da ja erujem da "ljubav menja na bolje" ali ako sam sa devojkom koja to isto ne misli mogu ja nju voleti koliko hoću i dubiti na glavi. Ako ona želi "sve nagotovo" odnosno želi sve odmah i sada moj trud je uzaludan. Ovo govorim iz ličnog iskustva.

Neophodno je (i u tom smislu verujem u srodnost duša) da:

1." oboje gledaju u istom pravcu" što je tema za sebe...

2. da oboje veruju da su veza i brak jedan veliki trud (bez vere u ljubav koja tek treba da nastane i u kojoj treba uzrastati i boriti se za nju neminovno dolazi do razvoda braka ili želje za razvodom).

Dve osobe koje imaju zajednički taj minimum verovanju o životu i ljubavi jesu srodne duše, ne po savršenstvu poklapanja već po poklapanju u onome što je najvažnije za te dve osobe.

sve to stoji , samo to nisu srodne duse neg dve normalne duse, nema potrebe da se stavlja tu prefiks srodne, imaju normalne i nenormalne zene i gotovo

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, kordun рече

sve to stoji , samo to nisu srodne duse neg dve normalne duse, nema potrebe da se stavlja tu prefiks srodne, imaju normalne i nenormalne zene i gotovo

adekvatno istim takvim muškarcima

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...