Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Neša_ рече

Ne umem da lažem i ne foliram se.

Onda mračiš i svaku žensku osobu sa kojom dođeš u kontakt i normalno je da svaka iole normalna zbriše.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Muramasa рече

Šta je tu loše, ako je srce kao kamen? Jok nego treba biti osetljiva plači****a koja na sva usta kuka kako je neko povredio.

Da se vas dvojica svopujete za žene :smeh1:. Ti njemu ove flafi što te jure, on tebi te tvrde :smeh1:.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Onda mračiš i svaku žensku osobu sa kojom dođeš u kontakt i normalno je da svaka iole normalna zbriše.

On ne postoji :).

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Je l imaš bar neki podrum?

To bi znacilo dima i neka kuca iznad, a on nije toliko imucan.

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

giphy.gif

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Naprotiv, vesele sam prirode. Tugujem kad sam sâm. Kod kuće.

Imaš kuću/stan...šečeru, što ne kažeš, imam neku drugaricu da udomim :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Neša_ рече

Pokvarila se vrata na gepeku, a nemam para da popravim, niti ima taj deo da se nađe.

Brate, bolje se sastavi sam sa sobom pa onda nadji zenu, iskreno.

Evo svi ti kazu da od tog kukanja nema nista - i nema... Moras da prestanes da se samosazaljevas.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Danijela рече

giphy.gif

A dobro, malo prodrma stvari ovde, nije to loše. Svi znamo da je trol, pa opet unese neku živost na temu...što dosta govori o nama.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Господин Дареалис рече

Brate, bolje se sastavi sam sa sobom pa onda nadji zenu, iskreno.

Evo svi ti kazu da od tog kukanja nema nista - i nema... Moras da prestanes da se samosazaljevas.

On ne postoji :).

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, drvce рече

Samo furaj glupe sale, boli te uvo sto si akrep, moljakaj dok se neka ne rasplace i sazali, kad je jednom strpas u podrum - tvoja je!

Шта ћемо ми што нисмо тако имућни да имамо подрум, а шпајз мали, једва и зимница стане.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Господин Дареалис рече

Moras da prestanes da se samosazaljevas.

Mora da nauci sta je sadrzaj smeka.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Neša_ рече

Pokvarila se vrata na gepeku, a nemam para da popravim, niti ima taj deo da se nađe.

Онда на кров. Лепо је закачиш горе и шта фали...ем чист ваздух, ем светло...а не мрачно и загушљиво ко у гепеку.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Neša_ рече

Imam dve kuće i dva podruma.

Opaaaa, new twist :)).

Je l se ti maskiraš u ružnog siromaha i tako tražiš ženu, kao u američkim komedijama iz '80 i neke? Pa ako te zavoli takvog, onda ćeš znati da te voli zbog tebe samog, a ne zbog para :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

A što ne bi posegao za ljubavnim činima? Vidiš devojku koja ti se sviđa, angažuješ pravu osobu da izvrši ritual i ona prsne od pohote za tobom, a onda čak možeš i malo da se igraš sa njenom pohotom, kada se nađeš u poziciji da ti ne daš njoj, a inače je obrnuto.

Koji eufemizam za rofinol :smeh1:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...