Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Muramasa рече

Kalkulacije i treba da dođu pre ljubavi. Ja se se pokajao što nisam tako razmišljao pre prethodne veze.

Treba prvo razum da napravi procenu bez emocija - da li je ta osoba odgovarajuća, da li je uopšte normalna, kakvu ću budućnost imati sa njom, da li mi se sviđa, da li je pre svega sama za sebe sposobna, pa tek onda za vezu.

To bi bio onda kiborg ne čovek.Ko terminator što skenira pre nego što likvidira.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Muramasa рече

Recimo, moja bivša devojka je često, bez nekog naročitog povoda pljuvala po svom bivšem.

Meni je prva pomisao kod takvih situacija ako pljuje njega pljuvaće i mene.Samom tom pričom se već srozala.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Pa ljubav brate i jeste proces.Ti više aludiraš na zaljubljenost a to je ipak vrsta opijenosti i idealizacije kada se previđaju mnoge stvari kod onog u kog se zaljubiš.

Подели на овим сајтовима

On 12/17/2016 at 14:10, Muramasa рече

Lepa je Monicca, nekako bući-bući. :) Lepota po idealu 50-ih.

[Slika uklonjena]

da ne zvucim kao "prepodobna" tetka, ali mislim da ovoj fotki nije ovde mesto. Administracija? 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Neša_ рече

Svetom vlada novac, jer da nije tako svaki čovek bi morao lično svojim radom da zarađuje za život, ali ne sa olovkom u ruci ili za kompjuterom u nekoj kancelariji ili u teretani, nego tamo gde se zaista radi i proizvodi nešto korisno. Slobodno tržište nikada nije stvarno slobodno, jer tu ne igraš po fer pravilima, nego po pravilima koja ti je postavio neko mnogo jači od tebe i to onako kako njemu odgovara, a da se čini kao da svi imaju ravnopravne izglede na uspeh. I ti i ne primetiš da ustvari igraš kako ti drugi sviraju. Nikoga ne interesuje stav, ni odakle je ono što neko ima, nego šta ima.

Sve što si rekao je pogrešno i nemoj molim te ti o selektovanju i vrednovanju poslova koje nisi nikad ni radio a teško da ćeš raditi jer se samo prenemazes. Druga je stvar što si ti izveo zaključke iz svog života i sad misliš da se na tome zasnivaju svi međuljudski odnosi. 

Подели на овим сајтовима

Резултат слика за and then they looked up each other

И онда су им се погледи срели, и живели су срећно до краја живота... Паре је појела инфлација, тако да то више није могао бити изговор. Режија, гаси светла!

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Никола Поповић рече

da ne zvucim kao "prepodobna" tetka, ali mislim da ovoj fotki nije ovde mesto. Administracija? 

A šta je problem sa ovom fotkom?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Muramasa рече

Nisi ti merodavan da procenjuješ šta je korisno nego tržište.

A šta je za tebe tržište?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Muramasa рече

Kad imaš subjekte klase A kojima trebaju neki proizvodi ili usluge i subjekte klase B koji nude neke proizvode i subjekte, pa se onda bez ikakve prisile dogovaraju i pregovaraju i slobodno razmenjuju dobra i usluge.

Ljudi bre brate.Tržište su ljudi.Kaki androidi kaki bakrači.Ljudi kupuju,ljudi prodaju,ljudi nude,ljudi traže.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Neša_ рече

Obrati pažnju: reagovala si na to što je imao sidu. A zar nije takođe zabrinjavajuće i to što tim devojkama uopšte nije smetala činjenica da je bio sa velikim brojem žena? Čak kao da ih je i to privuklo. Ako zanemarimo moralni aspekt, promiskuitet uvek nosi sa sobom rizik, jer neće svako ko je zaražen priznati to, a još je gore ako i ne zna da je zaražen.

Obratila sam posebnu pažnju na to. Rekao si da su znale, ne da je on rekao, a saznati se može na hiljadu načina. Meni je smetao način na koji, po ne znam koji put, pominješ žene u najgorem smislu.
Sada ti obrati pažnju na ono što sam ja rekla, a ponoviću ti: 
Znam da ima karakterno loših žena, i znam da pojedine čine sve da bi obezbijedile svoju materijalnu egzistenciju, i vjeruj da i ja osuđujem to.  Onim što sam naglasila u postu koji pominješ, prvi put ti javno zamjeram, a reci ako nije tako, jer si sada zaista pretjerao.
Em su znale, em su dovodile sebe u rizik... e dobri moj Nešo, te što misle sebično na sebe, neće svoje zdravlje ugroziti svjesno.
Nisam ja reagovala na njegovu bolest, već sam reagovala na tvoje aludiranje na njihovu glupost, i opet pretjeruješ.
Ne nabacuj mi ono što nisam rekla, ne dozvoljavam to nikome, pa ni tebi.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Neša_ рече

A tu stvarno ima neke velike mudrosti. Filozofija neviđena. Komplikovano da komplikovanije ne može biti i vrlo teško za naučiti. A lako se zaboravlja, ako se redovno ne obnavlja "znanje", što je takođe jedna od najvećih gluposti koju sam u životu čuo, verovali ili ne iz ženskih usta.

Kad si klinac i kad nemaš pojma, jeste.

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Neša_ рече

@Natasa.

Nema ništa gore za ženu nego da bude sa nekim trapavim. Jel' da?

Užas 7896634...osim ako ne voli da bude "učiteljica", onda joj je trapavko projekat, valjda. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Neša_ рече

A zar nije takođe zabrinjavajuće i to što tim devojkama uopšte nije smetala činjenica da je bio sa velikim brojem žena? Čak kao da ih je i to privuklo.

Ништа ново, то је старо правило. Увек је тако било. Не све, али већина.

Искуство их привлачи, жеља да се проба шта је то толико битно у њему да је привукло велики број жена, а и проради ривалитет међу њима, нада се да је баш она та која ће га "припитомити", односно задржати за себе оно што су многе покушале а нису успеле. Више је то интерна женска утакмица него што се тиче самих мушкараца.

То је бар познато, не откривамо топлу воду...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, 3006 рече

"припитомити"

Stoji, ali to je za klinke, preraste se :). Starije se ne bave tim glupostima, gledaju da njima bude lepo.

No, sve je to deo odrastanja :D.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...