Lady Godiva Написано Август 1, 2018 Пријави Подели Написано Август 1, 2018 Само да има прозоре. https://www.renault.co.uk/vehicles/new-vehicles/twizy/configure.html#configure/AiI/exterior-colour Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 1, 2018 Пријави Подели Написано Август 1, 2018 Овај: Rassoban and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 1, 2018 Пријави Подели Написано Август 1, 2018 Danas me Strahinja potsetio...kada sam vozila colin mcrea uvek sam birala...Ford focus Bokisd, obi-wan and Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Август 1, 2018 Пријави Подели Написано Август 1, 2018 пре 8 минута, Lady Godiva рече Само да има прозоре. Нипошто тако нешто да купујеш, ни то ни Смарт, боље узети Југа. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 1, 2018 Пријави Подели Написано Август 1, 2018 пре 1 минут, Вукашин Ковачевић рече Нипошто тако нешто да купујеш, ни то ни Смарт, боље узети Југа. Где бре да купујем? Одакле ми 8000€? Нисам ја Неша. Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 1, 2018 Пријави Подели Написано Август 1, 2018 Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Август 1, 2018 Пријави Подели Написано Август 1, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече де бре да купујем? Одакле ми 8000€? Нисам ја Неша. Ма ни половно ни никако, такве аутомобиле, они су тешка превара и ужас опасни. Лепо купиш стару Тојоту Каролу ако ћеш само по граду да возаш, има за 500-600 евра, и мирна си. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 1, 2018 Пријави Подели Написано Август 1, 2018 пре 24 минута, Lady Godiva рече Само да има прозоре. Rassoban, Натан, Lady Godiva and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 1, 2018 Пријави Подели Написано Август 1, 2018 @Вукашин Ковачевић, ма нећу да купујем кола уопште, али ми је овај сладак. Овакав ауто могу чак и ја да паркирам. @kordun, јао има цвет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 1, 2018 Пријави Подели Написано Август 1, 2018 пре 7 минута, Lady Godiva рече @kordun, јао има цвет. pa nisi ti meni bilo ko. nemas ni strah u voznji, konj zna da vozi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 1, 2018 Пријави Подели Написано Август 1, 2018 Lamborghini Miura - auto star tacno 50 godina... ... http://www.sukhihomesproperties.com/251824/new-lamborghini-miura-2019-specs/lamborghini-miura-2019-redesign/ Вукашин Ковачевић and Rassoban је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Август 1, 2018 Пријави Подели Написано Август 1, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече Lamborghini Miura - auto star tacno 50 godina... Која елеганција сунце ти пољубим... идем угасим светла, не узнемиравајте ме... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 1, 2018 Пријави Подели Написано Август 1, 2018 пре 7 минута, Вукашин Ковачевић рече Која елеганција сунце ти пољубим... идем угасим светла, не узнемиравајте ме... Ova slika ti je 1920x1080, ja sam bas sad stavio kao pozadinu... ... Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 1, 2018 Пријави Подели Написано Август 1, 2018 пре 4 минута, kordun рече pa nisi ti meni bilo ko. nemas ni strah u voznji, konj zna da vozi Знам, ја да сам ти омиљена особа с форума. Безбедност на првом месту. Коњ је одличан возач. Плус је ауто доста издигнут, у складу са условима на српским путевима. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 1, 2018 Пријави Подели Написано Август 1, 2018 ja ne volim dvosjede, ne volim sportske, bucne i vibrirajuce kante od automobila, mada volim brzu voznju... auto mora biti lijep, siguran, udoban, ovo je moj ukus- obavezno bijela koza poskup je za srpske plate, ali i stara verzija je odlicna i dosta je pristupacna jako je udoban, agilan, mali potrosac, nema veliki servis jer ima lanac, prosto nema boljeg auta u srednjoj klasi Вукашин Ковачевић, Н И Н Е and Branislav81 је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука