Jump to content

Који аутомобил вам се свиђа?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Управо сада, Liga Džentlmena рече

Bruka kako izgleda.

Nisam do sad vid`o bolje sredjenu. A verovatno je zabiberena cena.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Свиђа ми се 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Nisam do sad vid`o bolje sredjenu. A verovatno je zabiberena cena.

Sve sto je dobro je zabibereno. :smeh1:

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Kod ove Bube mi je najace sto ima vrlo kultivisan izgled, nista na oko agresivno, samo kompaktna elegancija i diskretno nagovestena snaga.

Ovaj BMW je super, ali mu je izgled malo preterano narogusen, fali mu prefinjenost. :)

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, obi-wan рече

Kod ove Bube mi je najace sto ima vrlo kultivisan izgled, nista na oko agresivno, samo kompaktna elegancija i diskretno nagovestena snaga.

Ovaj BMW je super, ali mu je izgled malo preterano narogusen, fali mu prefinjenost. :)

Agresivnost mu daje onaj " muski smek" koji treba da ima auto da kazem maco, izazovan, avanturisticki nastrojen, spreman da ispegla sve krivine, cista snaga koju samo znalac moze da se ukroti. Prosto deluje kao izazov. ( ja kao da pricam o devojci) ?.

Buba je simpaticna jer ima onaj retrolook ali uparen sa malo savremenog smeka koji mu daju ovi dodaci. Ti imas brate prefinjen ukus, smekerica, laganica.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Liga Džentlmena рече

Agresivnost mu daje onaj " muski smek" koji treba da ima auto da kazem maco, izazovan, avanturisticki nastrojen, spreman da ispegla sve krivine, cista snaga koju samo znalac moze da se ukroti. Prosto deluje kao izazov. ( ja kao da pricam o devojci) ?.

Buba je simpaticna jer ima onaj retrolook ali uparen sa malo savremenog smeka koji mu daju ovi dodaci. Ti imas brate prefinjen ukus, smekerica, laganica.

Mene izgled ovog BMW-a podseca na "NFS-Carbon" i nedorasle srednjoskolce "zeljne krvi"... :smeh1:

• Радостан 1

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, obi-wan рече

Mene izgled ovog BMW-a podseca na "NFS-Carbon" i nedorasle srednjoskolce "zeljne krvi"... :smeh1:

To sam hteo i da kazem. :smeh1:

Izgleda da jos nisam prerastao taj period. ?

Jos mi nije vreme da se zenim. ?

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

@Liga Džentlmena 

Nego, sta velis na ovo? Dobro bi mi dos`o za zabacene puteve i tovare iz sela... :)))

0294466583a21606ae6581e13b470400.jpg

https://www.pinterest.com/pin/477311260492972891/

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

@Liga Džentlmena 

Nego, sta velis na ovo? Dobro bi mi dos`o za zabacene puteve i tovare iz sela... :)))

0294466583a21606ae6581e13b470400.jpg

https://www.pinterest.com/pin/477311260492972891/

I meni do posla. Seoski put pa pun dzombi sve izvrka BMW. :smeh1:

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

`De odoste lepa vremena...

...

290ba0b84ab48f71cf1f53901ea61ab5.jpg

https://www.pinterest.com/pin/642185228088669932/

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Milica Bajic рече

https://goo.gl/images/yUx29D

Ја сам скромна, за мене може овакав један, ако неко пита 

A da je FR ili Cupra paket opreme. ?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Milica Bajic рече

Прелепи су

Old shool.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, obi-wan рече

`De odoste lepa vremena...

...

290ba0b84ab48f71cf1f53901ea61ab5.jpg

https://www.pinterest.com/pin/642185228088669932/

Old shool. Kadet C.

opel-kadett-c-12s-caravan-lusso-12.jpg

1136.JPG

• Радостан 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...