Jump to content

Који аутомобил вам се свиђа?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Znaci na 7 vrti preko 200. Lele, sta je snaga i kubikaza. Meni na 5 vrti 200

I ne zadiše se ko čovek :) Znači ...msm ..što bi rekao Haris "Šta će meni više od toga.. " :) Nema, ko što rekoh, cene za zvuk i obilje snage .. Zamisli tek ovaj što me zove sa gornjih slika!? Odma' smo se zaljubili, pripadamo jedan drugom :) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Blaža Željko рече

I ne zadiše se ko čovek :) Znači ...msm ..što bi rekao Haris "Šta će meni više od toga.. " :) Nema, ko što rekoh, cene za zvuk i obilje snage .. Zamisli tek ovaj što me zove sa gornjih slika!? Odma' smo se zaljubili, pripadamo jedan drugom :) 

Hahaha, ljubav na prvi pogled i udah benzina haha. Ajde na temu tuning i drifting pa tamo da cakamo.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Hahaha, ljubav na prvi pogled i udah benzina haha. Ajde na temu tuning i drifting pa tamo da cakamo

Rado, volim ja ovu temu (vidi se o'ma) nego muzičar sam i svako veče od 20h radim. Znači i večeras. Za 15 minuta krećem na posao.. pa te pozdravljam :) 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Blaža Željko рече

Rado, volim ja ovu temu (vidi se o'ma) nego muzičar sam i svako veče od 20h radim. Znači i večeras. Za 15 minuta krećem na posao.. pa te pozdravljam :) 

Znaci ima o cemu da ocijukamo. Hehe Ae bro samo gas da se masina ne olenji. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Liga Džentlmena рече

Onda samo je Tesla pravi izbor. Hehe

Bice valjda jos ponesto osim "Tesle"...

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, obi-wan рече

Bice valjda jos ponesto osim "Tesle"...

Cekic i nakovanj. :smeh1:

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

On 17.10.2018. at 19:13, Blaža Željko рече

Bakero kako makina?? 

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Liga Džentlmena рече

Mali osvrt na buducnost. 2222god.

Podrazumeva se da moze da leti...

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, obi-wan рече

Podrazumeva se da moze da leti...

Samo u safe modu.

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Milica Bajic рече

Шифра: нисам лепа ал сам глупа ;)

Ko da si mi sestra bliznakinja. :smeh1:

пре 1 сат, Milica Bajic рече

Чујем више пута то -Бакеро, смем ли да питам шта значи? 

Smes, upravo sa vecerao tako da necu da ujedam. ? 

Bakero je skracenica od Brate ( ortak - brat).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...