Снежана Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 @@Милан Ракић, Па нормално, али кад дозволе да им свекрве и таште уређују брак, што не би дозволили и духовницима...има просто људи који не могу самостално да ураде ништа у животу, па ни да погреше ...али да не ширимо тему.... Рилски and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Možda treba otvoriti posebnu temu, nešto kao: EKSKLUZIV: Lepi pita žene - bez cenzure (samo za 21+) ма може и овде...неће Дика да се љути Плутон and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 ма може и овде...неће Дика да се љути Tema je o borbi sa bludnim pomislima i strascu bluda uopste.... ( to uopste je sirok pojam) Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 To je samo jedan primer bluda, iz mog neposrednog okruzenja.. Грешка коју жене често чине - траже осјећања кроз сексуалне односе. То је више психолошка грешка него прави блуд, по мени... Надам се да је оздравила од тога, и да је научила да поштује себе и да добије љубав.. и да је примјећивала малог дјечака који је требао њену љубав. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Tema je o borbi sa bludnim pomislima i strascu bluda uopste.... ( to uopste je sirok pojam) Јел` те неко нешто питао, врати се на тему и не блудничи и не саблажњавај...и да се извиниш и да клечиш на кукурузу до Божића ваки дан по сат времена (у ћошку наравно) Лазар Нешић, Adelaida and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 ма може и овде...неће Дика да се љути Оће! очекујете превише, одједном! ја сам досад водила само озбиљне/сморне теме. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 То је више психолошка грешка него прави блуд, по мени... Imam ja i hard cor primer bluda.... Jel smem da napisem? Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Imam ja i hard cor primer bluda.... Jel smem da napisem? Смеш! Adelaida, JESSY, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Тим већа психолошка грешка. Па онда духовна. Не знам, јел баш мораш? Ето, смијеш... Adelaida је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 ја сам досад водила само озбиљне/сморне теме. Oprosteno ti je, ova tema ti je takodje veoma ozbiljna, ali nije smorna-uopste, bravo za tebe Dakle, u jednom seocetu u opstini Ljig, dosla je u lokalnu kafanu da radi devojka iz Beogradske opstine...To je bila prava senzacija, svi lokalci su pohrlili u tu kafanu. A ona mlada, lepa, vesela...dan za danom, kafana sve punija. Gazda trlja ruke, napravio je potez godine sto je primio tu malu da radi. Konobarica je stvarno bila fina, pametna, lepa i nije joj smetalo dobacivanje za stolom. Nocu nakon radnog vremena je odlazila u svoj sobicak iznad kafane i plakala, kad god je bila sama, a cesto, vrlo cesto je imala drustvo, musko, naravno. Zena od gazde kafane, koja je se, retko ili skoro nikad ,nije pojavljivala u kafani bila je zabrinuta za devojku. Zanimalo je ko je ona, odakle je, zasto place nekad nocu, ko su ti muskarci koji joj dolaze i slicno. Malo po malo, sve se sazna...pa tako i sve o novoj konobarici. Devojka jednostavno ima jak seksualan nagon, more je bludne pomisli, ne moze da se kontrolise, samo joj je seks na pameti, ovako onako, s jednim, drugim, sama...kako god...tu je dosla jer je u svom mestu iskompromitovana do srzi nekim video klipom, koji je video veci deo Srbije....i mislila je eto da pobegne iz svog mesta, negde dalje, gde je niko ne poznaje, gde niko ne zna za taj njen klip, da se smiri, uda, izrodi decicu, okopava kukuruz i zivi u miru....medjutim....od demona bluda se ne moze pobeci samo promenom lokacije....onda je bacila oko i na lokalnog popu...covek imao silnih problema... Na kraju se stvarno udala za jednog bas finog decka, rodila dete i iselili se zajedno na skroz drugi kraj Srbije. Kako se izborila sa tim bludom- ne znam, lokalci kazu da su je pre udaje vidjali cesto u crkvi....eto... Kaludjerovic Sreten and Рилски је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 @@Adelaida, Није да сам баш стручан, али мени се чини да овде није у питању само духовни проблем, него и медицински... Кажем зато што би девојка имала проблем све и када не бисмо посматрали из хришћанске перспективе. Adelaida and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Na kraju se stvarno udala za jednog bas finog decka, rodila dete i iselili se zajedno na skroz drugi kraj Srbije. Kako se izborila sa tim bludom- ne znam, lokalci kazu da su je pre udaje vidjali cesto u crkvi....eto... Знаш како - љубављу тог момка који је заволио и све јој опростио, и навео је да пожели да се преобрази... Па се онда и сама преумила и кад се обратила Богу он јој је дао снаге да побиједи себе... Баш тужна и лијепа прича... Није уопште таква како си горе рекла. Лапис Лазули, Adelaida and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 I ja mislim da se svi ti nagoni koje covek ne moze da savlada snagom volje, negde preplicu sa psihickim/medicinskim problemom. Mozda prejako lucenje hormona, zavisnost od seksa ili sta vec...to sam vec negde prokomentarisala, sinoc mozda, ne znam. Kaludjerovic Sreten, Плутон and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 I ja mislim da se svi ti nagoni koje covek ne moze da savlada snagom volje, negde preplicu sa psihickim/medicinskim problemom. Mozda prejako lucenje hormona, zavisnost od seksa ili sta vec...to sam vec negde prokomentarisala, sinoc mozda, ne znam. Има тога, наравно, само смо покупили од Грка тај њи'ов антиматеријализам па се често код тих борби са страстима занемарује телесна страна. Данас (кад већ о томе имамо неупоредиво више знања него пре 100, 200, 300 итд. година) би сваки озбиљнији духовник требало да се ухвати у коштац и са биологијом, између осталог, и да је има у виду приликом дељења савета. Paradoksologija, Sanja Т. and Adelaida је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Оће! очекујете превише, одједном! ја сам досад водила само озбиљне/сморне теме. Иди кући па се љути, а овде испуњавај очекивања Плутон and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука