RYLAH Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Mi muški volimo o sebi da stvaramo sliku uspešno promiskuitetnih mačo tipova. Benefiti su razni, pored blangonaklonog pogleda dela muške populacije, blagonakloniji je pogled većeg dela ženske populacije. To je onaj animalni deo u nama. Žene vole alfa mužijake, a alfa je onaj sa velikim mogućnostima. Ženama je takav muškarac veći izazov, na taj način potvrdjuju sopstvenu vrednost, njegov izbor je veliki a izabrao je baš mene. Takav muškarac pruža sigurnost, ta sigurnost je uvek materijalna, sa ciljem da obezbedi dobre uslove za potomstvo. Mislim da se to zove evoluciona psihologija. I Karl Gustav Jung je takvo ponašanje opisao Animusom i Animom, arhetip muškarca koji svaka žena nosi u sebi i obratno, zato se često desi da se neka fina devojka ili "fina" zabavlja ili uda za neku bitangu, svi se pitaju šta oni imaju zajedničko, a stvar je u tome da sve imaju zajedničko u strukturi svoje ličnosti, samo se kod žena to ne ispoljava vidno i javno, naravno, u zavisnosti od sredine gde žive. Jedan od načina kako procenjujem ljude kakvi su je kakav im je partner sa kojim su. Ја то баш и не могу, јер се баш никако не уклапам, па идем на њене мајчинске инстинкте. Свака жена жуди да брине о беспомоћном мушкарцу, само треба изазвати сажаљење код ње. А онда је задржаваш поред себе на осећај гриже савести. Juanito, Дејан, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Ко зна како то баш треба, нисам ни ја сигуран. Један Човек само до сад није пао, искварио се и развио страсти. Некако сам сигуран да он није осећао подивљалу пожуду и да за њега то није било "нормално" и "природно" итд. ... А је ли свака пожуда лоша, или само она у којој објективизујеш другу страну, и не посматраш је као Биће, него као биће? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Ја то баш и не могу, јер се баш никако не уклапам, па идем на њене мајчинске инстинкте. Свака жена жуди да брине о беспомоћном мушкарцу, само треба изазвати сажаљење код ње. А онда је задржаваш поред себе на осећај гриже савести. Odlična taktika, još ako se umije suza pustit...prava stvar Плутон је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Ја то баш и не могу, јер се баш никако не уклапам, па идем на њене мајчинске инстинкте. Свака жена жуди да брине о беспомоћном мушкарцу, само треба изазвати сажаљење код ње. А онда је задржаваш поред себе на осећај гриже савести. Onda možemo da se družimo, ja volim prijatelje koji izazivaju sažaljenje, tako se osećam dominantiji i više vredniji RYLAH and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Onda možemo da se družimo, ja volim prijatelje koji izazivaju sažaljenje, tako se osećam dominantiji i više vredniji Кад их ти одбациш, ја ћу да их тешим и да плачем са њима, и да им причам да им треба неко нежан, ко разуме жене и ко зна како је то кад патиш и кад те повреди неко ко те није вредан. Хехехе... Може! Дејан, Драшко and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Odlična taktika, još ako se umije suza pustit...prava stvar Шта суза, клечим на коленима и претим самоубиством! Лапис Лазули, Плутон and Дејан је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Шта суза, клечим на коленима и претим самоубиством! Mene bi to baš pogodilo. () RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Шта ћемо с њом? А није да је једина таква. Па ништа, њена (духовна) реалност сада је пакао, а биће и у вечности (у коју не верује) не промени ли се... Што рече свети Павле: "Њихов је крај погибао, њихов бог је трбух, и слава у срамоти њиховој, они мисле оно што је земаљско." Кад се све сабере и одузме, право питање је да ли верујемо у све ово "небеско" или не... А ако то генерално није тачно, онда је све дозвољено (као што је Достојевски приметио). Она као просветљена и scientific модерна жена не верује и ето, нема шта да се прича. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hoffman Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Mislim da ce Hristos gledati nas trud i nasu zelju da ocistimo od bluda i da ga na cinimo. Ako u sebi tugujemo zbog toga duboko verujem da ce Bog imati milosti. Najgore je ga prihvatiti kao deo i kao stil zivota, kao i ocajanje zbog greha. U tom slucaju padamo jos dublje. Лапис Лазули, Дијана., billy2014 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 As far as the East is from the West, I remember your sin no more. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Па ништа, њена (духовна) реалност сада је пакао, а биће и у вечности (у коју не верује) не промени ли се... Што рече свети Павле: "Њихов је крај погибао, њихов бог је трбух, и слава у срамоти њиховој, они мисле оно што је земаљско." Кад се све сабере и одузме, право питање је да ли верујемо у све ово "небеско" или не... А ако то генерално није тачно, онда је све дозвољено (као што је Достојевски приметио). Она као просветљена и scientific модерна жена не верује и ето, нема шта да се прича. Не форсирам баш уопште. То је празна и безвезна ствар. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Знам ово, Божија правда није јуридичка. Баш лепе речи иначе... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Знам ово, Божија правда није јуридичка. Bog ne daje zapovesti, već preporuke. Zapovesti radjaju moralizam, moralizam egoizam, egoizam radja teror i terorizam. RYLAH, Pontifex Emeritus and Јелена011 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 А је ли свака пожуда лоша, или само она у којој објективизујеш другу страну, и не посматраш је као Биће, него као биће? Јој, ај да не компликујемо сад са врстама. Ne znam. Po ovome što si ti napisao, za tebe je sex požuda i blud... Ау, не не... Пожуда и блуд су само осуђени као грех у Писму. Navedi mi neke od načina tog pogrešnog upotrebljavanja naših energija? (citirala sam tebe) Сваки грех је погрешно употребљавање наших енергија. Поента тога је да је грех онтолошка категорија, а не етичка... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Јој, ај да не компликујемо сад са врстама. Ау, не не... Пожуда и блуд су само осуђени као грех у Писму. Сваки грех је погрешно употребљавање наших енергија. Поента тога је да је грех онтолошка категорија, а не етичка... "Mnogo reko, ništa reko nije." To je umjetnost komunikacije. Ipak, hvala. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Bog ne daje zapovesti, već preporuke. Zapovesti radjaju moralizam, moralizam egoizam, egoizam radja teror i terorizam. Кад кажеш "препоруке", испада да није биг дил кад се не држиш тих ствари... Јер је и "не убиј" исто "препорука". "Mnogo reko, ništa reko nije." To je umjetnost komunikacije. Ipak, hvala. Па одговорио сам ти на питање, рекла си да дам пример, ја сам ти рекао да је сваки грех то - који год да ти падне на памет. И рекао сам да сам секс (који може бити свет чин) није осуђен као грех, али да блуд јесте и то веома често и много. И бескомпромисно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука