Jump to content

Борба са блудним помислима и страшћу блуда уопште за хришћанина у свијету

Препоручена порука

Зоран Ђуровић: Онан- Онанија Седам знакова да превише мастурбирате Како се развија блуд у човеку? Блуд, модерна веза, страсти Прељуба "ко отпусти своју жену и ожени се другом, чини прељубу према њој; и ако она отпусти свога мужа и уда се за другога, чини прељубу" Верност жене

Ja baš čekao kad će neko da pomene masturbaciju. Mnogo se pričalo i saznali smo mnogo o muškoj strani (istečenja, semena, erekcije, ovo-ono, itd.), ali premalo o ženskoj ...

Подели на овим сајтовима

Ja baš čekao kad će neko da pomene masturbaciju. Mnogo se pričalo i saznali smo mnogo o muškoj strani (istečenja, semena, itd.), ali premalo o ženskoj ...

Да, брука. И мене баш занима како то... Него мислим да за ту ствар треба отворити посебну тему пошто је ова ипак само о помислима. Проблематика је врло озбиљна и захтевна.

Сад је прави час! Навијам за тебе! :aplauz:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Сад је прави час! Навијам за тебе! :aplauz:

Ha, nekada je Lepi žario i palio sa ovakvim temama! Pa, ja sam dosta toga napisao o muškoj strani, pa smo vo vremja ono prevodili i onaj tekst svetog Grigorija Velikog o istečenjima i tako to ... e sad, treba neka forumašica da se odvaži na žensku stranu priče :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Ha, nekada je Lepi žario i palio sa ovakvim temama! Pa, ja sam dosta toga napisao o muškoj strani, pa smo vo vremja ono prevodili i onaj tekst svetog Grigorija Velikog o istečenjima i tako to ... e sad, treba neka forumašica da se odvaži na žensku stranu priče :smeh1:

Pa ima tema postavite pitanje ženama pa ti postavi pitanje pa ćemo da vidimo koliko su nam forumašice hrabre... :)))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Нема везе, ионако се теме прежваћу с времена на време. Пошто имаш инспирацију и искуство распали за почетак на оној где се питају жене (а има и за ђевојке), а може и ова https://www.pouke.org/forum/topic/38176-%D0%BC%D1%80%D1%81%D0%BD%D0%B5-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D1%83-%D1%84%D0%B5%D1%98%D1%81%D0%B1%D1%83%D0%BA%D1%83-%D1%83%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE/

Ако буде нешто лепо можемо онда направити тему од тога! :kucanje:

Подели на овим сајтовима

Питао је он. Није било 'храбрих', укратко. :) 

Подели на овим сајтовима

Питао је он. Није било 'храбрих', укратко. :)

tuzki-bunny-emoticon-023.gifпу бре...tuzki-bunny-emoticon-001.gif

Подели на овим сајтовима

@@Плутон, свакојаке сексуалне девијације почев од "бдсм", преко инцеста, зоофилије, некрофилије...

Подели на овим сајтовима

свакојаке сексуалне девијације почев од "бдсм", преко инцеста, зоофилије, некрофилије...

To je ipak za psihijatrijsko lecenje... 

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

To je ipak za psihijatrijsko lecenje...

Не доводи се у питање. Поента је да човек ни у браку није безбедан по питању блуда.

Подели на овим сајтовима

Искушења су велика зато што су изузетно тешка времена.Опасност вреба са свих страна па треба бити опрезан.Ја још нисам у браку па не могу да знам каква су ту искушења, али само да нађем праву особу па ћемо се заједно борити.Лакше је удвоје.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...