Снежана Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Sad sam konfuzna... Odgovori li iko konkretno - je li grijeh imati intimni kontakt (biram riječi da mi ne zamjeri ko -.-) tokom posta? сада упадох можда је неко одговорио... искрено...изем ти ја и такав брак и такав сех, ако ће духовник да ми га уређује. Кратос, Милан Ракић, Adelaida and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Valjda su i zene ti hriscani u svetu...? Ili mozda ne? Zar zene ne mogu imati bludne pomisli? Strasti? Не знам, Аделаида, имала сам више на уму нека општа питања, мање посебна а најмање конкретна.. но, дискутанти граде тему... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Тешко брате да се ово... ..икако може објаснити академски. Eksplozija dobrog raspoloženja,erupcija talasa zadovoljstva,sećanje na raj(da ne bude samo ovo na smrt) .. pa zar ti sumnjaš u elokvenciju naših forumašica?Shame on you Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Тенк ју мај брадр. Реци ми молим те само да ли знаш да ли морам да узимам овај двонедељни пробни период, тј. да се региструјем или може се скине без тога? Registrujes se, ubacis seminarski ili neko rad i imas mogucnost da skines tri knjige. Sve najbolje i uzivaj u citanju Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 не аминистрирам.. само модеришем..тј. не управљам ничим већ посредујем, и увијек сам између двије ватре Знаш шта сам хтео да кажем, модерација, администрација, јака ствар. Дакле, опустите се ти и Иван, ако се благо скрене са неке теме, не морате одма' да премештате поруке и да правите нову. Немајте појма колико тим премештањем тема смањујете посету форуму (мислим на посету са хиљаде сајтова који су ово или оно линковали ка Поукама, а сад та веза води ка страници која не постоји и сл., а тек о линковима са Гугла и других сервиса за претрагу да и не говорим). Овај софтвер који форум користи нема систем за преусмеравање са тих линкова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Плутоне, знам, хиљаду пута сам то чула и баш сам апсолвирала разне цаке. Имаш нешто занимљивије да кажеш? И да знаш, дугујеш ми једно извињење, онако људски. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 сада упадох можда је неко одговорио... искрено...изем ти ја и такав брак и такав сех, ако ће духовник да ми га уређује. Што? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 сада упадох можда је неко одговорио... искрено...изем ти ја и такав брак и такав сех, ако ће духовник да ми га уређује. Ja tebe volim, i spaliće nas skupa. Neka, ne mari. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Што? Брак и сех су тако личне ствари и заједница је двоје људи и рудник двоје људи, сасвим је нормално да се годинама између осталог, крве, свађају, роваре,не слажу и дељу међусобно, али никада никада не треба да дозволе да им треће лице уређује брак и постељу, јер нико то не може да учини боље од њих самих. Кратос, Плутон and Adelaida је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 лутоне, знам, хиљаду пута сам то чула и баш сам апсолвирала разне цаке. Не можеш ти ту ништа значајно јер то не зависи од тебе већ од софтвера. Можете само да будете мало опуштенији и да остављате теме понекад да иду својим током, без обзира што вам се то можда и не допада. Имаш нешто занимљивије да кажеш? Ноуп. И да знаш, дугујеш ми једно извињење, онако људски. Било би лицемерно од мене кад бих ти се сад нешто извињавао јер стварно не осећам потребу за тим, осим у неком смислу да моја критика није увек била најљубазнија. За то, извини (Иван такође). Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Брак и сех су тако личне ствари и заједница је двоје људи и рудник двоје људи, сасвим је нормално да се годинама између осталог, крве, свађају, роваре,не слажу и дељу међусобно, али никада никада не треба да дозволе да им треће лице уређује брак и постељу, јер нико то не може да учини боље од њих самих. Па то је Снежо драга ваљда нормално... Колико би били нормални, ако би нам сексуално живление уређивали духовници(сем канонских упута)... Били они попови ил` монаси!? Ту нешто ваљано не би било нормално... Снежана, Плутон and Adelaida је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 имала сам више на уму нека општа питања, мање посебна а најмање конкретна. Tu onda nema kvalitetne diskusije. Evo jedne price o drugarici moje sestre, naime, jako mlada je zatrudnela, udala se i ubrzo nakon toga razvela. Ostala je da zivi sama sa malim detetom, bez icije pomoci, osim sto su joj je majka ponekad cuvala dete. Devojka je pre trudnoce i udaje bila balerina, i to je jedino sto u zivotu zna da radi. Bila je primorana da nadje kakav takav posao da bi mogla da placa stan i da ona i klinac imaju od cega da zive. I tako je to teklo, menjala je poslove i privatne stanove, nije trazila partnera jer joj nije bilo do " toga" . Onda je se stabilizovala na poslu, nasla odgovarajuci stan i koliko toloko sredila svoj zivot. Shvatila je da je dosao i momenat da ima nekog decka, jelte , pa je pocela cesto da izlazi po klubovima....medjutim kako je ipak mlada, uglavnom momci njenih godina nisu na umu imali za nju nista vise od kratkotrajne avanture. I tako je balerina pocela da ide iz jednog kreveta u drugi, trazeci i nadajuci se da ce naci ljubav. To menjanje kreveta za sobom je nosilo i velike kolicine alkohola, neki dzoint i tako dalje. Kada je se nakon nekoliko meseci bludnicenja pojavila kod moje sestre, ova je jedva prepoznala. Balerina joj ispricala sve o svojim avanturama, odusevljena njima...i sve tako dok je moja sestra nije pitala obicno pitanje : Zasto to radis? Balerina je briznula u plac, i rekla joj, ne znam, zelim da osetim ljubav. Ova joj je odgovorila, uhvati dete za ruku i idi sa njim u crkvu. To je samo jedan primer bluda, iz mog neposrednog okruzenja...a znam ih jos, raznih... Tako da...da, mogu i zene upasti u blud Кратос је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 моја критика није увек била најљубазнија. За то, извини Довољно је, извињавам. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Možda treba otvoriti posebnu temu, nešto kao: EKSKLUZIV: Lepi pita žene - bez cenzure (samo za 21+) feeble, Срђан Шијакињић, Paradoksologija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 EKSKLUZIV: Lepi pita žene - bez cenzure (samo za 21+) (ФОТО) (ВИДЕО) Juanito, drvce, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука