Jump to content

Чување од искушења везано за супротни пол

Препоручена порука

Пад се не оправдава , али ми то овде управо радимо на форуму./надам се да је у  уживоту другачије/ Пад није смешан, пад је болан, али извини, смисао  нечије реченице може бити смешан.

Da...tu si u pravu. To sam ja rekla - ne opravdava se pad, niti može.

Koncept može biti smiješan, a smisao bolan...u isto vrijeme.

Подели на овим сајтовима

Slava, pčelama :)

:))  svaka žena kao pčela sa cveta na cvet dok najlepši cvet ne prekine let... 12:smeha:  :ani_biggrin:  :))

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

За мене је дефинитивно грех све што повређује друге људе и што се ради против нечије воље. Тако да прељуба (превара) свакако јесте, али (рецимо) отворена веза или неки слични стил живота не мора да буде.

Strasno je ovo procitati na jednom vjerskom forumu i jos dva amina dobijes, zar otvorena veza nije blud a zar blud nije grijeh !!!

Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha.

Подели на овим сајтовима

Strasno je ovo procitati na jednom vjerskom forumu i jos dva amina dobijes, zar otvorena veza nije blud a zar blud nije grijeh !!!

Ја то све време покушавам да кажем, мањи је грех пасти/ па и и не устајати из греха/ , и негде себи рећи слаб сам немоћан, још не могу

да се ишчупам из тога, разумите ме ако можете, то је некако људски. Ако нећеш форуму па признај себи, али оправдавати грешно стање, то је отворено богоборство.   

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Znaš da volim Melody Gardot...daj nešto od nje.

Mogu ti dam nešto vako ne znam da li će da ti se svidi :) mada ovo je kraj neću više ovde da učestvujem u temi jer me navodite vi zle žene,pali anđeli na greh i zato begam spasenija mojega radi. :ani_biggrin:

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Mogu ti dam nešto vako ne znam da li će da ti se svidi :) mada ovo je kraj neću više ovde da učestvujem u temi jer me navodite vi zle žene,pali anđeli na greh i zato begam spasenija mojega radi. :ani_biggrin:

Ne brini...spašen si.   0703_read

Подели на овим сајтовима

E, ako sad nije jasnije sta je protivprirodno i neljudski... :D

Peace off, niggaz. :D

• Волим 1

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Ја то све време покушавам да кажем, мањи је грех пасти/ па и и не устајати из греха/ , и негде себи рећи слаб сам немоћан, још не могу

да се ишчупам из тога, разумите ме ако можете, то је некако људски. Ако нећеш форуму па признај себи, али оправдавати грешно стање, то је отворено богоборство.   

Odlican komentar

Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha.

Подели на овим сајтовима

Ja nisam mogla dati više od jednog amina onom postu...ne može, ali neka računa na 10...a ti mi sudi.

Mogla si citirati komentar i napisati plus 10, ali eto napisala si sad :).  A ja ti ne sudim, ima ko ce nam svima suditi.... ali stvarno mi je zalosno kad nesto tako procitam na vjerskom forumu, za vas onda blud uopste ne postoj odnosno nije grijeh.

Подели на овим сајтовима

хришћанин који изгуби осећање за грех престаје бити хришћанин -> најстрашније стање наступа кад човек престаје да види свој грех,кад више није свестан дубине свог пада и кад се труди да оправда себе...

Подели на овим сајтовима

Poslednje vreme došlo brate moj.

Hrišćanke nam zastraniše  

razne perverzije usvojiše

i dušu svoju pogubiše

poslušne grehu postaše

prirodu palu slušaše

ušima slušaju ali ne vide

očima gledaju ali ne vide

da ih svevišnji u đavolje ruke predade

oj svevišnji budi od milosti

i slabosti njine oprosti

da ne bude više nijednoga lajka

i da prestane ova hajka

:ani_biggrin:  :))

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...