Нифада Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Тема о феминизму је заиста широка,и ту се изгледа све уклапа. Но,понекад наиђем на питања да ли се у религијама некако од жене очекује више одговорности него од мушкараца-ношење мараме,зара... и сл.А све да се не саблажњавају мушкарци.Па онда прихваћена теорија о ограничењима за време месечног циклуса.Такве теме би требало преиспитати озбиљно,ту би требало мало "закувати" па да кување има смисла у овој причи о феминизму Paradoksologija and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 11 minutes ago, Нифада рече Такве теме би требало преиспитати озбиљно,ту би требало мало "закувати" па да кување има смисла у овој причи о феминизму Видели смо да мушкарци боље кувају јер увек размишљају аналитички о сваком проблему и траже начин да усаврше процес, а жене користе брут форс. Па нека онда мушкарци закувају, биће укусније. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 6 minutes ago, Нифада рече Но,понекад наиђем на питања да ли се у религијама некако од жене очекује више одговорности него од мушкараца Само што све набројано најмање има везе да религијама, премда се њима (религијама) свашта правда. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 24 minutes ago, Џуманџи рече Само што све набројано најмање има везе да религијама, премда се њима (религијама) свашта правда. Али се везује за религије,без обзира који су разлози Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 29 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Видели смо да мушкарци боље кувају јер увек размишљају аналитички о сваком проблему и траже начин да усаврше процес, а жене користе брут форс. Па нека онда мушкарци закувају, биће укусније. Биће да су мушкарци компетентнији и за тему о феминизму од жена.Аналитичност није ствар пола,него компетенција на којима се ради више ван кухиње,али се примењује и у кухињи. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Brate , ja ovaj feminizam uopšte ne razumem ... Ozbiljno . Žene kao da više ne zele da iskorišćavaju muškarce. Paradoksologija, Лапис Лазули, 3006 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 4 minutes ago, Arsenija рече Brate , ja ovaj feminizam uopšte ne razumem ... Ozbiljno . Žene kao da više ne zele da iskorišćavaju muškarce. Мислим да жене немају проблем са џентлменима.Неки кажу да је недостатак правих џентлмена условио појаву феминисткиња.Тако да феминистичке теме више дођу као мушка тема. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 13 minutes ago, Нифада рече Мислим да жене немају проблем са џентлменима.Неки кажу да је недостатак правих џентлмена условио појаву феминисткиња.Тако да феминистичке теме више дођу као мушка тема. Slabici. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 3 hours ago, Arsenija рече Brate , ja ovaj feminizam uopšte ne razumem ... Ozbiljno . Žene kao da više ne zele da iskorišćavaju muškarce. Ovako razmišlja muškarac. Arso, priznaj da imaš brkove! ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 9 hours ago, Arsenija рече Brate , ja ovaj feminizam uopšte ne razumem ... Ozbiljno . Žene kao da više ne zele da iskorišćavaju muškarce. 3006 је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 6 hours ago, Ayla рече Ovako razmišlja muškarac. Arso, priznaj da imaš brkove! Sve drugo možda imam , ali brkove vala nemam ... To mi je tako odvratno ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Управо сада, Arsenija рече Sve drugo možda imam Arso, kralju ...znala sam Џуманџи and 3006 је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 (измењено) 10 hours ago, Нифада рече Мислим да жене немају проблем са џентлменима.Неки кажу да је недостатак правих џентлмена условио појаву феминисткиња.Тако да феминистичке теме више дођу као мушка тема. Pre će da bude da je nedostatak pravih dama uslovio izostanak džentlemtstva.Ko će bre da bude džentlmen prema nečemu ovakovom: LINK ka slici (neprimerena za forum) Измењено Октобар 20, 2016 од Paradoksologija Neprimerena slika Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Femenistkinje po meni nisu feministkinje. Џуманџи and florenntina је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 3 hours ago, Paradoksologija рече Femenistkinje po meni nisu feministkinje. No true scotsman... Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука