Jump to content

Све што сте хтели да знате о феминизму...

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

Тема о феминизму је заиста широка,и ту се изгледа све уклапа.

Но,понекад наиђем на питања да ли се у религијама некако од жене очекује више одговорности него од мушкараца-ношење мараме,зара... и сл.А све да се не саблажњавају мушкарци.Па онда прихваћена теорија о ограничењима за време месечног циклуса.Такве теме би требало преиспитати озбиљно,ту би требало мало "закувати" па да кување има смисла у овој причи о феминизму:skidamkapu:

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Нифада рече

Такве теме би требало преиспитати озбиљно,ту би требало мало "закувати" па да кување има смисла у овој причи о феминизму:skidamkapu:

Видели смо да мушкарци боље кувају јер увек размишљају аналитички о сваком проблему и траже начин да усаврше процес, а жене користе брут форс. Па нека онда мушкарци закувају, биће укусније. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Нифада рече

Но,понекад наиђем на питања да ли се у религијама некако од жене очекује више одговорности него од мушкараца

Само што све набројано најмање има везе да религијама, премда се њима (религијама) свашта правда.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

24 minutes ago, Џуманџи рече

Само што све набројано најмање има везе да религијама, премда се њима (религијама) свашта правда.

Али се везује за религије,без обзира који су разлози 

Подели на овим сајтовима

29 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Видели смо да мушкарци боље кувају јер увек размишљају аналитички о сваком проблему и траже начин да усаврше процес, а жене користе брут форс. Па нека онда мушкарци закувају, биће укусније. 

Биће да су мушкарци компетентнији и за тему о феминизму од жена.Аналитичност није ствар пола,него компетенција на којима се ради више ван кухиње,али се примењује и у кухињи.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Arsenija рече

Brate , ja ovaj feminizam uopšte ne razumem ... Ozbiljno .

Žene kao da više ne zele da iskorišćavaju muškarce.

Мислим да жене немају проблем са џентлменима.Неки кажу да је недостатак правих џентлмена условио појаву феминисткиња.Тако да феминистичке теме више дођу као мушка тема.

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Нифада рече

Мислим да жене немају проблем са џентлменима.Неки кажу да је недостатак правих џентлмена условио појаву феминисткиња.Тако да феминистичке теме више дођу као мушка тема.

Slabici. :fik:

:351780:

Подели на овим сајтовима

9 hours ago, Arsenija рече

Brate , ja ovaj feminizam uopšte ne razumem ... Ozbiljno .

Žene kao da više ne zele da iskorišćavaju muškarce.

:aplauz:

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

10 hours ago, Нифада рече

Pre će da bude da je nedostatak pravih dama uslovio izostanak džentlemtstva.Ko će bre da bude džentlmen prema nečemu ovakovom:

LINK ka slici (neprimerena za forum)

Измењено од Paradoksologija
Neprimerena slika

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...