Jump to content

Мушкарци постављају питања, жене дају одговоре

Оцени ову тему

Препоручена порука

нема на њиховим лицима осмех, све више и више видим људе без осмеха.

Људи су опет сиви, њихов поглед гребе под, ћутке газе убрзано и не виде плави свод. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 7.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Gledam im u lice, i pokusavam po izrazu lica da pogodim o cemu razmisljaju i kako se osecaju

Благо теби кад их тако лако читаш. Мислим да је Снежана поставила неку слику са маскама. Ко зна да ли је то право лице или маска? Да ли сам и ја увек исти?Гарант нисам.  

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Жене само воле чути за равноправност, али у суштини свог бића то им није привлачно. Оне су свјесне да нисмо једнаки. Тако да, кад год жена тражи поштовање, у ствари недостаје јој љубав.  :mahmah:

Подели на овим сајтовима

i ako smo svi naročito subjektivni u emotivnim odnosima, to ne znači da je razum isključen

Ne bi baš trebali u potpunosti da se prepustimo osećanjima... ipak bi trebali pripaziti da se iza njih ne krije neka lažna misao.. koja ih je i pokrenula... pogotovo ako je negativna... da ne bi upali u očajanje, gnev ili preteranu tugu... A sto se tiče onih lepih.. hm. . ne bi bilo loše da ih raspodelimo. . u porcije :)... da ne bi otišli u krajnost i postali nezasićeni i razdražljivi..
Подели на овим сајтовима

Жене само воле чути за равноправност, али у суштини свог бића то им није привлачно. Оне су свјесне да нисмо једнаки. Тако да, кад год жена тражи поштовање, у ствари недостаје јој љубав.  :mahmah:

Dobrodošao na forum.

Toliko sve znaš o ženama da nemaš ni pitanje? :)

Muškarce zanima dominacija, ali u suštini svog bića to im nije privlačno. Oni su svesni da smo ipak jednaki. Inače bi važilo da kad god muškarac traži ljubav, u stvari mu nedostaje samo poštovanje. A to je stvarno reduktivno, zar ne? Kao što je reduktivan i tvoj sud.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

P. S. Gde to ima ljubav bez poštovanja? Čak i decu poštuju oni roditelji koji veze sa životom imaju, a odnekud ideja da ljudskim bićima ženskog pola treba samo ljubav volšebno lišena poštovanja.

Je l' mora svaku ženu da voli šef, sve kolege, radnici u državnim službama, poreska uprava, lekari i medicinske sestre? Ma jok, ali stvarno treba da je poštuju, kao i svako drugo ljudsko biće.

Iz koje se pop-psihološke literature ispilila ova ideja?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Жене само воле чути за равноправност, али у суштини свог бића то им није привлачно. Оне су свјесне да нисмо једнаки. Тако да, кад год жена тражи поштовање, у ствари недостаје јој љубав. 

Znas, ako zelim da me isto plate ili daju iste sanse za posao kao i nekom ko je muskarac, to stvarno znaci da hocu da me plate podjednako i da mi daju iste sanse za posao. I u sustini moga bica mi je da bas zelim to, i da trazim postovanje kad trazim postovanje.

Ne moraju uopste da me vole. 

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Ti si odmah rešio da te dr paradoksologija uzme pod svoje. :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Dobrodošao na forum.

Toliko sve znaš o ženama da nemaš ni pitanje? :)

Muškarce zanima dominacija, ali u suštini svog bića to im nije privlačno. Oni su svesni da smo ipak jednaki. Inače bi važilo da kad god muškarac traži ljubav, u stvari mu nedostaje samo poštovanje. A to je stvarno reduktivno, zar ne? Kao što je reduktivan i tvoj sud.

A tebi dominacija muškarca nije privlačna kao ženi?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Хаха  :))  овај Јован шибне једну реченицу ове наше форумске жене одма скоче ко опарене  :smeh1:

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

I slazem se, nismo jednaki, ali treba da budemo iole ravnopravni...

Slažem se a koja prava su to ženi danas uskraćena?

Подели на овим сајтовима

Zena ne mora da bude dominantna, dovoljno je da bude mudra, i svima dobro, nije dobro da zena "nosi pantalone" to muskarcima ne prija,i osecaju se napadnutim.

zena ne treba da se takmici sa muskarcem, daj muskarcu osecaj da je on glava kuce,da je lovac(tako ces izvuci ono najbolje iz njega), a ti zeno budi vrat i upravljaj njime.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...