Jump to content

Жене постављају питања, мушкарци дају одговоре...

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Шта мислите о естетским операцијама, ако жена није задовољна подржавате или не?

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

@@zuti car,

Мислим да нема потребе да ти објашњавам, барем не на основу порука твојих на овој теми. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

odlicno pitannje....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Колико вам је битна боја гласа девојке/жене? 

Само да јој глас није мужевнији од мог  :D

Зависи од тога зашто дјевојка жели естетску операцију. Ако се жели оперисати да би само изгледала к'о ултра мега гига рибетина ( а иначе је просјечна, фина дјевојка ), не подржавам и нека ме се клоне. Нећу да се отрујем пластиком  Just_Cuz_19  :smizla10:

Али ако су у питању мале операције, мале корекције не видим ту ништа лоше. Све зависи од дјевојке саме како томе приступа. 

Генерално ипак, против сам јер на крају крајева најбоље је прихватити себе и имати самопоуздања. Не падају само дјевојке на "став" и "поуздање".  :)))

Подели на овим сајтовима

А то што је споменула Хилари је какав аргумент? К'о што рекох, не лапрдај. 

Mislim da je moj komentar veoma jasan, tako da ne bih vise o tome, a i nije ta tema...

Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha.

Подели на овим сајтовима

da li ko od vas kupuje cvece svojoj lepsoj polovini....?

Redovno (kada imam lepšu polovinu). Cveće kupujem i rođakama, drugaricama, domaćicama u čiju kuću dolazim... Mislim da je cvet neprevaziđen poklon za ženu.

Подели на овим сајтовима

Да ли мишљење ваших родитеља о некој девојци/вашој будућој супрузи, утиче на то да ли ћете бити у вези/браку са њом?

Ne, a možda je trebalo  :) . Nažalost, velikom broju muškaraca mišljenje majke je veoma važno (podsvesno).

Подели на овим сајтовима

muskarci ne vole setnje...da li je to tacno...?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...