Jump to content

Руска војска ушла у Сирију!

Препоручена порука

На коментарима на Б92 људи разочарани што није почео трећи свецки, тј. што Русија није реаговала :ani_biggrin: Види се да их стварно погодило, како човеку да не буде жао кад чита...

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, GeniusAtWork рече

На коментарима на Б92 људи разочарани што није почео трећи свецки, тј. што Русија није реаговала :ani_biggrin: Види се да их стварно погодило, како човеку да не буде жао кад чита...

Hahaha ljuti na Ruse sto nisu odgovorili, kao Grigorije kod nas na forumu:D

Подели на овим сајтовима

Колико сам прочитао и видео на овој мапи највећи део напада је био сконцентрисан у околини Дамаска. Аеродроми, војне базе и неке грађевине које су по њима истраживачки центри за развој хемијског оружја. Контам да су се, као што је било речи ономад, иселили са опремом и авионе пребацили у руске базе па је мања штета него што би била иначе да су лупили без најаве и помпе. Говори се о цифри да је испаљено преко 100 (негде каже више од 110 ракета) док су сиријсци по руским изворима оборили 71-72... без ангажовања руског ПВО. По првим информацијама има троје повређених, што мени говори да су се добро договорили.

Ако се овде зауставе, биће то од прилике оно што сам пре неку страницу куцнуо као највероватнији сценарио. Ограничен удар (мада овај пут много јачи него прошле године). Показивање мишића и помагање "опозицији".

Изгледа као да су рује блефирале мада када мало погледам, хладније су главе него ови са б92 форума :D Верујем да су учествовали сигурно, макар логистички  у супротном би било бесмислена њихова улога (ако се већ званично нису директно сукобили са пола света и задовољили неке коментаторе форума )

Свакако лоша ситуација.

Подели на овим сајтовима

Po svemu sudeći su se ove satane i Rusi dogovorili šta će se gađati. Agresija će se završiti tako što će se zaključiti kako su uništene sirijske baze gdje drže navodni hemijski gas, i da je napad opomena sirijskom režimu da se ubuduće ne igraju vatrom, i na kraju će satane dobiti izgovor da dovuku još naouržanja u sredozemlje jer eto mora se ostati u pripravnosti. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Ronald рече

Ево можда најпотреснији коментар:

Razočaran sam, Putin je isto što i Jelcin, samo što ne pije. Bio sam rusofil, a sada jedino poverenje imam u Vučića, ja više ne znam šta je dobro, ne mogu da veličam ubice i licemere, a ovi drugi su sitne duše i račundžije. Možda jedino Nemačka vodi, koliko - toliko jasnu politiku.
comment-android.gif (marrko, 14. april 2018 08:27) 

:cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Justin Waters рече

Po svemu sudeći su se ove satane i Rusi dogovorili šta će se gađati. Agresija će se završiti tako što će se zaključiti kako su uništene sirijske baze gdje drže navodni hemijski gas, i da je napad opomena sirijskom režimu da se ubuduće ne igraju vatrom, i na kraju će satane dobiti izgovor da dovuku još naouržanja u sredozemlje jer eto mora se ostati u pripravnosti. 

Ма јасно, проваљена прича. Исто као и прошле године са оним нападом.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, GeniusAtWork рече

Bio sam rusofil, a sada jedino poverenje imam u Vučića

12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Један податак о томе колико је до јуче разбуцана сиријска пво која је добила појачање руским системима панцир с1 (солидно су се показала против израелског напада пре пар дана, оборили су 5 од 8 ракета по званичним информацијама). Сада су оборили свих 12 ракета послатих на аеродром Думејр у близини Дамаска

извор

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, GeniusAtWork рече

Ево можда најпотреснији коментар:

Razočaran sam, Putin je isto što i Jelcin, samo što ne pije. Bio sam rusofil, a sada jedino poverenje imam u Vučića, ja više ne znam šta je dobro, ne mogu da veličam ubice i licemere, a ovi drugi su sitne duše i račundžije. Možda jedino Nemačka vodi, koliko - toliko jasnu politiku.
comment-android.gif (marrko, 14. april 2018 08:27) 

:cmizdrenje:

:D па ови наши ботови су непревазиђени

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Ronald рече

Pa naravno oni ce da uzmicu dupetom kao pred Hitlerom i reagovace tek kad im iz Poljske sibnu atomske bombe. Onda njihovi generali nisu trebali da daju izjave kako se sve rakete da obore. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...