Jump to content

Руска војска ушла у Сирију!

Препоручена порука

пре 3 часа, Православни Србин рече

Али, иза њих стоји САД и Израел (они су формирали ИСИЛ, то је ја мислим и највећим американофилима јасно)

??

P.S. Dosadni ste sa ovim "navijačkim pristupom".

Подели на овим сајтовима

Puna podrska hriscanskoj i muslimanskoj braci u Palestini i ostalima u regionu koji zele unistenje vestacke drzave Izrael koji postoji samo zbog americke cionisticke podrske ! I pored toga sto Srbi i jevreji imaju dosta paralela kroz istoriju uopste nemam simpatije za drzavu Izrael !!! Hitler je bio jedino upravu sto se tice jevreja za ostalo je bio lud na kvadrat i samo nije trebao da ih unistava onako zverski ,recimo da je mogao negde da ih preseli !! Postujem starozavetni Mojsijev Izrailj iz koga je potekao i spas nas GOSPOD ISUS HRISTOS al taj Izrailj nema veze sa danasnjim Izraelom koji se na americkim krilima ponasa bahato 

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Аурор рече

Kad su to dobili? :) Beše da je negde 7:0 u ratovima u korist Izraela...

I svi ti ratovi su bili arapska agresija, motivisana sirovom muslimanskom mržnjom prema Jevrejima.

Нпр. Израелско - либански рат 2006.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Izrael nije izgubio taj rat... Znaš kako znam?

Zato što i dalje postoji kao suverena država, a stanovništvo nije istrebljeno. 

Онда ни Немачка није изгубила ниједан рат.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Izrael je na Bliskom Istoku u specifičnoj situaciji...

Ako budu (zaista) izgubili rat - to je to.

Јесте, ситуација му је више него деликатна. Ипак, не једном се десило да нека држава изгуби рат, па да велике силе интервенишу и ствари врате на почетак; сетимо се само Српско - турског рата 1876, или Српско - бугарског рата 1885. године. С друге стране, не знам колико вам је познато да има много рускојезичних Јевреја у Израелу, те да то чини посебне везе између две државе; следи претпоставка да би се осим Америке и Русија умешала у случају велике опасности по Израел.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Православни Србин рече

Пази, Асад јесте диктатор.

Асад свакако јесте диктатор. Диктатори су били и Хусеин и Гадафи. Проблем је што је алтернатива тим људима у њиховим земљама и целом региону нешто много, много горе.

Ако уклониш чврсту руку која влада друштвом које је на племенском нивоу и које генерацијама не зна за скоро ништа осим беде, ратова и крвне освете нећеш добити демократију западног типа. Добићеш тоталан хаос и анархију, вакуум који настаје кад се уклони власт. И ко ће да попуни тај вакуум? Па терористи, наравно. Исис, Ал Каида, Талибани...сулуда америчка политика у региону од 2001, закључно са арапским пролећем и Сиријом, ствара џиновско терористичко царство (чији су главни финансијери Саудијска Арабија, Катар и остали вехабијски лудаци) које се простире од Туниса до Индије. И зато треба подржати свакога ко покушава да стане на пут таквим умоболним плановима. У овом случају је то Русија. Која је далеко од било какве добрице или не знам ни ја чега, они само гледају искључиво своје интересе, као и сви остали. Али макар раде нешто да мало ублаже умоболну политику запада у региону и њене последице.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Тихон рече

Ипак, не једном се десило да нека држава изгуби рат, па да велике силе интервенишу и ствари врате на почетак;

Bojim se da ne može to sa ovima.

пре 22 минута, Тихон рече

следи претпоставка да би се осим Америке и Русија умешала у случају велике опасности по Израел

Nema šanse, eventualno bi osudili to u UN...

I u Siriji ovo što rade je preterano protezanje.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Тихон рече

А, зашто, молим лепо?

Ljudi ne razumeju muslimansku mržnju prema Jevrejima... Uopšte ne shvataju da je upravo to glavni razlog "krize na Bliskom Istoku" decenijama unazad.

Sve proizilazi iz satanističke ideologije koja se zove "islam":

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

Ljudi ne razumeju muslimansku mržnju prema Jevrejima. Uopšte ne shvataju da je upravo to glavni razlog "krize na Bliskom Istoku" decenijama unazad...

Да, вероватно је разумљивија јеврејска мржња према муслиманима. Друга реченица треба да потврди да рецимо САД немају никакву улогу?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...