Jump to content

Руска војска ушла у Сирију!

Препоручена порука

"Sve je u ruskim rukama. Matematika je jasna: amerikanci ce lupiti Siriju, sad mi se cini da je to sigurno.
Rusija ima dvije opcije. Da uzvrati oruzjem ili da nastavi da uzvraca politicki. Ovo pod uslovom da ne amerikanci ne udare na ruske efektive u Siriji (sto mislim da nece).
Znaci, izbor je na Rusima. Oni ce odluciti da li je sad pravi moment da zapocnu rat sa USA. Ja se nadam da znaju sta rade."

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Rat-u-Siriji-2018-godina_511.html

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Нисам експерат, али мислим да Трамп неће ићи да се бије тамо. Мало лаје јер мора због "јавности", онда је гурнуо Израелце да се са њима рокају - на шта су сви навикли па ко да нема везе.

Дони је стратег, овде нема ништа да добије. Може само да изгуби. А ток из чип. Често он твитује нешто "у афекту" па испадне да уради супротно. И да није било у афекту.

Ето, моја прогноза. Па ће видимо.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Al-Jazeera: US representative at the UN security council: "America will respond to the Douma chemical attack whether or not the UN council will decide to do something."

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Rat-u-Siriji-2018-godina_514.html

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Cirkus... ovaj razarac Amera koji se pominje u ovoj vesti je isti onaj kog su SU-24M "isprobavali u Crnom moru pre neku godinu - ako se secate, u cak 12 vrlo niskih naleta ruski avioni su probali neke novije uredjaje za elektronsko ometanje, nakon cega je brod prakticno ostao bez ijedne efektive da upotrebi oruzje, tj. prakticno je bio elektronski zaslepljen.

Isti brod je protekle veceri isplovio iz vojne luke na Kipru (taj je jedan od onih koji nose krstarece rakete), i - ako je tacan ovaj tvit - ponovo je doslo do niskog naletanja ruskih aviona oko njega, i to vec 4 puta.

Situacija je prilicno neocekivana, komentari na tvitu nisu bas optimisticni...

...

Подели на овим сајтовима

"Izgleda mi da ce Donald Kuk imati posetu 2 komada SU-24 koji ovoga puta nece simulirati 12x napad na isti, ako krene napad raketama.
Ne zaboravite, da u slucaju procene opasnosti po efektive Rusije u Siriji, glavna stvar koja ce raditi su REB sredstva koja ce ometati satelitsku vezu tomahawcima.
A i radice se kalibriranje nekih americkih plovila. BESPLATNO"

...

"Ovaj put udar ce ici po Damasku. Ministarstva, komande, Asadova rezidencija. Beogradski scenario.
Mozda nesto malo po aerodromima cisto da mogu da kazu da su gadjali vojne ciljeve. Ali stvarni cilj je Asad."

...

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Rat-u-Siriji-2018-godina_515.html

Подели на овим сајтовима

Не пратим детаљно, али ми се чини да је из неког разлога НАТО одлучио да по сваку цену уради нешто против Русије. Ово са тровањем оног Скрипаља, сада ово око хемијског оружја... делује просто невораватно да би Руси давали такве поводе свима... Који би то добитак могао да буде у игри да би тровањем неких тамо шпијуна и цивила у Сирији ризиковали ко зна шта. Зато делује да су САД/УК баш очајни да нешто предузму, толико да користе и неуверљиве изговоре. 

Са друге стране, делује као да смо у некој кризи из које годинама не изглазимо, иде се из тензије у тензију, а у међувремену ситуација се не релаксира ни за тренутак... 

Не знам само шта је интерес НАТО-а, шта могу да ураде, шта могу да добију... Не желе ваљда људи рат са Русијом, шта би тиме добили, то је просто лудачки. Ако не желе то, шта онда желе и чему се надају...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Samo da bude jasno - sa vojnog foruma sam preneo razgovor prosto da vidimo sta ljudi tamo kazu, uopste ne mora da znaci da su oni u pravu...

Подели на овим сајтовима

Цитат

SAD prete: "Sa ili bez SB, odgovorićemo"; Rusija upozorava

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=04&dd=10&nav_category=78&nav_id=1379208

Sa ili bez SB...što to nešto zvuči poznato, majke li im ga zločinačke. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

dozorni ::NOW is GUARANTEED that #USA will STRIKE #SYRIA in incoming Hours: #FBI seizes records related with payments done to (film-za-odrasle)-star Stormy Daniels related with her..."relationship"... with #Trump in the past. 

24 minutes ago 

They grabbed his balls with a Medieval Iron Fist. 
He's gonna play along.

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Rat-u-Siriji-2018-godina_519.html

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Grizzly Adams рече

Нисам експерат, али мислим да Трамп неће ићи да се бије тамо. Мало лаје јер мора због "јавности", онда је гурнуо Израелце да се са њима рокају - на шта су сви навикли па ко да нема везе.

Дони је стратег, овде нема ништа да добије. Може само да изгуби. А ток из чип. Често он твитује нешто "у афекту" па испадне да уради супротно. И да није било у афекту.

Ето, моја прогноза. Па ће видимо.

Joj, daj Gospode Boze. Ja se iskreno nadam da ce uspeti da odoli pritiscima ovih levicarskih krvnika i povuce vojsku iz Sirije kao sto je od pocetka obecavao.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, florenntina рече

Joj, daj Gospode Boze. Ja se iskreno nadam da ce uspeti da odoli pritiscima ovih levicarskih krvnika i povuce vojsku iz Sirije kao sto je od pocetka obecavao.

Kakve veze ekskluzivno ljevicari imaju sa ratom u Siriji? confused1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...