JESSY Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 @@Олимп, :aplauz: 8086.gif за тему... Олимп је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Имам ја једну молбу за београђане Да ли би неко могао да оде до ове адресе и да се распита колико коштају ови кистови: У питању су 0,1,2 и 3 број киста. Или да оде до било које радње која има Cotman кистове? Хвала унапријед. Agaton Vuzman and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 @@Биљана, https://drive.google.c...aring Биљана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Само да се упишем... Kaludjerovic Sreten, Драшко and Олимп је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 24, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2015 Само да се упишем... Добро дошла! Слобно пиши када си у недоумици око нечега. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Oni su odgovorili na pitanje - Da li znate zbog čega kitimo jelku? http://www.kolektiv.me/58972/da-li-znate-zbog-ega-za-novu-godinu-kitimo-jelku Moje pitanje je, koliko ima istine u ovom objašnjenju...i ima li je uopšte? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agaton Vuzman Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Oni su odgovorili na pitanje - Da li znate zbog čega kitimo jelku? http://www.kolektiv.me/58972/da-li-znate-zbog-ega-za-novu-godinu-kitimo-jelku Moje pitanje je, koliko ima istine u ovom objašnjenju...i ima li je uopšte? Постоји неколико различитих извора због чега китимо јелку. Овде можеш погледати: http://opusteno.rs/zanimljivosti-f19/zasto-kitimo-jelku-i-sta-novogodisnja-jelka-simbolizuje-t16885.html Ayla and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Постоји неколико различитих извора због чега китимо јелку. Овде можеш погледати: http://opusteno.rs/zanimljivosti-f19/zasto-kitimo-jelku-i-sta-novogodisnja-jelka-simbolizuje-t16885.html Hvala na odgovoru, ali mene interesuje vaše mišljenje, da li hrišćani treba da kite jelku? Negdje čuh da ne bi trebali. Zato pitam. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 da li hrišćani treba da kite jelku? Katolici da a mi pravoslavci bi trebali da kitimo Badnjak Ayla је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Katolici da a mi pravoslavci bi trebali da kitimo Badnjak Da... može li šire objašnjenje, i interesuje me, jer stoji - bi trebali (nije izričito, znači) zašto ne i jelku? Nadam se da ne pitam previše. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Једини грех ,а везан за новогодишњу јелку,а важи и за хришћане и све друге,јесте што се убија једно зимзелено дрво,које је могло несметано да расте на некој планини, на радост и здравље свих нас... Јелена011, Иван ♪♫, Иван Ивковић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Једини грех ,а везан за новогодишњу јелку,а важи и за хришћане и све друге,јесте што се убија једно зимзелено дрво,које је могло несметано да расте на некој планини, на радост и здравље свих нас... Nikad nisam ubila drvo...ne bih ni mogla. Vještačka je Плутон је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Najbolje je sa busenom, pa je posle posadis, to jest presadis Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Ne. Topla sredina, nakit, svjećice... uništilo bi je. Drvo je za šumu, ne za dnevnu sobu. Ako se tako uljepšava Božić, biram vještačku. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 kicenje jelke je povezano sa slavljenjem katolickog bozica i proslavom i docekom kalendarske nove godine 31.decembra(po gregorijanskom kalendaru) sve do 1918.godine Srbima je najvaznije bilo proslavljanje 07.januara tj. Hristovo rodjenje, a posle toga sve ostalo 31. decembar nije znacio ama bas nista, jer su vecina Srba bili u postu i ocekivanju Bogomladenca. zvanicno je nova godina po gregorijanskom kalendaru(tj. 31.decembra) u tadasnjoj jugoslaviji, pocela da se proslavlja posle IIsv. rata tj. to su uradili tito i komunisti, da bi potisnuli slavljenje Bozica. E sad, ko zna sve ovo i ko zna da mi pravoslavni Srbi jos uvek koristimo julijanski kalendar i prvo docekujemo Bogomladenca(uz post) pa tek posle toga nove godine i sve ostalo, ne bi trebao da slavi sve sto mu drzava , drustvo i sredina nametne. Ili jesi ili nisi pravoslavac,ako jesi onda radi onako kako treba i kako se od tebe ocekuje. Jelka je glupost iz amerike koja je povezana sa deda-mrazom i koka-kolom Ayla , Војвода7 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука