Рада. Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Kad je komšiluk čuo jauke i fljas, fljas svi su dotrčali u pomoć misleći da on nju udara a kad su videli da je situacija obrnuta bilo je "ha ha tako mu i treba" i "udri ga snajka jače". Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Desava se to na kraju zena zavrsi modra il ne daj Boze gore, zato pametniji popusta i pusta budalu niz vodu, neka smece kanalizacija odnese. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Ja znam za bračni par gde je muž mlatio ženu skoro svaki dan, mada je ona bila fizički jača i krupnija od muža. Paja i Ljubinka, živeli su u maloj kućici u dvorištu. Komšijama je uvek bilo žao kad čuju kako zapomaže, pa su joj stalno govorili da mu uzvrati udarac. I jednog dana Ljubinka okrene drugi list. Došao Paja kući, nervozan, pod gasom, i krene da bije ženu. Ali, krene i ona njega, pa uzme lopatu. Sad Paja počne da zapomaže i viče: ''Pa zar s lopatu, Ljubinka?'' A iz komšiluka bi se čulo kikotanje i dobacivanje: ''Udri Ljubinka!'' Милан Ракић, Slavko..., Ђуро Станивук and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Ја сам био малтретиран и психички и физички од стране једне женске особе, више пута. Покушавао сам да трпим, али трпљење је трајало максимум пола сата, па онда пукнем и узвратим. Не свом снагом и не песницом, више је онако "родитељски", па је после тога све било ок... До следећег пута. Ту је био случај лечења комплекса и фрустрација проузрокованим нечим што нема везе са мном. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Ја сам био малтретиран и психички и физички од стране једне женске особе, више пута. Покушавао сам да трпим, али трпљење је трајало максимум пола сата, па онда пукнем и узвратим. Не свом снагом и не песницом, више је онако "родитељски", па је после тога све било ок... До следећег пута. Ту је био случај лечења комплекса и фрустрација проузрокованим нечим што нема везе са мном. To je to, uspeo si da joj na zdrav nacin pojasnis kako stoje stvari. Tako treba! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 To je to, uspeo si da joj na zdrav nacin pojasnis kako stoje stvari. Tako treba! Није баш на здрав начин. Спустио сам се на њен ниво. Има превише ствари и не бих износио детаље, али то је тако болестан мозак (а болестан мозак не даје здраво размишљање), да нисам знао шта друго. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Није баш на здрав начин. Спустио сам се на њен ниво. Има превише ствари и не бих износио детаље, али то је тако болестан мозак (а болестан мозак не даје здраво размишљање), да нисам знао шта друго. Da bi neko nekad pravilno razumeo sta zelimo da mu kazemo/pokazemo, neophodno je spustiti se na taj nivo... Tada se stvari mnogo bolje razumeju. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Da bi neko nekad pravilno razumeo sta zelimo da mu kazemo/pokazemo, neophodno je spustiti se na taj nivo... Tada se stvari mnogo bolje razumeju. Да, код релативно нормалних људи, овде то није помогло много Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 ПадоБранка Соврлић Ја мислим да то нема везе са српским језиком. Рецимо 100 пута сам чуо код Србаља кад мушкарац постане секретар ( у неким организацијама ) да га зову секретарица. Плутон, Juanito and Пг је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Ја мислим да то нема везе са српским језиком. Рецимо 100 пута сам чуо код Србаља кад мушкарац постане секретар ( у неким организацијама ) да га зову секретарица. Ili medicinska sestra. Плутон, Пг, Vesna Milovic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Не свом снагом и не песницом, више је онако "родитељски", па је после тога све било ок... До следећег пута Sad kad imaš 20tak godina i možeš tako da rešavaš ljubavne problemi ali kad budeš imao 30 godina naučićeš da se okreneš i odeš kad shvatiš da nešto nije vredno truda. Da ne treba da trpiš nečiju nezrelost, bezobrazluk i razmaženost. Boli, boli mnogo prvih dana ali će da prođe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Ili medicinska sestra. Да, и то исто, овде код мене у вароши једног маџара који ради као медецински буразер зову "сестрица". Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Moja komšinica žestoko premlati muža kad se napije i kad se otrezni ubeđuje ga da mora da prestane da pije zato što kad se napije udara se, pada i ne zna šta radi, kući joj dolazi sav krvav pa se plaši da nekog ne ubije dok je tako neuračunjljiv. hahahah Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Sad kad imaš 20tak godina i možeš tako da rešavaš ljubavne problemi ali kad budeš imao 30 godina naučićeš da se okreneš i odeš kad shvatiš da nešto nije vredno truda. Da ne treba da trpiš nečiju nezrelost, bezobrazluk i razmaženost. Boli, boli mnogo prvih dana ali će da prođe Ја имам 35 година, али је веома компликовано да објашњавам зашто нисам урадио оно што би сваки нормалан човек урадио, а и не желим баш да објашњавам и причам детаље Било, прошло, не поновило се Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Pa kad je ovde isp`o p......ca i papucarko tako mu i treba. Zna se kako treba sa ovakvom zeMskom... Узимајући у обзир да је намештаљка зарад провере реакција јавности, паажњу сам обратио само на посматраче... Наравно да се овакве ствари не дозвољавају... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука