Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

OTKRIVAMO: Vladar iz senke – Bićko preko Rylaha neumoljivo vlada forumom, šireći strah i trepet! Rylah bi da banuje, zaboravljajući granice svojih ovlaštenja ali Bićko, i u senci, slast banovanja ne prepušta tako lako, osim, naravno Željku, ponekad i preko volje, jer je, on, ipak, glavni!

ŠOKANTNO: Rakić i JESSY se počeli RASPRAVLJATI na  temama, i iste PREKRAJATI! Neverovatno su se posilili, a ako nastave ovako, možda će nekog i banovati! Polako se uz njih šlepa i mlađi referent Ivan, a tom sindromu već su podlegli Verum i Dragana. Strašno!!! Anarhija i javašluk, dok Bićko i Grizli letuju, a Željko ’ne postizava’ administrirajući ko zna gde sve više.    

STRAŠNO: Pogubni novotarsko-ekumenistički duh foruma raslabljuje elitne arhi-bardove misionarenja, poput Aquiliusa, Mocarta, Nikolića, a omekšava prepodobne tvrdolinijaše poput Ignjatija, Dijane. i Ivkovića! Neverovatno kako isti milje deluje različito - no dušepogubno, svakako! Oni prvi se umaraju i odustaju od dijaloga sa ateistima a ovi drugi, iako  nevoljno, a i neuspešno, ga se prihvataju. Od tog nesklada trpi i misija i blagočešće svih uključenih! No, bude poverenje mlade nade koje razmahuju krilima, njihova zvezda će tek da zasija: sa zavidnim rasponom Šijakinjić, u oštrom zaletnom usponu MiroslavJ i Deja Vu na strani vernika, a Sherlock sporadično – na obe strane!

ISPOVEST: Muramasa – “Od napadne ljubavi hrišćana i nametljivog svojatanja  na forumu moram da se branim agresivnim antiteističkim trolovanjem! Što je najgore, ni ovi iz AS mi više ne veruju, te moram da se pravdam i dokazujem im vernost! Dok se ja revno trudim da utvrđujem svoj ateizam, iznutra me glođe nesigurnost gde ja to više pripadam! Usrdno prizivam peđansku blagodat u pomoć! Ali pobeći ću ja od nametljivih vernika, makar i satanistima! Kakva ljubav, kakva zajednica! Ne mogu oni mene prevariti, ja sam slobodan i svoj! (I naravno, Peđin).“

Подели на овим сајтовима

Екслузивно: Син познатог глумца пише за један православни форум (ФОТО + ВИДЕО)

Скандал: Срђан  Ранђеловић брутално почупан за косу од стране неколицине људи који су га ухватили како их фотографише по граду, а затим те фотографије објављује по интернету

Да се најежиш: Јелена* тврди да је Арсенија(е) месецима уходи(е) свуда по граду! Арсенија(е): "То су будалаштине!"

Потресно: Ромејац признао да је завистан од теме "Тема јасна из прве поруке"

Бранислав Јесић: "Ненад Окановић и ја нисмо ни у каквом роду. Ја сам много лепши од њега!"

Милан Ракић очајан: Отворио је фрижидер у нади да ће наћи укусну вечеру коју му спремила жена, а погледајте шта је тамо пронашао (ФОТО)

Eксклузивно: Дуња, заправо, није моје право име!

Потресна исповест: Када сам приметио да на форуму нема теме посвећене мом рођендану, пропио сам се (ФОТО) 117029404374223764369695.jpg

Урнебесно: Рибе се разбежале када су чуле оно што допире из његовог транзистора! Зосима: "Доста ми је оне дерњаве! Решио сам да пређем на лаке ноте!" (ФОТО) 116661801020702722590744.jpg

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

@, :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

EKSKLUZIVNO: ŽRU ISPOVESTI:

Željko: Deco, preterujete, ali stalno i previše! Nemoj da čika-Željko preduzima mere! Ionako sam iscrpljen i misionarenjem, i uređivanjem, ne izazivajte više!

Obi: Drš'te se dobro novotarci, papisti, ekumenisti, sablaznitelji! Stiže pravoverni džedaj!

RYLAH: Čika-Obi je moj idol! Slediću ga uvek, i ispraviti krive drine, samo da su mi Bićkove ovlasti! 

Ivković: Priznajem samo pesnicu u svilenoj rukavici... ko preživi, pričaće! Ponašanje i ispovedanje, zna se kako mora da bude!

Đurović: Awa će odsad paziti da objavom svojih sporova sa velikodostojnicima ne naškodi reputaciji sajta! Kao i da plasiranjem raznih radikalno-slobodoumniih ideja ne sablazni slabe! 

Lepi: Dijana. jeste u pravu! Neću više sablažnjavati neznaveni laos!

Dijana.: Morala sam da se izvinim Lepom i to je bio veliki udarac za moj prepodobni ego! 

Nebojš.a: Izvinjavam se svima zbog oštrih reči i zloslovljenja na sve i svja; sve sam u pravu, naravno, ali pripaziću na formu! 

Cloudking: Priznajem, ne mogu bez vas, ali nešto me neodoljivo tera da vas kačim! Ne znam šta je to u meni, ja sam dobar i pametan čovek! Falili biste mi jako, ne znaju antiteisti da vole...Nađemo se na sredini između banovanja i preizazovne slobode pisanja, pliiiz.  

MiroslavJ: Ah, neodoljivo je iskušenje forumašenje ovde! Konkurencija za najpametnijeg, najduhovitijeg, je teška...

Mozart: Dosadilo mi je da budem pinkovac i uvek zadužen za vaše prijatne ugođaje! Videćete vi kad ja opletem vo svje i svja... LOL

Aquilius: Umorio sam se od bitke na dva fronta - dokazivanja i ateistima i vernicima gde greše!

Juan: Ko. ateista, zar ja? Nemoj se vređamo! To što ne prihvatam dogme i ograničenja moje slobode ne znači da sam ateista! 

Volim SB: Šta ću vam ja kad ne razumete! To mogu samo oni kojima je dano od Oca!

Oglo: Drumovi će poželjet' Turaka, no Turaka niđe biti neće!

Подели на овим сајтовима

СЕНЗАЦИОНАЛНО :

ПОСЛЕ ГОСТОВАЊА НА ТВ НОВОСАДСКА, ЖЕЉКО ИЊАЦ ИЗЈАВИО:

"ТУЖИЋУ ИХ! ШМИНКЕР МИ НИЈЕ СТАВИО ДОВОЉНО ПУДЕРА, ВИДЕЛА МИ СЕ СВАКА БОРА"

ЕХКЛУЗИВНО:

Како ЖРУ сазнаје на суду против тв Новосадска, Ињца ће заступати РИЛАН. Уколико добије парницу столећа, некрунисани краљ интернет новинарства ће Рилану препустити место ГА на жру форуму. Питали смо Рилана да ли су ове информације тачне?

Ево шта је он рекао:

"ПОСТАЋУ СУЛТАН УМЕСТО СУЛТАНА, ПОСТАЋУ СУЛТАН УМЕСТО СУЛТАНА!!!"

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Sokantno: Zosima na ZRU skupstini pokrenuo inicijativu za podizanje spomenika Svetlani-Ceci Raznjatovic ispred Terazijske cesme.

Подели на овим сајтовима

Potresna ispovest Barona, progovorio posle 50g cutanja: Kako su me komunisti primorali da zapecatim svoje baronsko poreklo nadimkom Crveni!

Подели на овим сајтовима

Eksperti sa Batutovog instituta konacno utvrdili: Ciz kejkovi koji su sluzeni na poslednjem ZRU Saboru tokom Vaskrsnjeg posta ipak bili posni!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...