Grizzly Adams Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Шта је бре ово, Звоне кука да је жртва и како га нико не воли?! Шта је следеће, Плутон се учланио у СНС, а Парадоксологија на штиклама спремила и сервирала мужу вечеру? Последња времена брате... Сиђем бре јутрос по еспресо, а кафе затворен... Па ко се не би изнервир`о? А за нациксинисање, што рече други велики филозоф Клинт Иствуд - Go ahead, make my day! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Grizli dočekuje one što oće na silu da ga vakcinišu Grizzly Adams and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Шта је бре ово, Звоне кука да је жртва и како га нико не воли?! Шта је следеће, Плутон се учланио у СНС, а Парадоксологија на штиклама спремила и сервирала мужу вечеру? Сад озбиљно, проблем је конкретна ствар - вакцинација. Дакле не принципи, већ врло конкретна примена тих принципа на вакцинацију и спречавање заразних болести, о којима имамо сасвим довољно веома чврсто заснованог научног знања за доношење рационалних одлука. Већина људи, укључујући и мене, сматра да ту принцип апсолутне слободе не може да функционише. Ретко ко је на овој теми доводио у питање сам принцип и тежњу ка њему. А либертаријанци су споменути у контексту инсистирања за апсолутном применом тих принципа, чак и у случају вакцинације, па се тек после тема раширила на феудализам, али то је ЖРУ. Дакле, више пута прежвакано али да се издекларишемо. Сматрам да је наука пуно тога доброг учинила на том плану, сузбила болешчине итд. Вакцинисао сам своју децу. Немам ништа против вакцинације. Скептичан сам према контроли супстанција које се могу наћи у и примити кроз вакцине. Разлог је неповерење у институције, укидање института у Винчи, чињеница да имамо многе лекове очајно урађене (чуо сам податак да су наши антибиотици у фазону 1 компонента наспрам 17 на западу или слично). Лаб-ман ме је уверио да се одређене процедуре и контроле у изради лекова не могу баш тако лако заобићи. И даље сам скептик према свему што контролише ова држава, јер је мноштво пута показала да јој је профит министара пречи од здравља и бољитка грађана. И тако... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Дакле, више пута прежвакано али да се издекларишемо. Сматрам да је наука пуно тога доброг учинила на том плану, сузбила болешчине итд. Вакцинисао сам своју децу. Немам ништа против вакцинације. Скептичан сам према контроли супстанција које се могу наћи у и примити кроз вакцине. Разлог је неповерење у институције, укидање института у Винчи, чињеница да имамо многе лекове очајно урађене (чуо сам податак да су наши антибиотици у фазону 1 компонента наспрам 17 на западу или слично). Лаб-ман ме је уверио да се одређене процедуре и контроле у изради лекова не могу баш тако лако заобићи. И даље сам скептик према свему што контролише ова држава, јер је мноштво пута показала да јој је профит министара пречи од здравља и бољитка грађана. И тако... Čini mi se da strah od vakcina nije samo pojava kod nas, već je zastupljen na globalnom nivou. Jel tako? Јанко and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Čini mi se da strah od vakcina nije samo pojava kod nas, već je zastupljen na globalnom nivou. Jel tako? Да, и разлози нису неповерење у медицинска достигнућа већ у оне који држе ексклузивитет на производе у складу са достигнућима (читај - мафија је мафија, па макар и фармако, профит пре општег добра). -Владимир- and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Да, и разлози нису неповерење у медицинска достигнућа већ у оне који држе ексклузивитет на производе у складу са достигнућима (читај - мафија је мафија, па макар и фармако, профит пре општег добра). Али невезано за профит, цела фрка је због страха од наводних нежељених последица вакцина. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Али невезано за профит, цела фрка је због страха од наводних нежељених последица вакцина. Sto ce rezultovati porastom obolelih, sto ce rezultovati povecanom potrosnjom medikamenata sto ce rezultovati gojenjem bankovnih racuna farmakomafije. Eto ti zavera. RYLAH, Иван ♪♫ and Јанко је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Sto ce rezultovati porastom obolelih, sto ce rezultovati povecanom potrosnjom medikamenata sto ce rezultovati gojenjem bankovnih racuna farmakomafije. Eto ti zavera. Као што рекох, вакцинисао сам децу. Али се трудим да их научим да се здраво хране, здраво живе и здраво мисле. Молитва, Литургија, причешће, позитивно размишљање, прополис, бели лук, сланиница, спорт - као превенција. Од нечега и некад се мора умрети, а ја нисам за то да се живи у параноји од свега и свачега што ти машта може смислити. Grizzly Adams, RYLAH, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Sto ce rezultovati porastom obolelih, sto ce rezultovati povecanom potrosnjom medikamenata sto ce rezultovati gojenjem bankovnih racuna farmakomafije. Eto ti zavera. Па сад дискутабилно за те медикаменте. Мислим да ће већина тих и таквих скептика који дођу у такву ситуацију да се окрену алтернативним методама до смрти пре него редовној медицини. Морам признати да бих и сам из личног искуства - кад бих био у ситуацији да се сретнем са карциномом - пре користио Бројса него хемотерапију. Наравно, то је врло лично искуство. Другима препуштам избор. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 (*) "не у вези грипа" вакцинација: паметно наравно, не наметати! (*) бити обазрив према могућим махинацијама фармац.фирми: наравно! (*) вакц. за грип: за децу и маторе! бити скептичан према медијским кампањама, јер превише смрде на махинације фармац.фирми! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Нисам сигуран али негде сам видео да у старијим европским земљама вакцина није обавезна, као што је то случај са балканским полуострвом и свим истчним посткомунистичким земљама? Ако неко може да ми каже да ли је то истина или не? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Trebalo bi da se izjasne i lekari u Srbiji i to baš tako, jer to je istina. Decak od 19 meseci je umro pre dva dana jer su roditelji odbili da mu pruze medicinsku pomoc i lecili ga prirodnim lekovima. Beba se razbolela od meningitisa jer nije bila vakcinisana, http://www.blic.rs/vesti/svet/lecili-ga-sircetom-beba-umrla-od-meningitisa-jer-je-roditelji-dve-nedelje-nisu-odveli/mbmqs5y http://www.nydailynews.com/news/world/canadian-couple-allegedly-gave-sick-son-syrup-not-meds-article-1.2558019 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Нисам сигуран али негде сам видео да у старијим европским земљама вакцина није обавезна, као што је то случај са балканским полуострвом и свим истчним посткомунистичким земљама? Ако неко може да ми каже да ли је то истина или не? Vec smo pisali o tome. Istina je. Ali ti koji stalno poturaju tu informaciju uvek nekako zaborave da pomenu da je u tim zemljama, i pored dobrovoljne vakcinacije, broj vakcinisanih gradjana iznad 95% Imaju ljudi kulturu vakcinisanja i nije im potreban zakon da im prica sta je ispravno. http://www.blic.rs/v...-odveli/mbmqs5y http://www.nydailyne...ticle-1.2558019 Ronald and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Decak od 19 meseci je umro pre dva dana jer su roditelji odbili da mu pruze medicinsku pomoc i lecili ga prirodnim lekovima. Beba se razbolela od meningitisa jer nije bila vakcinisana, http://www.blic.rs/vesti/svet/lecili-ga-sircetom-beba-umrla-od-meningitisa-jer-je-roditelji-dve-nedelje-nisu-odveli/mbmqs5y http://www.nydailynews.com/news/world/canadian-couple-allegedly-gave-sick-son-syrup-not-meds-article-1.2558019 Па добро, шта је требало? Да држава овим родитељима грубо наруши слободу и да дете на силу боде иглом и кљука лековима? Paradoksologija, Avocado, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Kratko rečeno, gde vakcina nije obavezna - farmaceutske industrije moraju mnogo više da paze da ne dodje do skandala zbog bilo kakvog njihovog propusta. Gde vakcina nije obavezna automatski se te zemlje ne biraju za nedovoljno istražene nove proizvode. Zato je takva politika bolja za pravu zaštitu stanovništva. Jel to ono kako mali Perica zamišlja promet vakcina... ili znaš za neki konkretan "nedovoljno istražen novi proizvod" koji se daje pacijentima u Srbiji, a ne u zemljama EU? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука