Дејан Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Imao sam ja komšiju koji je rodjen sa posbnim potrebama, roditelji njegovi su uvek govorili da je zbog vakcine dobio dečiju paralizu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Ок, јасно ми је да некима мрсим рачуне. Вашим клијентима се не свиђају моје поруке. Имају тежину и храбре људе да се успротиве гажењу. Тај рад, сви смо у завери. То сам чекао да чујем. Зато сви наши аргументи и не значе ништа, и зато се и понашаш као да ти нико на теми ништа није рекао, јер си од старта у параноји да је свако ко пљује ту глупу антивакцерску причу или необразован и глуп или учесник глобалне завере. Што ће рећи да си нас све време гледала или као будале које си дошла да просветлиш или као покварене слуге које за паре трују сопствену децу. Што ће рећи да је са тобом немогуће и водити било какав озбиљан и нормалан и аргументован разговор, јер је параноја узела маха. Како било, мислим да су многи људи ипак добили зрачак наде да човек може и сме да се бори за своја права. Поздрав свим ЉУДИМА, а стока нека се и даље чува, пошто нису сигурни да су заштићени. Чувај се... GeniusAtWork, Јефимија Крунић and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Поздрав свим ЉУДИМА, а стока нека се и даље чува, пошто нису сигурни да су заштићени. Koga briga za odomaceni termin, odnosi se na ozbiljan koncept. Daj, ponasaj se ko ozbiljan sagovornik. feeble, RYLAH, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Сад је неће бити до сутра поподне и онда ће да се појави и да почне потпуно исту причу од почетка, ко да се ништа није десило... RYLAH, Плутон, sqny and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 @@Svetlana Pecin-Saraguda, Три казнена поена. Обрисани небулозни постови о изводима..... замолио бих админе да Светлани не бришу постове и не укидају приступ форуму, уколико даје ЛИНКОВЕ на информације и "информације".Светлана ваљда неће више радити copy/paste великих текстова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 замолио бих админе да Светлани не бришу постове и не укидају приступ форуму, уколико даје ЛИНКОВЕ на информације и "информације". Светлана ваљда неће више радити copy/paste великих текстова. Нема линкова, само копипејстоване небулозе. Без обзира на линкове, нећу да пуштам небулозе и глупости. Поставио сам горе шта наше право каже о вакцинацији, са све релевантним законима и линковима ка њима. Ономе што извлаче на разним параноичним сајтовима ликови који немају везе са правом, овде нема места. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 ЈЕРСТЕ ЗНАЛИ ДА ЏИМ КЕРИ НИЈЕ ЛЕКАР НЕГО ГЛУМАЦ И КОМИЧАР? Човек Жоја, GeniusAtWork, feeble and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 ЈЕРСТЕ ЗНАЛИ ДА ЏИМ КЕРИ НИЈЕ ЛЕКАР НЕГО ГЛУМАЦ И КОМИЧАР? ШТА ИМА ВЕЗЕ ОН ЈЕ ПАМЕТАН ЧОВЕК И ИЗНОСИ АРГУМЕНТЕ И БОРИ СЕ ЗА СЛОБОДЕ И ПРАВА ЉУДИ НЕ ДИРАЈ ГА ТИ ПРИМАШ ПАРЕ ДА ГА ТАКО БЛАТИШ СВИ СТЕ ВИ ИСТИ!!!1 Плутон, Justin Waters, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Новчана казна није важна, али прете одузимањем деце. То од времена Османлијског царства није било у Србији. Nemoj da "prepisuješ" od Fajgelja, on ume da priča žešće gluposti... Јефимија Крунић and Плутон је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Nemoj da "prepisuješ" od Fajgelja, on ume da priča žešće gluposti... А може и полиција да ти дође на врата. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Sa jedne strane razumem što su Svetlani brisane te poruke, a sa druge strane žao mi je što nisam bio tu da odgovorim i još žalije što ne znam za koje propise i konvencije genijalci smatraju da im idu u prilog.... razumeo sam da se pozivaju na čl. 25. Ustava smatrajući da je vakcinancija "medicinski eksperiment"... Jel i ostalo podjednako genijalno? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Sa jedne strane razumem što su Svetlani brisane te poruke, a sa druge strane žao mi je što nisam bio tu da odgovorim i još žalije što ne znam za koje propise i konvencije genijalci smatraju da im idu u prilog.... razumeo sam da se pozivaju na čl. 25. Ustava smatrajući da je vakcinancija "medicinski eksperiment"... Jel i ostalo podjednako genijalno? Не можеш да верујеш. ЕСЉП, Конвенција УН, Лисабонска декларација, Закон о лустрацији (не зезам се!), Породични закон (члан 81 ), Закон о основном образовању и васпитању (чланови 4,5, 8, 9 ), Закон о правима пацијената, чланови Устава о медицинским експериментима и о образовању... А из сваког штрпнуто по мало, оно што се неком генијалцу учинило да им одговара. Фазон је што су цитирали и чланове који ниђе везе са здравом памети да повежеш са овом темом, типа чланови где се родитељи кажњавају ако не упишу дете у основну школу. Цитирају члан који има више тачака у ставу, они ставе једну па прескоче три, па онда још две. Отприлике ко суботари, с тим што суботари и знају понешто од теологије, овај геније везе с правом нема. Подсећају ме Шурду кад је тумачио правоснажну одлуку да напусти стан са лицима и стварима, у ком је нелегално боравио. Гледа КЗ и каже "Они овим крше моје право на неповредивост стана!" Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Naravno da ima. To su bili paragrafi raznih zakona Republike Srbije koji potvrdjuju zagarantovana prava gradjana.I na kraju mi je obrisao i Lisabonsku deklaraciju o pravima pacijenata. Nije pravo samo advokata da poznaju obaveze, ali i prava gradjana. Svaki gradjanin može i sme da se pozove na njih. Nebulozno je brisati takve poruke, jer ničim ne krše pravila foruma. Светлана, прво си убеђивала професионалног здравственог радника (lab_man) да се боље разумеш у здравство од њега (и у вези са вакцинацијом и у вези са неким другим стварима), сада убеђујеш адвокате (двојицу, RYLAH-а и Авокада, који се тиме такође професионално баве) да боље познајеш право од њих... Јел' ти у међувремену, макар само због тога, није пало на памет да за тренутак преиспиташ свој став и да размислиш мало о томе да ли можда и ти негде грешиш, да ли постоји неки други узрок твом антивакцерском настројењу? Да ли си оставила и најмању могућност за неку другу опцију? Јефимија Крунић, RYLAH, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Ono sto me fascinira je da bi ljudi radije imali mrtvo dete, nego dete sa autizm8m. Stvarno treba srediti prioritete... RYLAH and cloudking је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Ovo je prvi put za mnooogo vremena na forumu kad mislim da pises dibidus nerazumno Па неразумно је што сам уопште ушао у расправу "шта би било кад би било". Мене спасавање човечанства од неке замишљене апокалипсе стварно не занима. Знам само да ја нећу да упаднем у твоју кућу и насилно те крстим, а надам се да ни ти нећеш да насилно упаднеш у моју па да ме силом шприцаш. Војвода7 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука