Jump to content

Džim Keri: Primoravanje na vakcinaciju je korporativni fašizam

Guest

Препоручена порука

Мислим да се нама црно пише. Сад гледам по фејсу, сви су запенили око вакцинација, ударна тема данима...позиви на револуцију, отпор, завере на све стране, трују нас, не дамо децу, итд. Већина људи које познајем, доста њих су и поприлично образовани (чак су неки и професори на факултетима). Нису страначки острашћени, нормални људи што би се рекло.

Тако да...не знам шта да кажем.

Ista stvar kod mene... ako bih krenuo da se svadjam po fejsu ostao bih i bez pola rodbine i bez pola prijatelja... osecam se porazeno...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Само пази шта подразумеваш под алтернативном медицином. Ако мислиш на биљне препарате, чајеве, биљне тинктуре, јапанске печурке и сл., то одавно није алтернативна медицина већ испитане ствари. Нпр. чајеви инстута "Јосиф Панчић", као и шведен-битер и други препарати, продају се на рафовима апотека.

Алтернативна медицина су биоенергија, акупунктура, киропрактика, тајни мелеми травара и сл. ne_shvata

Биоенергију, акупунктуру..................

и још по нешто слично томе...........

не препорујучујем ја никоме .

Чај од нане , камилице

траварице и бресквице

белог лука, сланинице 

и љуте папричице.......

то су моје алтернативице ..... :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Биоенергију, акупунктуру..................

и још по нешто слично томе...........

не препорујучујем ја никоме .

Чај од нане , камилице

траварице и бресквице

белог лука, сланинице 

и љуте папричице.......

Zasto niko od vas poklonika alternativne medicine ne ukazuje na dobrobiti seksualne aktivnosti po zdravlje?

Kardiovaskularni, nervni pa cak i gastro intestinalni sistem bukvalno se preporode kad se pojaca seksualna aktivnost pojedinca?

A da... sad sam se setio... beli luk... kapiram...

Подели на овим сајтовима

Мислим да се нама црно пише. Сад гледам по фејсу, сви су запенили око вакцинација, ударна тема данима...позиви на револуцију, отпор, завере на све стране, трују нас, не дамо децу, итд. Већина људи које познајем, доста њих су и поприлично образовани (чак су неки и професори на факултетима). Нису страначки острашћени, нормални људи што би се рекло.

Тако да...не знам шта да кажем.

Држава је неспретно одреаговала. Још смо ми незрели за државу и још увек имамо хајдучку свест и потребу да се опиремо држави, поткрадамо је и саботирамо на сваком кораку, а онакве претње (150.000 на овај стандард и одузимање деце што је стварно идиотизам саопштити на такав начин и што је физички немогуће) само буде инат.

Боље би било да једноставно донесу меруда ако одбијеш вакцинацију, убудуће дете можеш да водиш само код оног лекара који који каже да је то ОК. Па кад ти дете повраћа или има температуру, води га код Фајгеља или оних што шире оне чланке да му одређују терапију, јер не постоји ниједан педијатар у Србији који каже да вакцинација није од екстремне важности. ne_shvata

Подели на овим сајтовима

Знам зашто их стављам. Већ сам написала - такво нешто није било од Турака па до сада. ПРЕТЕ одузимањем деце. Хеееееј! Схваташ ли шта кажу?

Е па, не може. Људи имају права, а не само обавезе. И зашто да не укажем на права, чиме тебе угрожавам указујући која људска права су у Републици Србији загарантована законима? Зар сваки властодржац сме да ради нешто такво, да прети одузимањем деце? И то зашто? Не пише у тим законима да то може. Та претња је чист фашизам, хунта. А хтели би у Европу !!! Их!

Прво и прво, што се тиче жеље да Србија уђе у ЕУ неће моћи таквим понашањем. Некима то одговара, некима не, али верујем да теби не одговара.

Болоњу су већ увели, мораће да уведу и више права пацијената.

Ok...

AJmo ovako.

Sta da rade roditelji cija deca ne mogu da prime vakcinu iz zdravstvenih razloga? Ta deca su izlozena bolestima zbog zdrave dece koja nisu primila vakcinu zbog roditelja pametnjakovica... Sta oni da rade sad?

Подели на овим сајтовима

Znas  gde je razlika?

Sto doktori svoje tvrdnje potkrepljuju analizama, definicijama i teorijom.

Ajmo ovaj tvoj primer. Holesterol. Doktor ce mi reci da se visok holesterol najadekvatnije skida promenom nacina zivota. Ja pitam kako to? A onda mi on objasni sta je to holesterol, zasto se pojavljuje, gde se pojavljuje od cega je napravljen i ZASTO ga zdrav zivot i ishrana unistavaju.

Ako pitam tebe i tvoju doktorku da mi objasnite KAKO limun i beli luk smanjuju holesterol... kakav cu odgovor da dobijem? Mozes li mi dati ista sto makar izdaleka izgleda kao objasnjenje delotvornosti tog leka?

A allternativna medicina je u 99% slucajeva izmisljena zvbog lenjosti. Skidanje holesterola promenom nacina zivota je tesko i zahteva ogromna odricanja  i napore... ali zato krckas beli lukac i limun i boli te uvce. Sedis uvece u fotelji krkas przena krilca dok gledas Dekstera, i na kraju samo stučeš limunadu i lukac i osecas kako sav holesterol prosto odlazi iz tebe... u vasionu... 

Бели лук са лимуном уз наравно  здрав начин живота, нема крилца, пилца и осталих  масних трица.

И наравно мораш да се ишчланиш из јагњеће бригаде......то под обавезно............ :smeh1:

Искрено мени не треба ни бели лук ни лимун...........мени је  давно преписан пост.......ја се придржавам и нема да фали..........бар код мене....

ето ја из искуства............мораћеш да ми верујеш. 

П.С.Него ко ти је тај Декстер.............. :scratch_head:ne_shvata

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Знам зашто их стављам. Већ сам написала - такво нешто није било од Турака па до сада. ПРЕТЕ одузимањем деце. Хеееееј! Схваташ ли шта кажу?

Е па, не може. Људи имају права, а не само обавезе. И зашто да не укажем на права, чиме тебе угрожавам указујући која људска права су у Републици Србији загарантована законима? Зар сваки властодржац сме да ради нешто такво, да прети одузимањем деце? И то зашто? Не пише у тим законима да то може. Та претња је чист фашизам, хунта. А хтели би у Европу !!! Их!

Прво и прво, што се тиче жеље да Србија уђе у ЕУ неће моћи таквим понашањем. Некима то одговара, некима не, али верујем да теби не одговара.

Болоњу су већ увели, мораће да уведу и више права пацијената.

Они који примају вакцину нису пацијенти. Основна намена опште вакцинације је колективни имунитет, не лични и то је оно што поборници деструктивних теза никако не умеју да схвате. Не третира нико том вакцином тебе, него целу нацију.

Слажем се да су претње одузимањем деце страшне, али како да се држава одупре овом ужасавајућем злу који активно пропагирате, трошећи своје време да ширите панику, параноју, неповерење у медицину и најблатантније лажи попут оних да вакцине изазивају аутизам? Реално, страшно је и то што људе плашите нечим за шта се највише боје, за своју децу. Ја се слажем да несавесне родитеље треба натерати да изврше обавезу, а да главна мета казне будете ви који их у такве ствари убеђујете. Ова претња је пуцањ у празно државе, јер децу није могуће одузети - није могуће бринути ни о свој деци која су без родитељског старања, а камоли још да неко лудом Фајгељу отима децу... да је тако нешто могуће, то може да поверује само неко још луђи него он. ne_shvata

Подели на овим сајтовима

@@Svetlana Pecin-Saraguda,

Три казнена поена. Обрисани небулозни постови о изводима из закона и устава који везе са темом немају и заводе народ.

Овде се глупости неће ширити и неће се заводити људи, посебно што овде има људи који добро знају законе и примењују их сваки дан.

Настави са таквим понашањем и нећеш дуго. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Чај од нане , камилице

траварице и бресквице

белог лука, сланинице 

и љуте папричице.......

Е то није алтернативна медицина, него један од најстаријих постулата званичне медицине: "Нека ти храна буде лек и нека ти лек буде храна" (Хипократ, утемељивач клиничке медицине, 5. век пре нове ере). :)

Подели на овим сајтовима

Јој ...........Ево Рила...........одох и ја ............... :0222_shocked:

Подели на овим сајтовима

Бели лук са лимуном уз наравно  здрав начин живота, нема крилца, пилца и осталих  масних трица. И наравно мораш да се ишчланиш из јагњеће бригаде......то под обавезно............

Jesi cula nekad za klin corbu? :D

Nekada davno kada sam kuburio sa manjkom tezine, kupio sam jedan jako reklamiran preaparat za dobijanje telesne tezine. U uputstvu je citko stajalo sledece:

- uzimati razmuceno u 2dl vode nakon jela 5 puta dnevno.

Pa tebra, ja kad bi jeo 5 puta dnevno ne bih morao nista da muckam :D

Resenje je naravno bilo da odrastem i da shvatim da ne postoji magicna formula ili lek, nego samo znojava gujsca... 

Spamujemo... tema nije  o alternativnoj medicini. Ali nemoj da pomislis  ni za momenat da sam zaboravio ono sto ti rekoh na temi o fotkama :*

Подели на овим сајтовима

Сад ти смета и Лисабонска декларација? Како хоћеш, али то ти не можеш да измениш, тако је по ЕУ. Пени ти колико хоћеш.

Ето, сад си ме убила аргументацијом, али ако поново поставиш оне глупости које повезујеш са овом темом, растаћемо се на неки период.

Слободно причај, нико и никад то овде неће да ти брани, и причај шта год ти се прохте, али да вараш људе цитирањем одредби које са темом немају везе, нећеш.

Нико не може да ти забрани да малтретираш људе и будеш безобразна према њима, то само говори о теби, али овако нешто да радиш не можеш.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Е то није алтернативна медицина, него један од најстаријих постулата званичне медицине: "Нека ти храна буде лек и нека ти лек буде храна" (Хипократ, утемељивач клиничке медицине, 5. век пре нове ере). :)

............. :)

Од Хипократа остаде само Хипи............дрипац ......шалим се мало  :smeh1: 

Најновији постулати  званичне медицине : "Две црвене пре јела, једна жута по јелу, увече пуна шака "...........ајде у здравље............. :)

Подели на овим сајтовима

Написала сам у једној претходној поруци, потражи. Описала сам своје сећање из детињства о смрти девојке из суседства. Да, сви смо били вакцинисани, хтели или не, али та девојка је умрла после тог вакцинисања.

Moj komsija je umro nakon sampite.

Udario ga autobus kad je izlazio iz poslasticare...

Подели на овим сајтовима

Најновији постулати званичне медицине : "Две црвене пре јела, једна жута по јелу, увече пуна шака "...........ајде у здравље............. :)

Sta to ima kod vas na meniju ?

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...