Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Резултат слика за dolce gabana blu lajt parfem

Овај већ дуже време (наравно економик варијанту).

Посебно нота лимуна му даје неописиву чар.

Само парфеми који имају  арому лимуна у себи  користим.

Хипнотик бих забранила :smeh1: пола Београда мирише на њега.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Broken рече

Tom Ford je gej a ja nosim samo parfeme koje su kreirali strejt dizajneri...znači njih četvorica. :D

Znam da je gej ali nekako najmanje ocigledno u odnosu na tu ostalu nji'ovu raju. Deluje jos i macho. :) Odeca mu je takodje dobra ima postavljenu crtu musko - zensko, sto mi se dopada za razliku nrp. od onih nesrecnih Dsquared2 :smeh1:

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Таша рече

Znam da je gej ali nekako najmanje ocigledno u odnosu na tu ostalu nji'ovu raju. Deluje jos i macho. :) Odeca mu takodje je dobra ima postavljenu crtu musko - zensko, sto mi se dopada za razliku nrp. od onih nesrecnih Dsquared2 :smeh1:

On adva brata Kanadjanina ? Bože sačuvaj ! :D

Pitam se dal' bi neka njihova slika bila sablazan za temu ? :D

Подели на овим сајтовима

Evo ja sav mirisem od mirisa za neke krstove koje sam pravio. Da li se to racuna? :)))

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

Evo ja sav mirisem od mirisa za neke krstove koje sam pravio. Da li se to racuna? :)))

Ne računa se.. :D

Imate vi po manastirima ona roll on miomirisna ulja. Maži se s tim. :D

Подели на овим сајтовима

Поред RoccoBarroco-a, Armani Code Sport, Creed Irish Tweed, Carolina Herrera Chic, и овај је ушао у колекцију...

Не знам како је овај драгуљ прошао поред мене?

375x500.37.jpg

https://www.punmiris.com/parfem/Givenchy/Givenchy-pour-Homme-37.html

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Broken рече

Najviše volim semi old school parfeme ali od novijih zanimljivih imam ovaj na slici ali u dekantu. :)

Note su malina plus neki pepeo plus koža

Веома интересантно...

Подели на овим сајтовима

Imam i ovaj, tester doduše...

https://www.punmiris.com/parfem/Amouage/Interlude-Man-15294.html

No, mnogo je zafrknut ovaj parfem... bukvalno dva štrcanja i dva dana mirišeš, toliko jako i začinski da to nije normalno. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Broken рече

Blago tebi. Ja sam svašta probao ali taj nisam a odavno ga želim.

Mislim da je ovaj bolji

https://www.punmiris.com/parfem/Creed/Aventus-9828.html

imao sam prilike jednom da ga pomirišem, neverovatno...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...