Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Лахко, видиш да сад свакога преиспитују. Dakle jedinstvo sabora u tom pravcu je savrseno? Potpuno Jedno Telo, da tako kazem? александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 :slavaaa: lab_man је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Знају се за њих, па ће доћи то на ред, нисам имао потребе да идем. А можеш предати писмо Синоду и Сабору. A mislis da se za ove druge ne zna? Mislis da se ne zna kad episkop Grigorije besedi u crkvi pred izbore i pljuje opoziciju pa cela BIH prica o tome ali nasi ne znaju? Ili kad u crkvi prica da treba glasati za Botu jer su naprednjaci bene? Ili mislis da se ne zna kad templari po dopustu episkopa Lavrentija organizuju svoje rituale u manastiru SPC pa o tome zna cela javnost? ili da ne nastavljam. Zanimljivo je kako znaju u pojedinim eparhijama sve,a u drugim i ne bas. Krecem u pisanje pisma! Cak cu i Vucicu poslati jedno gde znam da je jedan funkcioner ogrezao u korupciju. Ocekujem brzu reakciju,Srbija zemlja velikih mogucnosti. Orthophill, александар живаљев, lab_man and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Док ви ту лупате глупости они мирно шетају кишним београдским улицама... С лева на десно: +Давид, +Иринеј, +Јован Јефимија Крунић, Човек Жоја, александар живаљев and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Док ви ту лупате глупости они мирно шетају кишним београдским улицама... С лева на десно: +Давид, +Иринеј, +Јован koji +Jovan je u pitanju? Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 koji +Jovan je u pitanju? Ухода вели да је маћедонац александар живаљев and lab_man је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Знају се многе ствари, али си ти много нестрпљив. Младост хоће брзо, а старост има мудрост, зато их пусти да раде свој посао. Ти би да се све одједном разреши, али не иде то тако. А и као што рекох, неко можда некада погреши, нисмо свеци, па му не треба због тога одмах скидати "главу". Nekako mi za ljude koji su privrzeni ekumenizmu i toj struji bliskoj celu ili na celu spc ima strpljenja,a za one druge odma' razresenje,komisije,istrage,ali dobro. To i jeste poenta,moraju isti arsini za sve u suprotnom ide sve kao prici o nepravdi,rascepu,raskolu i ko zna cemu,valjda to oni znaju. I slazem se covek je gresan,vladike su ljudi,ne treba im skidati glavu ako nekad pogresi,ali to mora da vazi za sve. Orthophill, feeble and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Док ви ту лупате глупости они мирно шетају кишним београдским улицама... С лева на десно: +Давид, +Иринеј, +Јован Pa Bogu hvala,nista cudno. I sveti vladika Nikolaj je znao da se proseta od saborne crkve do slavije i da ga ljudi vuku za mantiju da ga zaustave nesto,pitaju....isto i avva Justin. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Благо га вама, ако владике седну да ишчитају ваше писаније. Лазар Нешић and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Nekako mi za ljude koji su privrzeni ekumenizmu i toj struji bliskoj celu ili na celu spc ima strpljenja,a za one druge odma' razresenje,komisije,istrage,ali dobro. To i jeste poenta,moraju isti arsini za sve u suprotnom ide sve kao prici o nepravdi,rascepu,raskolu i ko zna cemu,valjda to oni znaju. I slazem se covek je gresan,vladike su ljudi,ne treba im skidati glavu ako nekad pogresi,ali to mora da vazi za sve. I ja mislim da je to neka 'linija razgranicenja'. Samo ne znam sta ce sad sa vladikom Irinejem kad se on pobunio i napravio svoj klan. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Благо га вама, ако владике седну да ишчитају ваше писаније. Ja čuo da je jedan vladika posebno zadužen za ŽRU. Sve se čita i ocenjuje. Kažu da neka moderatorka, izvesna Dragana Milošević, najviše izaziva kontroverze JESSY, verum est in beer, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Благо га вама, ако владике седну да ишчитају ваше писаније. Само да нас примете. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Ja čuo da je jedan vladika posebno zadužen za ŽRU. Sve se čita i ocenjuje. Kažu da neka moderatorka, izvesna Dragana Milošević, najviše izaziva kontroverze Ако неко треба да смири хормоне, онда си то ти. Ја ћу на рапорт већ у ову суботу. ) И не плашим се нимало. 8086.gif Лазар Нешић and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Само да нас примете. nema potrebe..I oni su ljudi, kao i svi mi...Ovo je interesantno samo iz razloga što kobajagi kriju šta se dešava, a ovamo sve bruji o njima...Da nije toga, bar ja, pročitao bih saopštenje, na Sv. Arhijerejskoj Liturgiji ukazao bi im dužno poštovanje kada dođu u moju parohijsku Crkvu i to je to...Ne bih obracao pažnju na njih, kao što mi je svaki sveštenik isti, ne obraćam pažnju kod koga sxe ispovedam i pričešćujem... Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Ja čuo da je jedan vladika posebno zadužen za ŽRU. Sve se čita i ocenjuje. Kažu da neka moderatorka, izvesna Dragana Milošević, najviše izaziva kontroverze Истоветна је. Да не кажем, како је куцнуо час, да коначно Бог ради оно што владика хоће Гаго због тебе волим Хришћански живот. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука