Jump to content

Наш администратор Мартирије сада је отац јерођакон Амвросије

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

• Гости

Више пута сам га срела у манастиру Крка,а у пар наврата смо разменили и по неку реч.Не знам да сам и код некога срела толико благости у опхођењу  :)  Слава Богу па смо и у петк били у манастиру на Литургији,манстирској слави,па смо самим тим присуствовали и монашењу оца Амвросија.Предивно!

Аксиос!

Hvala sestro ,

čim ovako pišete - verovatno se poznajemo, drago mi što sam ovo pročitao , pogotovo mi još draže kada znam da po ovim krajevima ima veoma malo ljudi a eto ovde pišete kao da je suprotno - koliko je svet mali , ujedno toliko i odaj svet interneta i svega ostalog...

javite se kad nam ponovo dođete!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Бог ти помогао  оче Амвросије , драго ми је да си после дужег времена , опет са нама.

polako se vraćam u normalu...tu smo i u buduće...idemo dalje...

Подели на овим сајтовима

Oce kakvi su utisci,kako tece sada vas dan... :) 

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Аксиос оче... поздравите о Драгана Зорицу !

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Гости

Oce kakvi su utisci,kako tece sada vas dan... :)

prelepi, to se ne može opisatisamo doživeri i lično osetiti,

kao što mi reče jedan drug - napokon ti se ostvarili dečački snovi...

dani - kao i svi drugi, za mene na tren je svet stao iliti bolje reći - umro i rodio se novi čovek, i nastavio dalje da živi samo u novom ruhu.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Оче, баци понекад неку слику одатле. Ако је могуће. :)

imaću u vidu...

moj sabrat o. Dositej ima veliku kolekciju fotografija, maltene se ne odvaja od aparata i često fotografiše

Подели на овим сајтовима

ДОСТОЈАН! Баш сам се обрадовао. Поздрав, велики брате у Христу!

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...